Ferrari oprit pentru control în trafic la Alba Iulia. Cine se afla la volanul bolidului (VIDEO)

Publicat: 07/02/2021, 16:10

Polițiștii din Alba Iulia au avut parte, duminică, de o întâlnire mai puțin obișnuită în trafic.

Polițiștii rutieri au oprit pentru control un supercar Ferrari, condus de un cetățean de naționalitate portugheză, transmite Adevărul.ro.

Pe lângă controlul actelor, șoferul a fost testat pentru consum de alcool cu etilotestul.

Șoferul de supercar „călcase strâmb”, întrucât aparatul a înregistrat o alcoolemie de 0,25 grame de alcool în aerul expirat.

Portughezul a fost sancționat cu o amendă de 1.305 lei și cu suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de trei luni.

Cel mai ghinionist șofer din București. A încercat să-și parcheze Ferrari-ul, dar a rămas fără ușă – VIDEO (2019)

Incident neplăcut pentru un șofer de Ferrari din București. Ghinionistul a rămas fără ușă în timp ce-și parca bolidul de sute de mii de euro.

Bolidul sport de lux a rămas fără ușă când șoferul a parcat-o. Se vede în imagini cum conducătorul auto a vrut să coboare din mașină, moment în care un alt autovehicul alb a avansat și a lăsat Ferrari-ul fără ușă.

Videoclipul postat pe internet a fost însoțit de următorul mesaj: „București, România, 2019: Dovada „ruptă” că țara noastră nu este pregătită pentru astfel de mașinuțe”.

Miliardarul Ion Țiriac și-a uitat două Ferrari de lux într-un garaj, timp de 10 ani! Ce s-a întâmplat după: „Eu am avut treabă toată viața mea, domnule, înțelegeți?”

Ion Țiriac, în vârstă de 81 de ani, care are o avere estimată la 1,3 miliarde de euro, a povestit cum a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Germania.

Miliardarul, care deține o colecție de aproape 400 de mașini de lux, a reltat cu ma uitat cele două mașini într-un garaj din Germania, timp de 10 ani.

Ion  Țiriac este considerat de mulți cel mai bogat român. Miliardarul arată că știe să-și respecte statutul, astfel că în fiecare lună plătește o adevărată avere doar pentru a-și satisface micile plăceri. Printre acestea, și pasiunea pentru avioane.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase