Vedetă a celor mai urmărite show-uri matrimoniale, traficată într-un bordel din Austria. Tânăra a fost salvată de un fost boxer celebru – STENOGRAME

Vedetă a celor mai urmărite show-uri matrimoniale, traficată într-un bordel din Austria. Tânăra a fost salvată de un fost boxer celebru - STENOGRAME
Publicat: 05/02/2024, 07:00

O tânără devenită vedetă de televiziune după ce a participat la două cunoscute show-uri matrimoniale de la Antena 1, respectiv ”Insula iubirii” și ”Burlacul”, a fost victima uneia dintre cele mai periculoase grupări de trafic de carne vie din România. Aceasta a ajuns sclavă sexuală în bordelurile austriece, iar printre numele vehiculate de victimă se regăsește și cel al unui fost mare boxer român, fost partener de antrenament al celebrului Mike Tyson, care ar fi încercat s-o salveze.

Undeva în cursul anului 2014, Roxana R., originară din Bacău, ar fi cunoscut un bărbat care vindea soluții pentru curățat ochelarii. Acesta folosea fete care abordau potențialii clienți în diferite centre comerciale, iar tânăra ar fi ajuns să lucreze pentru el.

Între cei doi s-ar fi dezvoltat o relație amoroasă, iar Roxana s-ar fi îndrăgostit fără să-și dea seama că tocmai fusese racolată prin deja celebra metodă denumită generic „Loverboy”.

„Nu aveam voie niciodată să refuzăm un client”

Ca urmare, conform rețetei obișnuite acestui mod de operare, fata a acceptat să plece în Austria și să lucreze într-un bordel, în condițiile în care, în această țară, prostituția este o ocupație legală.

Așa a ajuns Roxana R. într-un puff din Feldkirchen, patronat de o româncă măritată cu un cetățean austriac. Acolo, viața femeii s-a complicat dintr-odată, mai ales că ar fi devenit victima unei grupări de traficanți de persoane care ar fi fost controlată cu autoritate de vrânceanul Adrian Munteanu, aflat acum pe lista celor mai căutați infractori români.

Ajunsă la bordel, Roxana s-a pomenit prinsă într-un coșmar descris în fața procurorilor DIICOT de fetele audiate în calitate de victime.

„Femeile trebuie să stea complet dezbrăcate și încălțate cu pantofi cu toc, așteptând să fie alese de clienții clubului. Nu aveam voie niciodată să refuzăm un client, indiferent de vârstă, de condiție fizică. Dacă am fi refuzat, am fi fost date afară”, este declarația uneia dintre victime.

Primeau doar un prosop de baie

La rândul ei, o altă româncă traficată în bordelul respectiv a relatat: „Fiecare dintre noi primise un prosop de baie, dar nu aveam voie să îl folosim pentru a ne acoperi zonele intime, puteam doar să ne așezăm pe el. De asemenea, nu aveam voie să refuzăm vreun client, aceasta era condiția clubului. În situația în care am fi refuzat, am fi fost date imediat afară din club.”
Pentru a putea avea un control eficient în ce privește încasările victimelor, traficanții de persoane le obligau ca, la sfârşitul fiecărei zile, să fotografieze bonul de încasare a sumelor de bani obţinute de la clienți.
Victimă: Da!
Traficant de carne vie: Te-am sunat. Ai muncit până acuma mereu?
Victimă: Daa.
Traficant de carne vie:  Da’ pe Whatsapp, tot nu te-ai conectat, nu?
Victimă: Poftim?
Traficant de carne vie: Tot nu te-ai conectat la internet, nu?
Victimă: Da’ nu am mai încercat. Da’ oricum vă pun poza. Mâine vă pun cu ce am făcut astăzi, nu? Nu v-am pus până acuma. Pot să vă comunic şi prin telefon dacă vreţi.
Traficant de carne vie: Ce-ai făcut ieri?
Victimă: 30…300.
Traficant de carne vie: 300, ieri?
Victimă: Da.
Traficant de carne vie: Nu e bun deloc la ce lume a fost.
Traficant de carne vie: Nu mai vorbi. Hai… Fă azi 1.000.
Victimă: Cum?
Traficant de carne vie: Fă 1.000, azi.
Victimă: 1.000 nu ştiu dacă pot, da’ un pic mai mult, trebuie.
Traficant de carne vie: Te pupă, tata atunci.

Ajutată de Daniel Dăncuță

În ceea ce o privește, Roxana R. ar fi fost traficată de iubitul ei aproximativ trei luni, din iulie și până în septembrie 2015, când a depus plângere la Poliție. Aceasta ar fi reușit să scape după ce l-ar fi cunoscut pe Daniel Dăncuță, un fost mare boxer român de categorie grea, originar tot din Bacău.

Cu o puternică rezonanță în lumea interlopă, Dăncuță a ajuns în SUA când era încă sportiv în activitate, după ce a fost angajat ca sparring partner pentru Mike Tyson. Pe teritoriul SUA, acesta ar fi fost implicat în activități legate de infracționalitatea informatică și a devenit totodată un lider respectat al lumii interlope românești dincolo de granițele țării.

Numele fostului boxer a ajuns să fie vehiculat în acest dosar după ce s-ar fi implicat și el într-o relație cu Roxana. Pentru că se îndrăgostise de ea, Dăncuță ar fi ajutat-o să scape de cei care o obligau să se prostitueze și să-i denunțe la DIICOT pentru a fi trași la răspundere.

Dosarul a fost trimis în judecată în anul 2017, iar în primăvara lui 2020 traficanții de persoane au fost condamnați de Tribunalul Bacău la pedepse care însumează nu mai puțin de 83 de ani de închisoare.

La rândul ei, Roxana R. și-a făcut mai multe operații estetice, după care a început o carieră în televiziune. Aceasta a participat deja la două show-uri matrimoniale, cu mare priză la public.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV VIDEO | Psihologul criminalist Tudorel Butoi face radiografia cazului racolării ”Loverboy” în varianta fraților Tate: ”Au crezut că vin în «paradisul» brandiștilor tatuați, dar au ajuns să hrănească hedonismul sexual, cu un singur scop: banul. Din arest preventiv nu mai ai ce să faci cu banul!”

EXCLUSIV | Cum erau chinuite „sclavele sexuale” ale fraților Tate. Nu au avut milă nici de o tânără proaspăt operată

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică