EXCLUSIV | Fetița campionului mondial de kickboxing Claudiu Bădoi, bătută de un membru al unui clan din Militari. Copila are nevoie de psiholog

EXCLUSIV | Fetița campionului mondial de kickboxing Claudiu Bădoi, bătută de un membru al unui clan din Militari. Copila are nevoie de psiholog
Fiica lui Claudiu Bădoi a fost bătută într-un parc din Sectorul 6
Publicat: 01/07/2023, 09:00
Actualizat: 03/07/2023, 06:15

Fetița și soția luptătorului de kickboxing Claudiu Bădoi au fost bătute într-un parc din cartierul bucureștean Militari, în urma unei altercații între copiii care se jucau. După ce a intervenit pentru aplanarea conflictului, cunoscutul sportiv și-a dus copilul la spital, apoi a mers împreună cu familia la Secția 21 Poliție.

Dublu campion mondial și cu sute de meciuri câștigate în țară și în străinătate, Claudiu Bădoi, care folosește numele de ring „Prințul”, este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing din România. Originar din județul Teleorman, Bădoi s-a stabilit, de ani buni, în Sectorul 6 al Capitalei, în cartierul Militari.

Luni seară, în timp ce era la antrenament împreună cu soția lui, Georgiana, o prietenă de familie a mers împreună cu fiica lor într-un parc situat în incinta complexului în care locuiesc. La un moment dat, femeia ar fi lăsat-o pe fetiță să se joace cu ceilalți copii și a mers la un magazin din apropiere, să facă mici cumpărături.

Între timp, copiii s-ar fi încăierat, iar mama unuia dintre ei ar fi bătut-o cu cruzime pe fata lui Bădoi. În urma loviturilor primite, copilul a suferit răni la cap, dar și pe picioare.

Claudiu Bădoi a povestit, pentru Gândul, că se afla la sală atunci când femeia care ieșise cu fetița lui i-a dat telefon.

„Am luat-o pe soție și am plecat imediat în parc. Doamna care ne lovise copilul era foarte agresivă. Imediat, s-a repezit la soția mea și a luat-o la bătaie. Am evitat s-o lovesc pe această femeie, mai ales că sunt sportiv de performanță. Am fost, totuși, nevoit s-o îmbrâncesc, pentru că nu mai voia să-i dea drumul nevestei mele”, a explicat Bădoi.

Ulterior, Claudiu Bădoi a mers cu fetița la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, unde aceasta a primit îngrijiri medicale. Cei trei au mers la Secția 21, unde Georgiana Bădoi a depus o plângere, iar ziua următoare s-au dus la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a fi supuse unor expertize.

„Ca tată, este greu de suportat”

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că presupusa agresoare este membră a unui clan obscur, cunoscut în zonă sub numele de Fifi.

Femeia a fi o cunoștință veche a anchetatorilor, în condițiile în care pe numele ei ar fi fost depuse și alte plângeri, tot de către părinți care au reclamat că, din diverse motive, le-ar fi bătut copiii.

În plus, Claudiu Bădoi a explicat că, după incident, mai mulți membri ai clanului Fifi l-au jignit și amenințat prin intermediul unor platforme de socializare.

„Pe lângă amenințări, m-au făcut criminal, au spus că sunt un pericol pentru copiii pe care îi antrenez la sala mea de kickboxing și mi-au jignit copilul într-un mod incalificabil.

Chiar dacă situația este greu de suportat pentru un tată, am decis că nu am dreptul să-mi fac singur dreptate, așa că aștept ca polițiștii și procurorii să-și facă treaba, iar cei care au greșit, să suporte consecințele impuse de lege, mai ales că medicii de la spitalul de copii i-au dat fetei mele o trimitere la psiholog, deoarece a suferit și o traumă psihică în urma incidentul din parc”, a spus Claudiu Bădoi.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV VIDEO | Motivul HALUCINANT pentru care criminalul din Timișoara i-a omorât pe cei doi bătrâni. „M-am speriat…”

EXCLUSIV | Putea testarea psihologică a elevului ucigaș să anticipeze că ar ajunge la crimă? Psiholog: „Ești apt psihic în momentul examinării”

Melisa a reușit să sune la 112 în timpul atacului sângeros din Grădina Botanică din Craiova. Ce i-a spus operatorului

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Vânzările de iPhone peste tot în lume, cu excepția unui singur loc