FOTO | Contor de gaz, sfințit cu un sobor de preoți, la Botoșani. La eveniment, oficialii au fost primiți cu pâine și sare. „Astăzi, la Frumușica, s-a scris istorie”

FOTO | Contor de gaz, sfințit cu un sobor de preoți, la Botoșani. La eveniment, oficialii au fost primiți cu pâine și sare. „Astăzi, la Frumușica, s-a scris istorie”
Sursa: Facebook Costel Șoptica
Publicat: 19/04/2022, 12:29
Actualizat: 19/04/2022, 13:02

Manifestare cel puțin interesantă într-o localitate din Botoșani. Autoritățile locale au organizat un întreg eveniment pentru a celebra inaugurarea unei conducte de gaz. Nu au lipsit soborul de preoți, pâinea cu sare și, desigur, ceremonia de tăiere a panglicii.

Evenimentul a avut loc în localitatea Frumușica, din județul Botoșani. „S-a scris istorie!”, a notat, pe Facebook, liderul PNL din județ, Costel Șoptică.

La eveniment au participat oameni de seamă ai județului: președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Şoptică, împreună cu secretarul general, Ionică Nechifor; directorul DSVSA Botoșani, Mihai Țurcanu; directorul DSP Botoșani, Monica Delia Adăscăliței; inspectorul școlar general, Ada Alexandrina Macovei și inspectorul școlar general adjunct, Bogdan Suruciuc.

Gazda a fost Constantin Corneliu Bălășanu, primarul comunei Frumușica, care și-a dorit să trasforme inaugurarea rețelei de gaze naturale într-o moment memorabil pentru localitate.

„Astăzi la Frumușica s-a scris #istorie! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce. S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.

Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a scris, pe Facebook, liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult