Carmen Harra, previziuni pentru 2023. Ce se va întâmpla în România și, bonus, când vine Apocalipsa pe Pământ!

Carmen Harra, previziuni pentru 2023. Ce se va întâmpla în România și, bonus, când vine Apocalipsa pe Pământ!
Carmen Harra, previziuni pentru 2023. Ce se va întâmpla în România și, bonus, când vine Apocalipsa pe Pământ! / Sursa FOTO: screenshot Youtube
Publicat: 30/11/2022, 13:03

Carmen Harra vine cu noi previziuni pentru anul 2023. Invitată la Gold FM, Harra a vorbit despre evenimentele viitoare, iar pentru România a făcut o predicție cu totul neașteptată.

În viitor, românii trec prin schimbări majore, una dintre ele urmând a influența decisiv societatea noastră.

Carmen Harra, despre suprapopularea planetei: „Ne omorâm noi pe noi”

Până la chestiunea războiului din Ucraina și întrebarea care stă pe buzele tuturor – „Se va face pace în 2023?” -, Carmen Harra a vorbit la Gold FM despre altceva. Suprapopularea planetei, în contextul în care cifra de 8 miliarde de locuitori tocmai ce a fost atinsă. Și, aspect interesant remarcat, anunțul oficial nu a fost făcut în orice zi, ci pe 15 noiembrie, dată care în istorie cu ziua începutului bombardamentelor asupra Poloniei, în Al Doilea Război Mondial.

„8 este cifra karmei, care este legea universală a existenței. Să ajungi ca număr de locuitori la cifra asta, ne arată că am ajuns la platoul acela de care ne este greu să trecem dacă nu ne rezolvăm karmele”, susține Carmen Harra. Pentru perioada următoare, se pune o singură problemă – va atinge Terra cifra de 9 miliarde de locuitori sau vom înregistra o scădere? Iată ce previziune teribilă are Carmen Harra:

„O să ne diminuăm singuri, pentru că ne omorâm noi pe noi” – Carmen Harra.

Și fiindcă tot a vorbit despre reducerea numărului de oameni pe Pământ, Carmen Harra vede pentru anul 2023 un posibil colaps economic, atât de puternic încât vom fi nevoiți să ne schimbăm sistemul monetar! Dar asta nu es tot:

„Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu” – Carmen Harra

Carmen Harra, despre ce ne așteaptă în 2023

Pentru Carmen Harra, anul 2023 este unul de trezire, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, din ciclul următorilor 11, este primul an de iluminare și, susține Harra, vom ajunge să simțim această trezire la realitate imediat ce pășim în 2023.

„Încă de când a apărut Covidul, eu am avertizat că ăsta e un virus, dar va apărea altul. Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori  mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos!” – Carmen Harra

Despre războiul din Ucraina, Carmen Harra arată că trebuie să ne așteptăm la sfârșitul conflictului. Ea a explicat că Vladimir Putin, președintele Rusiei, are cifra destinului 7 și va intra într-un an guvernat de această cifră: „Putin este sub steaua a trei de șapte: cifra personală, cifra anului și cifra destinului. Forța lui energetică se termină aici, sub coincidența cifrei 7”.

Carmen Harra, despre Apocalipsă

În predicțiile ei, Carmen Harra face trimitere și la cartea „Our orgins”, scrisă de un arheolog american expert în interpretarea hieroglifelor. În „Our Origins” se vorbește despre niște „predicții” scrijelite pe pereții piramidelor din Egipt care de-a lungul istoriei s-au adeverit – atentatele din septembrie 2001 (SUA), mandatul lui Bill Clinton sau inventarea penicilinei.

Carmen Harra povestește că, printre aceste scrieri, s-ar afla și o predicție sumbră:

Ultima zi pe Pământ este 2147! Viața pe Pământ, așa cum o știm noi, se încheie în 2147! Nu mai există nicio predicție după anul ăla, s-a încheiat tot! Doar Nostradamus spune că, după 2147, vine «era de 1000 de ani», o perioadă în care nu vor mai exista conflicte și se vor restabili armonia, pacea și calmul” – Carmen Harra

Altfel, legat de viitorul României, Carmen Harra precize că următorii ani vor aduce o perioadă benefică pentru țara noastră. „Românii au un reviriment! Există o reîntoarcere energetică, o reintegrare. Românul își va dori să-și repare greșelile și să acționeze”, arată Carmen Harra.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase