Horoscop săptămâna 13 – 19 septembrie 2021. „Berbecii” încheie relații toxice

Horoscop săptămâna 13 - 19 septembrie 2021. „Berbecii” încheie relații toxice
FOTO - Pixabay
Publicat: 13/09/2021, 15:11

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 septembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 13 – 19 septembrie 2021 poate aduce tensiuni și agitație în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 13 – 19 septembrie 2021 se remarcă prin ingresul lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Balanță, aspect care ne poate face mai conflictuali în relațiile cu cei din jur, dar și mai curajoși atunci când vine vorba să încheiem o relație toxică, dat fiind că și Venus, planeta iubirii, se va afla în Scorpion și în careu cu Saturn retrograd din Vărsător.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 septembrie 2021

Săptămâna debutează cu aspecte mai puțin plăcute legate de sectorul profesional. S-ar putea să te concentrezi mai greu pe sarcini și să fii mai confuz, de aceea ar trebui să nu iei decizii importante. Sentimental, Marte, guvernatorul tău, va tranzita sectorul relațiilor și energia ta va fi în cea mai mare parte canalizată către partenerul de viață, însă nu este deloc exclus ca acele relații care nu mai funcționează, care au un grad mare de toxicitate, să se încheie acum. Este o perioadă bună să începi noi contracte de colaborare.

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 septembrie 2021

Prima jumătate a săptămânii poate aduce tensiuni cu colegii de muncă, mai ales dacă vei avea o atitudine dictatorială și rigidă și nu vei fi deschis la colaborare. Vei avea mai multă energie în desfășurarea activităților zilnice și asta te va ajuta să pui la punct chiar și sarcini amânate. Pe de altă parte, la finele săptămânii, ca urmare a careului Venus-Saturn, s-ar putea să ai senzația că partenerul de viață este rece, nu îți mai acordă atenție ca înainte și să devii suspicios, gelos și posesiv, context care poate aduce tensiuni și chiar încheieri în relațiile destabilizate și toxice.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 septembrie 2021

Cu Marte în Balanță vei fi dornic de flirt și aventură și vei avea curaj să cucerești acea persoană care-ți place de mai multă vreme. În cuplu, activitățile în doi primesc atenție, iar nativii care sunt părinți petrec mai mult timp cu copiii. Mai multă grijă la locul de muncă, în modul în care-ți desfășori sarcinile. Poți fi eficient și inspirat în perioada aceasta, dar nu vor lipsi tensiunile cu colegii. În prima parte a săptămânii poți fi mai confuz emoțional și poți intra în conflicte cu failia mai ușor din cauza neînșelegerilor.

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 septembrie 2021

Mare parte din energie o poți dedica în zona căminului, fie că renovezi casa, fie că te ocupi de schimbul garderobei sau orice alte activități care au legătură cu locuința. S-ar putea ca părinții să aibă nevoie mai mare de tine acum. În uele cazuri apar tensiuni cu cei dragi din cauza partenerului de viață. Fă tot posibilul să menții un echilibru între carieră și familie ca lucrurile să meargă bine pe viitor. Pe de altă parte, evită să te lași cucerit prea ușor și să intri în noi povești de iubire. În cuplu, weekedul poate aduce tensiuni cu partenerul de viață și s-ar putea să ai senzația că nu ești iubit și apreciat așa cum meriți. Relațiile nou începute se pot clătina și chiar rupe acum.

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 septembrie 2021

Cu Marte în Balanță, vei avea tendința de a vorbi numai tu, de a vorbi mult, chiar prea mult, ceea ce înseamnă că poți spune lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine. În alte cazuri, va fi vorba de un curaj mai mare pe care-l vei avea în a spune ceea ce gândești de multă vreme și nu ai putut exprima. Cei care învață au energie acum și pot capta ușor informațiile. De asemenea, este o perioadă favorabilă negocierilor. Pe de altă parte, săptămâna aceasta poate aduce tensiuni în familie, posibile certuri cu părinții din cauza partenerului de viață, cu precădere în weekend.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 septembrie 2021

În primele zile ale săptămânii evită să iei decizii importante pentru că vei fi confuz și vei vedea lucrurile greșit. Tot acum pot apărea și diferite întrebări vizavi de relația de cuplu, vizavi de partenerul de viață, însă totul va fi neclar deocamdată. Pe de altă parte, atenție cum îți cheltui banii pentru că Marte în tranzitul său prin Balanță te poate face să scoți bani din buzunar pentru alții și ar fi de preferat să nu apelezi la rezerve și economii oricât de mult ți-ai dori să-i ajuți. În weekend evită deplasările sau fă-le cu prudență și încearcă să nu intri în conflict cu cei din jur pentru că-ți poți strica complet starea de bună dispoziție.

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 septembrie 2021

Deși săptămâna poate începe mai apăsător și poți fi mai obosit, dar și mai confuz cu privire la unele situații din trecut, o dată ce Marte va intra în zodia ta îți vei recăpăta energia și te poți dedica acelor activități amânate. Vei avea mai mult curaj să faci anumite lucruri, să spui ce ai pe suflet, însă ține cont că vei deveni și mai tensionat, mai agitat și poți intra mai ușor în conflicte cu cei din jur. Sportul te poate ajuta să-ți canalizezi constructiv surplusul de energie. În weekend ești pus pe distracții și poți scoate prea mulți bani din buzunat pentru satisfacerea plăcerilor. Evită speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 septembrie 2021

Săptămâna aceasta nu treci prin cea mai bună perioadă a ta și s-ar putea să revină amintiri, să treci prin stări anxioase, să ai regrete și tendința va fi de a victimiza prea mult. Poți fi mai agitat pe interior, poți avea insomnii și de preferat ar fi să încerci să apelezi la masaj sau la alte tehnici de relaxare mentală. Careul dintre Venus și Saturn poate aduce tensiuni în familie, cu precădere în weekend, când s-ar putea să fii forțat să faci ceva ce nu-ți place sau să iei niște decizii pe care nu vreu să le iei.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 septembrie 2021

Evită tensiunile cu superiorii în primele zile ale săptămânii și evită să iei decizii radicale privind cariera ta pentru că poți fi foarte confuz și s-ar putea să alegi greșit. Totodată, poți profita de tranzitul lui Marte prin Balanță pentru a te dedica unui proiect de grup și a-l eficientiza. Este o perioadă bună să ieși la evenimente, să socializezi și să cunoști oameni noi, să-ți fac planuri de viitor curajoase. În weekend, starea generală nu este cea mai bună și ar trebui să discuți cu persoane în care ai încredere dacă te simți acaparat de gânduri și stări anxioase. Posibil ca cineva din trecut să te caute.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 septembrie 2021

Marte în Balanță îți va activa sectorul carierei și, implicit și ambițiile tale astfel că vei avea toate șansele să te îndrepți cu multă determinare către atingerea obiectivelor tale. Va fi vorba de o perioadă de afirmare profesională, o perioadă în care vei dori mai mult ca niciodată să ieși în față. În primele zile ale săptămânii evită să iei decizii radicale și ține cont că raționamentul tău pate fi foarte neclar. În weekend sunt posibile tensiuni cu prietenii și gelozii ale persoanei iubite în cazul în care nu-i acorzi atenția cuvenită. Unii nativi pot sta în dubiu și nu știu dacă o relație este de prietenie sau de iubire.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 septembrie 2021

Profită din plin de tranzitul lui Marte în Balanță pentru a te înscrie la un seminar, pentru a studia ceva nou, pentru a învăța să faci ceva. Este o perioadă bună pentru cei care învață, care susțin discursuri și predau altora știința lor. Șine cont, totuși, că poți fi mai conflictual atunci când principiile tale de viață nu empatizează cu cele ale celorlalți. Unor nativi li se va deschide apetitul de călătorie. Finalul de săptămână poate aduce o stare de oboseală mai mare, dar și tensiuni cu superiorii și frustrări profesionale. Atenție mai mare la afecțiunile cronice.

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 septembrie 2021

Primele zile ale săptămânii pot aduce multe neclarități în relațiile cu cei din jur și poate ar fi mai bine să nu te grăbești în a da un verdict sau a lua o decizie. Încearcă să dai dovadă de mai mult simț practic în relațiile tale, mai ales că Marte în Balanță te poate stimula să închei acele relații toxice, dar îți poate aduce și mai multă pasuine în cuplu. Și profesional ar trebui să fii mai atent la contractele pe care le semnezi. Stare de sănătate poate fi delicată în weekend și nu este deloc exclus să te confrunți cu simptome mai vechi, de aceea odihna este recomandată acum. Unii nativi redeschid traume emoționale, reactivează frici și pot simți nevoia de interiorizare.

Horoscopul lunii. Previziuni pentru luna septembrie 2021

Horoscopul lunii septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna septembrie 2021 este o perioadă bună din anumite perspective, și una dintre ele este faptul că suntem susținuți de contextul astrologic să ne materializăm planurile și să culegem roadele acțiunilor noastre, inclusiv roadele financiare.

Din 22 septembrie, Soarele se va muta în Balanță, tot aici unde va intra și Marte, iar aceste tranzite nu sunt cele mai puternice, iar noi s-ar putea să ne simțim mai slăbiți și cu energia scăzută. Partea cu plus este că vom căuta echilibrul în relațiile cu ceilalți și vom deveni mai toleranți și împăciuitori.

Din punct de vedere sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Scorpion, o poziție mai puțin favorabilă și s-ar putea să devenim mai geloși și posesivi, să manipulăm sentimental și să întâmpinăm fel și fel de blocaje afective.

Un alt aspect important, demn de menționat, este faptul că pe 27 septembrie Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va intra în retrogradare în zodia Balanță și ne va determina să trecem relațiile prin reevaluări și revizuiri drastice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Este complet ilegal în ROMÂNIA. Lege în vigoare pentru cei de la bloc. TE OBLIGĂ...
Zodia care își schimbă viața total. Răbdarea va fi răsplătită
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Astăzi se împlinesc 138 de ani de când lumea a făcut cunoștință cu băutura Coca-Cola