CTP, mesaj după discursul Ioanei Mihăilă: „S-a prezentat ca preoteasă a templului Voiculescu. Să vedem ce slujbe o să oficieze doamna doctor”

CTP, mesaj după discursul Ioanei Mihăilă: „S-a prezentat ca preoteasă a templului Voiculescu. Să vedem ce slujbe o să oficieze doamna doctor”
CTP, mesaj după discursul Ioanei Mihăilă: „S-a prezentat ca preoteasă a templului Voiculescu. Să vedem ce slujbe o să oficieze doamna doctor” / Foto colaj: Captură / Gândul / Alexandra Pandrea
Publicat: 22/04/2021, 09:00

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat dur după prima ieșire publică a noului ministru de la Sănătate, Ioana Mihăilă. CTP nu a trecut cu vederea laudele aduse de Mihăilă fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, debarcat de premierul Florin Cîțu.

„Dna Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a ținut să se prezinte ca un soi de preoteasă a templului Vlad Voiculescu, evocându-l și invocându-l cam o data la 1 minut și jumătate, până la poezia exprimării „Cabinetul Vlad Voiculescu”, ca și cum ar fi fost prim-ministru.

Foarte frumos. Să vedem ce slujbe o să oficieze dna doctor în această calitate cvasireligioasă, căci pe cele de înmormântare le oficiază BOR”, a comentat Cristian Tudor Popescu în Republica.ro.

„Ce s-a întâmplat în ultimele 10 zile în Guvern și în Coaliție se poate numi Balul Umflaților în Pene. Numai că, în vreme ce unii dansau în acest bal, alții abia mai respirau la spital”, scrie gazetarul.

CTP: „Pentru mizeria umană nu s-a găsit niciun vaccin…”

„Vaccinarea este într-adevăr singura cale de a ieși din pandemia covid. Dar, pe tăcute, o altă pandemie ucide într-un an poate mai mulți cetățeni decât coronavirusul.

Facem doze de vaccin și, între timp, sute de tone de doze, de bere și băuturi carbogazoase, peturi, cartoane și pungi de plastic sufocă pădurile și apele României, deșeuri chimice otrăvesc pământul, munți de gunoaie arse ilegal și țevile de eșapament fără număr gazează în masă oamenii. Pentru mizerie, mizeria umană, nu s-a descoperit niciun vaccin.”, a mai comentat CTP.

Ioana Mihăilă, despre „mandatul său”

Mihăilă a spus că nu va „șterge cu buretele” proiectele începute de Voiculescu, dar a precizat că „acesta este mandatul meu.

„Nu pot să spun că voi șterge cu buretele aspirațiile comune pe care le-am avut împreună cu Vlad Voiculescu, dar perioada care urmează este cu Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătății, iar mandatul este al meu”, a mai spus Ioana Mihăilă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
El este amantul Irinei Tănase, care l-a distrus pe Liviu Dragnea! Cum şi când s-au...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
El este amantul Irinei Tănase, care l-a distrus pe Liviu Dragnea! Cum şi când s-au...
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
O firmă din Constanța APROVIZIONEAZĂ BANCA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI cu BRÂNZĂ
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Cea mai cumplită veste pentru toată lumea. Va fi prăpăd. Nu se aștepta nimeni la...
Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...