Horoscopul lunii. Previziuni pentru luna septembrie 2021

Horoscopul lunii. Previziuni pentru luna septembrie 2021
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2021. Peștii pot să-și strice reputația / Foto: Pixabay
Publicat: 02/09/2021, 08:55
Actualizat: 02/09/2021, 09:16

Horoscopul lunii septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna septembrie 2021 este o perioadă bună din anumite perspective, și una dintre ele este faptul că suntem susținuți de contextul astrologic să ne materializăm planurile și să culegem roadele acțiunilor noastre, inclusiv roadele financiare.

Din 22 septembrie Soarele se va muta în Balanță, tot aici unde va intra și Marte, iar aceste tranzite nu sunt cele mai puternice, iar noi s-ar putea să ne simțim mai slăbiți și cu energia scăzută. Partea cu plus este că vom căuta echilibrul în relațiile cu ceilalți și vom deveni mai toleranți și împăciuitori.

Din punct de vedere sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Scorpion, o poziție mai puțin favorabilă și s-ar putea să devenim mai geloși și posesivi, să manipulăm sentimental și să întâmpinăm fel și fel de blocaje afective.

Un alt aspect important, demn de menționat, este faptul că pe 27 septembrie Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va intra în retrogradare în zodia Balanță și ne va determina să trecem relațiile prin reevaluări și revizuiri drastice.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!
Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Dacă ești singur, luna aceasta încă mai ai șanse să întâlnești persoana potrivită, acea persoană cu care să începi o relație de lungă durată. În cuplu este o perioadă foarte bună să te reconectezi la partener. Profită de tranzite și lămurește tot ce este de lămurit acum, până pe 27 septembrie, când Mercur va retrograda aici și va aduce probleme de comunicare.

Carieră și Bani

Ai susținere și din punct de vedere profesional pentru că te poți face vizibil mult mai bine în mediul profesional și astfel poți fi remarcat de persoane care să-și aducă o contribuție majoră la creșterea ta profesională. Orice acte, contracte, colaborări vrei să semnezi și să începi, fă-o până pe data de 27 septembrie.

Sănătate

Ești destul de stresat cu activitățile cotidiene și mai ales cu cele profesionale și poți acumula multă oboseală luna aceasta, așa că nu uita să prioritizezi odihna și să dedici timp și activităților de relaxare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Taur

Dragoste

Cu răbdare și perseverență, nativii care vor să se împace cu partenerul, pot profita de prima parte a lunii, dar și a doua va fi favorabilă, grație ingresului lui Venus, guvernatoare lor și planeta iubirii, în sectorul relațiilor, doar că va fi mai dificil, existând risc de gelozii și manipulări, planeta făcând aspecte tensionate. Cei singuri pot fi provocați în a doua parte a lunii și pot cunoaște persoane care să le trezească curiozitatea.

Carieră și Bani

Luna aceasta, mai mult ca niciodată, vei conștientiza că muncești mai mult decât ești plătit, iar asta, dincolo de frustrări, te va determina să iei atitudine și să faci schimbări profesionale importante. Atenție la cheltuielile făcute inutil și la modul în care-ți gestionezi finanțele.

Sănătate

Este important să ai grijă de sănătate încă din timp, să te odihnești corespunzător pentru că retrogradarea lui Mercur, din 27 septembrie, prin acest sector te poate trimite la reevaluări și poate readuce în atenția a unele neplăceri mai vechi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Sectorul iubirii este foarte activat de planete luna aceasta, și ai toate șansele să te îndrăgostești, dacă ești singur, însă mai degrabă vei prefera o relație romantică, un soi de aventură, decât o relație stabilă. Profită de perioada până pe data de 27 septembrie, când Mercur, guvernatorul tău va retrograda în casa iubirii, și clarifică toate neînțelegerile în cuplu, pentru că mai apoi se pot transforma în conflicte serioase.

Carieră și Bani

Luna aceasta ai tendința de a fi prea visător, de a-ți contura idealuri pa înalte și, implicit greu realizabile, de aceea ar trebui să te concentrexzi pe acțiuni practice, făcute pas cu pas, și planuri pentru viitorul apropiat. Ține cont că dacă ai de semnat acte, ontracte, de făcut negociero, perioada de retrogradare a lui Mercur, nu te va susține deloc și trebuie evitată.

Sănătate

Spre finele lunii se pot manifesta unele afecțiuni mai vechi sau în cazul unor nativi poate fi nevoie de o reexaminare pentru a schimba tratamentul deja existent.
Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Rac

Dragoste

Cu Venus în Scorpion, vei fi mult mai dornic de iubire, de flirt și puterea ta de seducție va crește, dat fiind că planeta iubirii va activa întocmai acest sector. În schimb, dacă ești parte a unui cuplu, ai grijă la tendința de a-ți manipula partenerul, de a deveni posesiv și suspicios pentru că poți strica relația, maia les că din 27 septembrie și Mercur va retrograda aici și te va forța să-ți pui niște semne de întrebare și să faci anumite reevaluări sentimentale.

Carieră și Bani

Dacă ai de rezolvat contexte care țin de acte, de făcut negocieri și de semnat contracte, fă-o până pe 27 septembrie. De asemenea, după această dată nu începe proiecte noi pentru că nu vor fi de viitor sau vor aduce nemulțumiri mult prea mari care te vor face să renunți.

Sănătate

Luna aceasta nu s-ar zice că ai probleme de sănătate, însă dacă apar unele gânduri și angoase, cel mai bine ar fi să stai de vorbă în cell mai sincer mod cu tine și să încerci să te înțelegi pe tine înainte de toate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Leu

Dragoste

În luna septembrie încearcă să faci o recapitulare a ceea ce ai trăit vara aceasta și vezi ce concluzii pot să tragi, fie că ești singur, fie că ești parte a unui relații. În cupluri, suplimentar, se poate pune problema de fidelitate, de încredere și respect, dar și de bani, de buget comun, mai ales în cazul celor care vor să se mute cu partenerul sau locuiesc deja cu acesta.

Carieră și Bani

În continuare, până pe 22 septembrie, Soarele, guvernatorul tău, te susține să te redresezi financiar, însă dacă ai de făcut negocieri și de semnat contracte, fă-o până pe data de 27 septembrie, când ai toată susținerea astrologică. Ulterior, lucrurile se pot complica și proiectele demarate se pot încheia rapid sau pot aduce mult prea multe nemulțumiri.

Sănătate

Deși nu este o lună care să-ți aducă probleme de sănătate, ține cont că perioada de retrogradare mercuriană poate aduce obstacole și neplăceri în tot ce ține de comunicare și mijloace de comunicație, deci atenție la deplasări, să nu uiți acte, să te asiguri că mașina este în regulă, etc…
Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Nu este chiar cea mai bună perioadă pentru iubire și ar fi de preferat, maia les la început de lună, să nu te iluzionezi la fiecare persoană care-ți face ochi dulci și să nu te îndrăgostești de ceea ce poate fi doar o aventură pasională de moment. În cuplu se pot rescrie reguli și se pot discuta subiecte mai delicate care vor aduce, fără îndoială, și certuri și resentimente.

Carieră și Bani

Locul de muncă și activitățile cotidiene par să nu te mai mulțumească deloc și simți că estte momentul unei schimbări, fie de program, fie de atitudine față de colegi și de jobul în sine. Motvația financiară poate fi ceea ce ține mulți nativi în loc, însă odată cu retrogradarea lui Mercur prin acest sector, din 27 eptembrie, s-ar putea să fii nevoit să-ți reevaluezi modul în care îți câștigi și administrezi banii.

Sănătate

Până pe 22 septembrie te bucuri din plin de tranzitul Soarelui prin zodia ta, aspect care-ți oferă energie, vitalitate și putere de muncă, însă nu exagera pentru că suprasolicitarea poate scoate la suprafață o problemă mai veche de sănătate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Ete o lună foarte stimulantă din punct de vedere al vieții de cuplu, dar nu numai, pentru că și cei singuri pot trăi pasiuni intense acum. Important este ca nativii care-și doresc relații de lungă durată și serioase să dea dovadă de răbdare, perseverență și maturitate, pentru că în caz contrat lucrurile nu se vor lega și totul va rămâne la stadiul de flirt și aventură.

Carieră și Bani

În luna septembrie te buvcuri de aspecte astrologice care te suțin în zona finanțelor și-ți poți echilibra veniturile, însă va trebui să înveți să negociezi și să ceri ceea ce crezi că ți se cuvinte. În perioada de retrogradare a lui Mercur evită să semnezi contracte și să demarezi noi proiecte.

Sănătate

Este foarte probabil să revină în atenția ta afecțiuni mai vechi care nu au fost tratate sau au fost tratate greșit, iar acum să ai ocazia să le reevaluezi. Unii nativi se pot preocupa pentru starea de sănătate a unei persoane apropiate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Se anunță o lună intensă pentru tine, indiferent dacă ești singur sau parte a unui cuplu. Paiusnea și romantismul se îmbină și poți reuși să te reconectezi la partenerul de viață și să vă consolidați legătura. Grijă mai multă la tendința de a intra în relații ascunse, maia les dacă ai o relație oficială.

Carieră și Bani

În prima jumătate a lui septembrie ai susținere în proiectele personale sau în activitățile care țin de mediul online, în proiecte sociale și poți câștiga mai multă popularitate. În schimb, cât Mercur va fi retrograd evită investițiile, creditele și împrumuturile. Dacă ai de returnat datorii poate fi cel mai bun moment retrogradarea lui Mercur pentru a-ți pune ordine în finanțe.

Sănătate

S-ar putea să ai de-a face ce neplăceri cauzate de prea multă muncă și stres, de oboseală acumulată, așa că nu ezita să te ocupi și de tine și de dorințele tale, de plăcerile tale. Răsfață-te mai mult luna aceasta! În cazul unor nativi se pot activa probleme de sănătate mai vechi sau de natură cronică.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Este o perioadă foarte bună pentru socializare, pentru a cunoaște oameni noi și a-ți lărgi anturajul, însă ține cont și de faptul că s-ar putea să-ți pice cu tronc cineva din grupul de prieteni. Dacă ești parte a unui cuplu, dă mai mult frâu liber pasiunii și reconectează-te la persoana iubită. Perioada de retrogradare a lui Mercur, dat fiind că este guvernatorul relațiilor tale, poate fi mai problematică și poate aduce conflicte și reevaluări ale relației în care te afli.

Carieră și Bani

S-ar putea să ai parte de o nouă etapă în cariera ta, fie să o iei de la zero, fie să-ți atingi un obiectiv mult dorit și astfel să te afirmi și să te pui mai mult în valoare din punct de vedere profesional. Ține cont că perioada în care Mercur va retrograda este mai puțin favorabilă noilor colaborări și semnării de contracte și acte.

Sănătate

Luna aceasta este foarte importantă odihna și relaxarea mentală pentru că stresul în exces poate reactiva probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Chiar dacă nu vei simți să ieși din casă așa cum o făceai până acum, s-ar putea să fie de bun augur acest aspect dacă ai o relație pentru că te va ajuta să te reconectezi la partener și astfel să vă redescoperiți. Cei singuri pot avea curajul de a-și recunoaște sentimentele pentru cineva, deși vor avea parte de multe rețineri inițiale.

Carieră și Bani

Profită din plin de luna septembrie pentru a te afirma în carieră, pentru a ieși în față și a capta atenția cu un discurs, pentru a negocia o funcție. Totuși, ține cont că Mercur va retrograda aici și te va supune unor reevaluări profesionale și unor revizuiri radicale ale direcției pe care te afli. Nu lua decizii cât este retrograd!

Sănătate

Mercur retrograd poate să aducă la înaintare problemă de sănătate mai veche netratată, dar care acum se va bucura de remediere.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Dacă ești parte a unui cuplu, profită să remediaezi ceea ce s-a stricat în ultimul timp în relația voastră și reapropiete de partener prin gesturi simple, dar impactante. Dacă ești singur, s-ar putea să fii mai dornic de aventură și să fii tras de persoane atipice sau care au un tipar total diferit de ceea ce ai cunoscut tu până acum.

Carieră și Bani

Profesional, ai susținere dacă intri în parteneriate, colaborări, afaceri și, de altfel, tot așa pot veni și banii luna aceasta. Finalul lunii septembrie îți poate aduce culegerea roadelor muncii tale, iar aici ese vorba în primul rând de roade financiare, de câștiguri materiale.

Sănătate

Deși la modul general starea de sănătate este una bună, nu este exclus să te confrunți cu frici din trecut, poate cu teama de abandon, de a pierde pe cineva sau ceva, cu frica de singurătate, așa că ai grijă să nu activezi un viciu ascuns.

Horoscop lunar – horoscopul lunii septembrie 2021, zodia Pești

Dragoste

Luna septembrie poate veni cu noi oportunități pentru tine în plan sentimental. Dacă ai partener, poate fi vorba de o nouă etapă înviața de cuplu, de planuri de viitor împreună, iar dacă ești singur, este foarte probabil să cunoști o persoană care să te atragă și cu care să începi o poveste de dragoste serioasă.

Carieră și Bani

Dacă ai de făcut negocieri, de semnat contracte, de demaract noi proiecte, fă-o până pe 27 septembrie, când Mercur, guvernatorul relațiilor tale, va începe să retrogradeze. Te popți asocia cu persoane importante, care să te ajute să faci progrese, însă ai grijă și la parteneri de afaceri mincinoși și prefăcuți.

Sănătate

Nu lăsa stresul și oboseala să te acapareze pentru că pot reactiva afecțiuni mai vechi, indiferent că au fost tratate sau nu la momentul respectiv, mai ales că există riscul de a se croniciza acum.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Mari amenzi pentru proprietarii de apartamente. Cine nu face asta va plăti scump
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani