Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpion
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpion / Foto: Pixabay.com
Publicat: 10/09/2021, 06:28

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Scorpion, zodie pe care o va tranzita până pe data de 7 octombrie. În acest tranzit, Venus mai multă profunzime în modul de manifestare a sentimente, va stimula erotismul, intimitatea, dar și gelozia, posesivitatea, existând riscul să facem mai ușor obsesii, să devenim mai dramatici și manipulatori. În plan financiar, cu Venus în Scorpions-ar putea să ne confruntăm cu situații ce țin de banii altora, de bunuri materiale, situații care cer să folosim resursele altora pentru a obține stabilitate materială.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Venus te susține să reaprinzi pasiunea în dormitor și să dai mai multă atenție vieții intime. Atenție la riscul de a intra în aventuri și a face obsesii. Pe de altă parte, este o perioadă bună să rezolvi contexte ce țin de bunuri materiale, mai exact de credite, rate la bănci, asigurări, partaje, litigii, pensii. Nu este deloc exclus ca până pe 7 octombrie să experimentezi niște frici, cel mai probabil legate de infidelitate, siguranță emoțională pierderea a ceva sau a cuiva.

Horoscop zilnic Taur

Venus este guvernatoarea ta și te poate susține să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață, însă ai grijă la crizele de gelozie care pot să apară în cuplu și la tendințele tale autoritare. Dacă te-ai despărțit recent de cineva, te poți regenera mai ușor acum. Profesional, ai grijă la intențiile colaboratorilor, asociaților și partenerlori de afaceri pentru că aceste relații pot fi marcate de neîncrederi și suspiciuni.

Horoscop zilnic Gemeni

Venus în Scorpion îți va activa sectorul muncii, deci îți va aduce șanse să-ți îmbunătățești activitatea profesională, să te înțelegi mai bine cu colegii de muncăși să devii mai eficient, însă toate acestea vor veni ca urmare a unor conflicte și nemulțumiri profesionale.Profită de această perioadă să-ți îmbunătățești stilul de viață și acordă mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Rac

Venus iți va tranzita chiar sectorul iubirii și-ți va aduce șansa să-ți îmbunătățești viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Cei singuri vor trăi maii intens a nivel afectiv și vor simți nevoia să aibă pe cineva alături, așa că nu este exclus să se îndrăgosească acum.Totodată, acest tranzit te stimulează în activitățile distractive și creative și vei simți nevoia de a te dedica mai mult hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Leu

Venus în Scorpion va activa sectorul familiei și al locuinței, prin urmare vei avea șansa de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei dragi, în special cu părinții. Vor veni ocazii de a rezolva un context ce ține de locuință, poate faci o renovare, o amenajare, poate chiar o schimbare de domiciliu. Sunt nativi care decid să se mute cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Venus în Scorpion comunicarea este susținută, însă există și riscul de tensiuni, mai ales dacă trebuie să-ți susții o teorie. Totodată, vei avea ocazia să vezi un context din alt unghi și să iei decizii pe măsură. În plus, Venus este planeta care-ți guvernează finanțele și acest tranzit prin Scorpion îți poate aduce ocazia unor negocieri avantajoase, nefiind prea deschis compromisului.

Horoscop zilnic Balanță

Venus, planeta ta guvernatoare, va tranzit casa ta financiară, deci îți poate aduce o serie de șanse de a-ți crește veniturile. Există șansa unor negocieri care se vor dovedi avantajoase pentru tine, iar unii nativi pot rezolva contexte ce țin de bunuri materiale, pot obține un credit, pot revizui o asigurare. În plus, ai toate premisele create să-ți recâștigi încrederea în tine.

Horoscop zilnic Scorpion

Venus va intra în zodia ta și dincolo de potențarea farmecului personal pe care o va aduce, îți va oferi și ocazia îmbunătățirii vieții personale, dar și a stării de sănătate. Cum este planeta care-ți guvernează relațiile, vei avea șansa să aprofundezi o legătură și să lucrezi mai mult la consolidarea sa, însă s-ar putea să fii mai tentat să afli niște secrete și să devii mai posesiv și manipulator, atât în cuplu, cât și profesional.

Horoscop zilnic Săgetător

Sănătatea va trebui să primească mai multă atenție în următoarea perioadă și nu ar strica o îmbunătățire a stilului de viață. Posibil să te confrunți cu insomnii, mai mult stres și agitație nervoasă, așa că acordă atenție cuvenită odihnei. Venus te susține să teechilibrezi pe interior, însă trebuie să depui și tu un minim de efort. Totodată, ține cont că ai șansa să ameliorezi simptome ale unor afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Capricorn

Venus este planeta care-ți guvernează iubirea și se află acum în tranzit prin sectorul prietenilor, ața că nu este exclus să cunoști pe cineva care să te atragă prin intermediul anturajului. Ține cont că aspectele tensionate pe care Venus le va face în timpul acestui tranzit pot scoate la suprafață nereguli în relațiile de prietenie sau în relațiile cu asociații, așa că nu-ți acorda încrederea pre ușor. S-ar putea să vezi adevărata față a multor persoane și să vrei să te îndepărtezi de un cerc sau să ieși dintr-un proiect de grup.

Horoscop zilnic Vărsător

Venus în Scorpion activează sectorul carierei tale șivei avea parte de ocazii pentru a-ți îmbunătăți imaginea și pentru a-ți atingere niște obiective profesionale. Totuși, nu vor lipsi tensiunile, frustrările și jocurile de culise, așa că ai grijă în spatele cortinei la cine vrea să-ți tragă sforile. Femeile din zodia Vărsător pot avea parte de schimbarea statului social.

Horoscop zilnic Pești

Cu Venus în tranzit prin zodia Scorpion, urmează o perioadă în care sunt foarte puternic susținute cursurile de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Poți studia mai mult și poți învăța lucruri noi care să contribuie la creșterea ta pe toate planurile. Spiritualitatea devine de mare interes pentru tine, maia les dacă te confrunți cu o problemă de sănătate și-i cauți explicațiile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
GALERIE FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume a trebuit să-și injecteze și...
Iulia Vântur și Salman Khan au decis să meargă pe drumuri diferite. Fosta vedetă Pro...
Diagnosticat cu TUMORĂ pe creier! Actorul român, iubit de toată lumea, a fost operat de...
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
ANM a emis un cod galben de ploi și vijelii! Cele 18 județe în care...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
3 zodii care vor avea parte de mari surprize după Paște. Nimic nu va mai...
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Accesele de furie fac mult rău inimii, arată un studiu