Horoscop săptămâna 19 – 25 aprilie 2021. Scorpionii pot avea surprize în relații

Horoscop săptămâna 19 - 25 aprilie 2021. Scorpionii pot avea surprize în relații
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 19/04/2021, 15:19

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 poate aduce o serie de surprize și situații neașteptate în plan sentimental, dar și financiar.

Săptămâna 19 – 25 aprilie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui și a lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Taur. Acest context va activa puternic energia serioasă a Taurului și astfel și noi vom deveni mai practici, mai muncitori, dar și mai stabili și statornici în sentimentele noastre. Totodată, din punct de vedere financiar vom căuta siguranța.

Venus, planeta iubirii, aflată și ea în Taur, dar și Mercur, vor face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, deci ne putem aștepta la surprize în relațiile noastre, dar și la situații neașteptate cu impact financiar, la vești surprinzătoare și la o doză mai mare de instabilitate.

La finele săptămânii avem din nou parte de un eveniment astrologic important, o altă planetă schimbându-și semnul zodiacal. Este vorba de Marte, planeta acțiunii, care va intra în zodia Rac, poziție din care ne va înfrâna emoțiile și dorința de a ieși la luptă, însă putem duce un adevărat război interior, dacă nu exteriorizăm ce trăim. Cu Marte în Rac vom fi mai axați pe activitățile casnice și ne vom ocupa mai mult de siguranța noastră și a familiei.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Marte va intra în Rac, iar acest tranzit pe tine te va stimula să te ocupi mai mult de casă, de bunurile de patrimoniu și de familie. Posibil să începi niște reamenajări ale locuinței, să te dedici celor dragi și nevoilor lor sau chiar să te muți cu partenerul. Totodată, în cazul celor care deja locuiesc împreună cu partenerul, pot apărea discuții despre bani și intimitate.

Carieră și Bani

Trebuie să ai mai multă grijă la finanțele tale. Cele două conjuncții se produc în sectorul financiar și asta îți poate aduce surprize, evenimente pe care nu le-ai prevăzut, posibil chiar și cheltuieli neplanificate, dar și idei ingenioase de a-ți crește veniturile. Totodată, s-ar putea să fii mai stimulat să-ți lucrezi talentele, să scoți bani datorită abilităților tale.

Sănătate

Marte este guvernatorul tău, iar în tranzitul său prin Rac, poziție deloc favorabilă pentru Marte, te va mai domoli, te va mai liniști și mare parte din energie o vei canaliza către interior, către problemele emoționale. Siguranța emoțională va fi ceea ce ai nevoie acum și mulți nativi se vor întoarce la locurile copilăriei pentru a se încărca de energie.
Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul iubirii tale, va intra în zodia ta și va face o conjuncție cu Uranus, conjuncție pe care o va face și Venus, guvernatoarea ta. Aceste aspecte vor impacta întreaga săptămână și îți pot aduce discuții neașteptate cu persona iubită sau cu copiii, situații neprevăzute în plan personal și sentimental. Este o perioadă în care comunicarea se va îmbunătăți în cuplu, dat fiind că și Marte, guvernatorul relațiilor tale, va intra în Rac, însă ai grijă să exteriorizezi emoțiile, în caz contrar s-ar putea să acumulezi și să răbufnești. Dacă până acum ancora trecutului te-a apăsat, află că de săptămâna aceasta tot ce a fost în trecutul tău, va rămâne acolo.

Carieră și Bani

Este posibil să ai parte de surprize plăcute la locul de muncă, de sarcini noi și activități care te vor ajuta să te exprimi mai bine. Unii nativi pot semna noi contracte, pot intra în noi asocieri și pot avea succes în activitățile legate de comunicare, negociere, comerț. Vin idei inedite, dar posibil ca superiorii să le considere prea excentrice. Din punct de vedere financiar, Taurii scapă de stresul ultimei perioade și se mai liniștesc cu privire la finanțele lor.

Sănătate

Soarele intră în zodia ta prin urmare te vei bucura de o perioadă plină de energie, vitalitate, poftă de viață și starea ta de sănătate se va îmbunătăți considerabil. Mulți nativi vor dori să facă schimbări de look, să-și schimbe garderoba și se vor preocupa mai mult de felul în care arată, dar și de sănătatea lor. Pot aduce mici îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul lor, și Venus, planeta care le guvernează iubirea, fac conjuncție cu Uranus, aspect care poate aduce surprize sentimentale în viața ta, în special fiind vorba de un dialog cu un fost partener de viață sau de reluarea unei relații cu cineva din trecut. Oricum, amintirile și trecutul sentimental bat la ușa ta în această săptămână.
Carieră și Bani

Marte îți va activa în tranzitul său prin Rac chiar sectorul financiar astfel încât mare parte din energia ta o vei canaliza pentru a-ți îmbunătăți veniturile, chiar dacă pentru asta va trebui să muncești mai mult. Totodată, ai grijă că acest tranzit te poate face și mai cheltuitor. Ai putea profita pentru a-ți valorifica niște talente, pentru a-ți folosi abilitățile native să faci bani.

Sănătate

Marte iese din zodia ta, aspect care te va mai liniști, iar Mercur și Soarele activează axa sănătății tale, aspect care te stimulează la mai multă odihnă. Sunt nativi care pot avea parte de frământări interioare și, implicit, de insomnii, însă se pot folosi de energia planetelor pentru vindecare, în primul rând vindecare sufletească și apoi fizică.

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Mercur și Soarele pășesc în Taur, acolo unde Venus va face conjuncție cu Uranus, iar aceste tranzite îți stimulează viața socială. Poți ieși mai mult din casă, te poți întâlni cu prietenii, poți lega noi relații și nu este exclus să te simți atras de cineva din anturaj într-un mod neașteptat. Este posibil să apară surprize din partea prietenilor și evenimente, dialoguri neașteptate cu aceștia. Atebție la conflictele cu partenerul în weekend.

Carieră și Bani

Pentru tine începe o perioadă în care vei dori să te afirmi mai mult, să ieși în față și să te expui, chiar dacă asta nu-ți stă neapărat în caracter. Te poți pune în valoare, pentru că ai susținere astrologică acum, dar poți fi și mai conflictual cu superiorii. Totodată, sunt foarte bine susținuți cei care au proiecte de grup, iar planurile de viitor pe care și le fac acum au toate șansele să ajungă la succes, fiind inedite, dar și foarte practice.

Sănătate

La finele săptămânii, Marte intră în zodia ta, iar acest aspect îți va aduce multă energie și multă preocupare pentru propria ta persoană și pentru sănătatea ta. Ai grijă ca excesul de eenergie să nu te suprasolicite sau să strângi emoțiile în interior și să explodezi când nu este cazul. Folosește-te de această perioadă pentru a face mai multă mișcare, pentru a face sport.

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea ca în perioada următoare cineva din familie să aibă nevoie de ajutorul tău pentru a-și rezolva o problemă de sănătate. În weeeknd sunt posibile discuții tensionate cu partenerul de viață, mai ales dacă trecutul este scormonit, și cu greu veți ajunge la o cale de mijloc. Întreaga săptămână stă sub semnul surprizelor în viața de cuplu, deci ai grijă la cum pui problema, la cum discuți și la cum îți exprimi sentimentele.

Carieră și Bani

Soarele intră în sectorul carierei tale, acolo unde se vor afla în conjuncție Mercur și Venus cu Uranus. Ei bine, este o perioadă în care dorința de afirmare este mare și energia ta va fi canalizată pentru atingerea obiectivelor profesionale. Vei lupta să obții o funcție, vei avea strategii bune, însă te poți aștepta și la fel și fel de evenimente neprevăzute care vizează cariera, la dialoguri care te iau pe nepregătite. Sunt și cazuri în care nativii își schimbă radical profesia.
Sănătate

Marte va intra în Rac la finele acestei săptămâni, iar ție îți va activa axa sănătății. S-ar putea să te simți mai obosit decât de obiceu, să fii mai agitat pe interior, mai irascibil și neliniștiti. Dacă nu vei calma această energie interioară, te poți aștepta inclusiv la insomnii și dureri de cap. Posibil ca unele simptome din trecut să revină acum pentru a fi tratate.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Marte va activa zodia Rac, iar pentru tine acest context va fi de bun augur pentru viața socială. Vei avea mai multă energie pentru a ieși din casă, vei fi mai dornic de întâlniri cu prietenii și poți intra în noi anturaje. Ai grijă să nu fii prea autoritar cu cei apropiați și să vrei ca lucrurile să iasă doar ca tine. În cuplu interesul cade pe bani și intimitate, însă nu ar trebui să strici weekendul cu astfel de discuții.

Carieră și Bani

Folosește-te de tranzitul lui Marte pentru a demara niște proiecte de grup sau pentru a-ți face planuri de viitor curajoase. Pe de altă parte, profită de tranzitul planetelor prin zodia Taur pentru a învăța ceva nou, pentru a studia și a obține o diplomă, maia les că vei fi foarte curios să descoperi lucruri noi. Pot veni vești neașteptate din străinătate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă în weekend s-ar putea să nu ai deloc energie și să te simți epuizat. Dă dovadă de responsabilitate și odihnește-te corespunzător, dar mai ales încearcă să nu te suprasoliciți în activitățile întreprinse.

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Săptămâna acaesta s-ar putea să te confrunți cu discuții legate de bani în cuplu, de buget și administrarea finanțelor comune, dar și intimitatea este un punct sensibil care poate ridica semne de întrebare. În weekend atenție la autoritate în relația cu partenerul de viață.

Carieră și Bani

Marte îți activează sectorul carierei și te poate face mai determinat să te afirmi, să lupți pentru a obține o funcție, dar totodată, te va poate pune și în ipostaze mai conflictuale cu cei din jur, în special cu superiorii, mai ales dacă nu te simți apreciat la adevărata valoare. Fă-ți strategii și profită de acest tranzit pentru a ieși în față și a-ți atinge niște obiective în perioada următoare. În sectorul financiar al banilor și bunurilor deținute împreună cu alții pot apărea surprize și evenimente neașteptate care să-ți dea niște planuri peste cap.

Sănătate

Poți simți o nevoia mai mare de interiorizare și de analiză a unor contexte care te sperie, te panichează, îți provoacă temeri și angoase. Frica de pierdere a ceva sau cuiva este mai mare în această perioadă, însă fără baze reale.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Soarele și Mercur intră în sectorul relațiilor tale, iar conjuncția lui Venus cu Uranus de aici poate sta la baza unor surpize neașteptate în viața de cuplu, unor evenimente care răstoarnă tot ceea ce știau nativii până acum. Ai grijă să nu pui monopol pe partener și să-i acorzi libertatea necesară. Este o perioadă în care cei care au relații incipiente pot simți o oarecare instabilitate și poate fi un test de rezistență pentru ei.

Carieră și Bani

Și relațiile profesionale pot sta sub semnul instabilității și este posibil să apară situații neprevăzute care vizează unele asocieri și contracte. Marte, guvernatorul tău, te susține în tranzitul prin Rac să înveți lucruri noi, să studiezi și să obții o diplomă sau să te folosești de o diplomă pe care o ai.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar în weekend vatrebui să ai grijă pentru că starea emoțională poate fi destul de apăsătoare și este posibil ca ceva din trecutul tău, din copilărie să stea la baza interiorizării tale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Marte, guvernatorul iubirii tale, intră în weekend în zodia Rac și poate stimula viața intimă acuplului, însă până atunci va trebui să ai grijă la conflictele cu partenerul de viață care se pot isca din cauza banilor, cheltuielilor și secretelor. S-ar putea să devii mai nepăsător cu viața sentimentală și de aici să apară și reproșurile. Cei singuri pot fi tentați de aventuri în weekend.

Carieră și Bani

Soarele și Mercur intră în sectorul muncii tale, acolo unde deja se află Venus, și fac conjuncție cu Uranus, prin urmare, pe lângă faptul că vei munci mai mult în următoarea perioadă, se anunță și răsturnări de situație la locul de muncă, vești și informații surprinzătoare și dialoguri neprevăzute. Dacă ți se fac noi propuneri și primești noi atribuții, ar trebui să fii mai edschis și să vezi partea plină a paharului. Atenție mai multă la investiții și la împrumuturi.

Sănătate

Ai multe planete care tranzitează sectorul sănătății tale în această perioadă, așa că s-ar putea să fie nevoie să te responsabilizezi mai mult, să faci unele schimbări în programul zilnic, în stilul de viață abordat până acum, pentru a nu te suprasolicita. Odihnește-te mai mult și nu te forța.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Soarele, Mercur și Venus se află în sectorul iubirii tale și cele două din urmă fac o conjuncție cu Uranus, astfel încât nu vor lipsi surprizele și situațiile neprevăzute din viața sentimentală. S-ar putea ca relațiile aflate la început să simtă instabilitate și să le fie testată rezistența. Nativii singuri s-ar putea îndrăgosti brusc, la prima vedere și au toate șansele să înceapă noi relații.

Carieră și Bani

Creativitatea și simțul artistic sunt la cote înalte și poți surprinde prin talentele tale, ba chiar vor fi nativi care-și vor monetiza abilitățile și vor scoate bani din ceea ce știu să facă cel mai bine. Din weekend, Marte va activa sectorul relațiilor iar pentru tine acest tranzit va aduce multă determinare în obținerea unor contracte sau a unei colaborări.
Sănătate

Este o perioadă de bucurie, romantism, iar pofta de a trăi viața este atât de mare încât mulți nativi îți pot lua o minivacață pentru a se relaxa. Hobby-urile și pasiunile tale pot deveni prioritare în această săptămână.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta, ca urmare a conjuncțiilor dintre Mercur, Venus și Uranus, s-ar putea să ai parte de situații neprevăzute ce țin de familie, de dialoguri neașteptate cu cei dragi sau de evenimente neprevăzute ce vizează locuința, bunurile patrimoniale și care cer să te ocupi rapid. Sunt și nativi care se ocupă de casă pentru că-și doresc mai mult confort.

Carieră și Bani

S-ar putea să lucrezi mai mult de acasă în această perioadă și din cauza asta să te streszi pentru că nu este ceea ce-ți dorești sau condițiile din locuință nu sunt cele pe care ți le-ai fi dorit. În weekend, Marte va activa sectorul muncii tale și va începe o perioadă în care vei munci mai mult. S-ar putea să apară situații care să te necăjească și să te enerveze, iar conf,ictele cu colegii nu sunt excluse.

Sănătate

În weekend încearcă să te odihnești mai mult. Dacă în timpul săptămânii distracția și relaxarea nu-ți lipsesc, ai grijă că Marte în tranzitul său prin Rac activează sectorul sănătății. Poți avea parte de situații stresante, obositoare, care să-ți consume energia și va fi nevoie să faci unele ajustări în stilul de viață pentru a avea grijă și de sănătatea ta.

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 aprilie 2021

Dragoste

Soarele, dar și Mercur, guvernatorul relațiilor tale, vor intra în secrorul comunicării, acolo unde este și Venus, aspecte care contribuie la îmbunătățirea dialogului în cuplu. Însă, planetele vor face o conjuncție cu Uranus, context care poate aduce dialoguri neașteptate în cuplu, declarații care să te uimească. Marte va activa în weekend sectorul iubirii tale și va începe o perioadă în care-ți vei dori să flirtezi mai mult, să cucerești și să intri în aventuri, de aceea nu este exclus să începi o nouă poveste de dragoste, dacă ești singur.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta ai grijă la comunicare pentru că nu tot ce auzi este real, autentic și adevărat. Deși ești susținut în negocieri, pot apărea surprize cu actele și fel și fel de discuții neprevăzute, strategii și planuri care se dau peste cap. Poți avea idei originale și ești susținut în tot ce ține de învățare, în interviuri, ședințe și examene.

Sănătate

După o perioadă de aproximativ două luni în care Marte a contribuit la o stare sufletească mai apăsătoare, dar și la stări de irascibilitate interioară, iată că din weekend se mută în Rac și te susține în activitățile recreative, distractive și te poți dedica mai mult hobby-urilor tale. S-ar putea să faci plimbări și excursii, să îți iei concediu și să te bucuri mai mult de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping