Cine era tânărul de 21 de ani din Vaslui care a murit înecat la Costinești. „Era olimpic, un băiat deștept, cuminte. El întreținea familia”

Cine era tânărul de 21 de ani din Vaslui care a murit înecat la Costinești. „Era olimpic, un băiat deștept, cuminte. El întreținea familia”
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 12/08/2022, 11:26

Tânărul de 21 de ani care a dispărut la Costinești și a fost găsit joi mort în zona Obelisc din stațiune este descris de apropiați ca fiind extrem de muncitor și de dedicat familiei.

El a fost dat dispărut pe 9 august, împreună cu un prieten în vârstă de 18 ani. După două zile de căutări, echipajele de salvare au reușit să găsească trupul lui Aurel, dar nu și pe cel al tânărului de 18 ani.

De atunci, cei care l-au cunoscut pe Aurel au început să posteze mesaje impresionante pe rețelele de socializare, potrivit presei locale.

„Erai cel mai bun copil, cel mai respectat, cel care a vrut să aibă un viitor frumos, te-ai ajutat singur și singur ai fost, îmi pare rău că nu am avut destul timp pentru a vorbi mai multe, noi te iubim. Dumnezeu să te ierte și să aibă grijă de tine, drum lin la ceruri, suflet curat” sau „Nu o să te uităm niciodată, o să mă rog la Dumnezeu zi și noapte să fii bine acolo sus, te-ai dus, ai lăsat un gol imens în sufletul nostru, al tuturor, pentru că noi cu toții te iubim, nu o să se schimbe niciodată asta, îmi pare rău că nu am fost prezentă ultima dată când m-ai invitat să ne vedem, nu am știut că o să fie ultima dată, nu te-aș fi lăsat niciodată să pleci, Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu mic” sunt doar câteva dintre mesajele emoționante postate de prietenii lui Aurel la aflarea veștii morții acestuia.

Tânărul muncea în Costinești pentru a-și întreține familia

Tot pe o rețea de socializare, o persoană care susține că este nașa lui Aurel spune că acesta era student la Iași și în fiecare vacanță de vară muncea pe litoral pentru a-și întreține familia numeroasă.

Totodată, femeia spune că tânărul era un exemplu, având rezultate foarte bune la facultate, inclusiv o bursă de merit.

„Nu pot să cred, Aurel, unul din băieți, e finul meu. E student la Iași și in vacanță era plecat de 2 săptămâni la muncă pentru c el întreținea familia, în fiecare vară făcea bănuți, le cumpăra lemne de foc, porumb pentru iarnă, are o familie numeroasă și cu probleme. Era olimpic, un băiat deștept, cuminte, nu a pus băutură în gură în viața lui. Din bursa de merit întreținea familia. Nu mai judecați, oameni buni, dacă nu știți povestea lui de viaţă. Aurel, dragule, a înmărmurit toată comunitatea. Fă o minune, Doamne, te rugăm. O familie cu probleme de săntate, era cel mai mare dintre frați și era sprijinul lor. Oameni buni, nunmai judecați oamenii, bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului o să le poarte de grijă!”, a scris femeia.

Trupul neînsuflețit al lui Aurel a fost depistat la capătul digului din stațiunea de la Malul Mării, în zona Obelisc. A fost nevoie ca un elicopter să survoleze zona, pentru a-i găsi trupul tânărului.