Viața bate filmul. Cinci bărbați s-au ciomăgit chiar în …. Ciomăgești. De la ce a pornit conflictul în urma căruia un primar a ajuns la spital

Viața bate filmul. Cinci bărbați s-au ciomăgit chiar în .... Ciomăgești. De la ce a pornit conflictul în urma căruia un primar a ajuns la spital
Sursă Foto: Vremea Nouă
Publicat: 13/04/2022, 12:37
Actualizat: 13/04/2022, 12:42

Când crezi că le-ai auzit pe toate, iată că viața demonstrează că bate filmul. Cinci bărbați s-au ciomăgit chiar în localitatea Ciomăgești. Totul a plecat de la un transport de lemne, iar în urma altercației doi oameni au ajuns la spital, unul dintre ei fiind primar într-o localitate din județul Olt.

„În seara zilei de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între mai multe persoane, pe raza localității Ciomăgești”, a transmis Poliția Argeș.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au stabilit că între trei bărbați din localitatea Topana, județul Olt, și alți doi din Uda, județul Argeș, a pornit o ceartă din cauza unui transport de lemne.

Din primele verificări s-a stabilit că, cei trei bărbați din comuna Topana au blocat, cu două autoturisme, autoutilitara cu care bărbații din Uda transportau material lemnos. Ulterior, cei cinci au început o adevărată bătaie.

Primarul din Topana a ajuns la spital

În urma altercației, două dintre persoanele din localitatea Topana au fost transportate la spital. Una dintre acestea este chiar edilul comunei, Gheorghe Barbu.

„De asemenea, unul dintre bărbații din Topana a reclamat, verbal, faptul că, în timpul altercației, i-ar fi dispărut o sumă de bani din torpedoul autoturismului pe care l-a folosit pentru a bloca autoutilitara. De cealaltă parte, a fost reclamat, verbal, faptul că, în urma altercației, a fost avariat geamul autoutilitarei”, precizează Poliția.

În urma verificărilor făcute, polițiștii au dat mai multe amenzi, iar unuia dintre șoferi i-au luat permisul pentru 90 de zile.

Viceprimarul a fost amendat pentru că era băut şi nu avea permis de conducere, el primind o sancţiune de 1.305 lei. Bărbatul din Olt care îi însoţea pe cei doi edili a fost şi el sancţionat pentru că avea o maşină pe care nu o înmatriculase pe numele său, conform News.ro.

Autoutilitara, în care se afla lemnul, a fost dusă la sediul poliției, pentru verificări suplimentare.

„În ceea ce privește legalitatea transportului de material lemnos, a fost sesizată Garda Forestieră, care, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, va verifica, în cursul zilei de astăzi, toate aspectele și, în funcție de cele constatate, va lua măsuri în consecință”, notează sursa citată anterior.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a întocmit un dosar penal, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, iar verificările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult