O femeie de 38 de ani din Constanța a ajuns la spital după ce a fost lovită în cap cu un CUȚIT de către iubitul ei

O femeie de 38 de ani din Constanța a ajuns la spital după ce a fost lovită în cap cu un CUȚIT de către iubitul ei
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 17/03/2023, 08:53
Actualizat: 17/03/2023, 08:55

O femeie de 38 de ani a ajuns la spital, cu o lovitură în zona capului, după ce ar fi avut un conflict spontan cu partenerul ei. Poliția face acum cercetări și vrea să afle cum s-a întâmplat totul.

Un apel la 112 a anunțat, joi seara, că pe o stradă din Constanța se află femeie lovită la cap. Forțele de intervenție au ajuns la fața locului și au preluat victima.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi, cu privire la faptul că, pe strada Soveja, se află o femeie lovită în zona capului.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat o femeie, de 38 de ani, care prezenta o leziune la nivelul capului, aceasta declarând că ar fi fost lovită cu un cuţit, în zona respectivă, de concubinul său, în urma unui conflict spontan.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au derulat evenimentele și dacă bărbatul va fi cercetat pentru faptele lui.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase