Tabelul karmic în funcție de luna în care te-ai născut! Află ce destin îți e pregătit și dacă ai sau nu noroc în viață

Tabelul karmic în funcție de luna în care te-ai născut! Află ce destin îți e pregătit și dacă ai sau nu noroc în viață
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 22/11/2022, 11:18

Destinele noastre sunt puternic influențate de luna în care suntem născuți, așa cum se întâmplă și cu anumite trăsături de caracter, spre exemplu.

Fiecare dintre cele 12 luni ale anului este diferită, iar acest lucru determină trăsături și chiar destine diferite pentru fiecare dintre noi.

Iată mai jos cum vă influențează luna nașterii trăsăturile de caracter și chiar karma.

Ianuarie

Oamenii care s-au născut în prima lună a anului ies în evidență în primul rând prin ambiție, dar și pentru predilecția pentru ordine. Ei sunt oameni în care putem avea încredere și pe care ne putem baza, însă trebuie să fim atenți, pentru că persoanele născute în ianuarie nu le vor permite celor care sunt sub nivelul lor intelectual să se apropie, potrivit huff.ro.

Februarie

Cei născuți în februarie sunt oameni foarte romantici, însă partea „proastă” este că își schimbă foarte rapid și foarte des dispoziția, devenind, astfel, greu de înțeles uneori. Astfel, ei se diferențiază de celelalte persoane prin imaginația debordantă, dar și prin capacitatea de a gândi în mod abstract.

Martie

Cei născuți în martie au o carismă deosebită și sunt caracterizați de o loialitate uneori chiar dusă la extrem. Astfel, ei sunt oamenii perfecți atunci când simțiți nevoia să povestiți cuiva un secret.

Aprilie

Oamenii născuți în aprilie au diplomația în sânge. Sunt extrem de sociabili și reușesc să discute cu oricine, dar un defect al acestora este că tind să își plângă de milă.

Mai

Persoanele născute în luna mai sunt foarte persistente și extrem de statornice în convingeri. Busola lor morală este una extrem de puternică.

Iunie

Persoanele născute în iunie sunt extrem de sociabile, cu o înclinare aparte pentru creativitate. Sunt cu totul devotae partenerului, dar pot cădea foarte uşor capcana iubirii lor altruiste.

Iulie

Persoanele născute în iulie se deosebesc de toate celelalte prin integritate şi onestitate faţă de cei dragi. În viaţa de zi cu zi evită conflictele. Te poți baza pe acești oameni!

August

Persoanele care s-au născut în august un simţ al umorului excepţional, însă nu iubesc când cineva face glume pe seama lor. Îşi doresc mereu să fie în centrul atenţiei. Sunt parteneri ideali.

Septembrie

Persoanele născute în septembrie sunt bune, disciplinate și puțin răzbunătoare. Îşi doreşte ca relaţia să fie îndelungată, magică şi „pentru toată viaţă“. Au aşteptări foarte mari de la partenerii lor.

Octombrie

Persoanele născute în acestă lună se diferențiază de ații printr-un caracter puternic şi ferm. Sunt foarte inteligente. Acești oameni sunt emotivi, însă nu își deschis sufletul în fața oricui.

Noiembrie

Peroanele care s-au născut în noiembrie întotdeauna vor fi cu un pas înaintea altora. Sunt active, coerente, recunosc uşor minciuna. Sunt oameni foarte ambițioși, de asemenea!

Decembrie

Cei născuți în ultima lună a anului sunt foarte nerăbdători, dar, în același timp, dau dovadă de o ingeniozitate ieșită din comun. Din acest motiv, ei vor ieși din orice situație, oricât de gravă și fără de ieșire ar putea aceasta să pară.

Vă invităm să citiți și:

Horoscop bani săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Investiții în cunoașterea de sine!

Horoscop carieră săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Echilibru emoțional și familial!

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022. Creștere și ascensiune pentru o anumită zodie

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase