Horoscop săptămâna 3 – 9 ianuarie 2022. În viața „Fecioarelor” poate reveni o fostă iubire

Horoscop săptămâna 3 - 9 ianuarie 2022. În viața „Fecioarelor” poate reveni o fostă iubire
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 02/01/2022, 20:24
Actualizat: 02/01/2022, 20:31

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 ianuarie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 3 – 9 ianuarie 2022 poate aduce ocazia unor conștientizări și revelații importante în plan sentimental, financiar și profesional.

Săptămâna 3 – 9 ianuarie 2022 este destul de liniștită din punct de vedere astrologic, nefiind marcată de evenimente majore. În prima parte se formează un aspect de susținere între planeta iubirii și a banilor, Venus, retrogradă în zodia Capricorn, și Neptun din Pești, planeta visării. Acest context este favorabil artiștilor, iar la modul general ne poate face mai iertători și mai înțelegători.

Cea de-a doua parte a săptămânii stă sub auspiciile unei conjuncții între aceeași Venus retrogradă și Soarele din zodia Capricorn. Astfel, s-ar putea să avem parte de conștientizări majore legate de relațiile noastre și de modul în care ne administrăm resursele, dar și zona profesională. Se pot lumina situații din trecut ce țin de aceste sectoare, astfel încât să le abordăm într-un mod diferit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta te preocupă foarte mult sectorul profesional și poți face pași către atingerea unor obiective. Te poți afirma, însă înainte de toate trebuie să vezi ce greșeli repeți și să ai mai mult curaj să ieși în față. Ai încredere în tine și nu te lăsa doborât de nimic. În cuplu se pot scoate la lumină situații mai vechi pentru a fi reorganizate și revizuite.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 ianuarie 2022

Este o săptămână bună pentru călătorii, dar și pentru a studia ceva, pentru a explora noi domenii de interes. Poți relua un curs abandonat sau poți să vezi într-o altă lumină o situație din trecut. Ți se schimbă orizonturile, viziunile și te poți desprinde mai ușor de anumite prejudecăți sau situații care te țineau în loc până acum.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta ți se luminează anumite părți mai puțin plăcute ale unei relații. Poate fi vorba de oboceiuri toxice ale partenerului, de secrete și infidelități pe care le afli sau poate de anumite derapaje financiare care conduc la pierderi. Este momentul să te confrunți cu temerile tale cele mai mari, dar și cu anumite dependențe, emoționale, financiare, etc…

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 ianuarie 2022

Sectorul relațiilor este activat de planete și ai ocazia să retrăiești niște situații în cuplu pentru a le aborda altfel. Se luminează niște situații din trecut și vezi totul dintr-o altă perspectivă. Posibil ca în cazul celor singuri să reapară cineva din trecut. Profesional, unii nativi pot renegocia un contract sau poate un fost colaborator le propune continuarea asocierii.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta muncești cam mult și asta te poate obosi, mai ales în prima parte când nu simți că ai resursele necesare să faci față solicitărilor. Nu ar strica să-ți prelungești concediul. Totodată, poți vedea mai clar dacă ești sau nu la jobul potrivit, dacă-ți place sau nu ceea ce faci. Legat de sănătate, ar trebui să te preocupi mai mult să-ți schimbi stilul de viață și rutina zilnică.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 ianuarie 2022

Sectorul sentimental este activat de planete și s-ar putea să vezi totul dintr-o altă perspectivă acum. Poți avea revelații legate de o poveste de iubire, de viața ta afectivă, de modul în care iubești și arăți asta. Posibil ca foste iubiri să revină în viața ta, dar nu te grăbi să te împaci deocamdată. Cei singuri pot înțelege mai clar de ce nu au relații. Dacă ai copii, fii mai prezent în viața acestora. Este o perioadă bună să te dedici unor hobby-uri.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta preocupările tale se îndreaptă către locuință. S-ar putea să vrei să mai schimbi ceva, să reînviorezi atmosfera în cămin, mai ales dacă lucrezi de acasă. De asemenea, s-ar putea ca în familie se se reia situații sau să se repete ceva din trecut. Dacă au fost situații care le-au amprentat starea emoțională, acum vor dori să facă lumină. Sunt secrete de familie care se află și unii nativi pot retrăi o traumă mai veche.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta ești foarte comunicativ și chiar declarativ. Poți exprima ceea ce simți mai ușor și poți fi mai mult pe drumuri, însă îți va face plăcere. Unii nativi pot pleca într-o excursie, în timp ce alții pot rezolva situații ce țin de acte, situații administrative sau pot obține niște aprobări. De asemenea, unii nativi pot renegocia contracte, în timp ce pentru alții poate fi vorba de reluarea unui flirt sau de decizia de a cuceri persoana care le place.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 ianuarie 2022

Încearcă pe cât posibil ca săptămâna aceasta să nu mai faci cheltuieli inutile, ci mai degrabă să te preocupi de plățile urgente. Renunță la cumpărături care nu sunt urgente și refă-ți calculele, dar mai ales strategia financiară, strategia prin care vrei să-ți crești veniturile. Sunt obiceiuri destul de costisitoare pe care le ai și la care ar trebui să renunți. Poți avea revelații financiare importante în partea a doua a săptămânii.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 ianuarie 2022

Ești vedeta săptămânii și dacă tot ești în lumina reflectoarelor, atunci fă-o ca la carte. Prerocupă-te mai mut de tine și de sănătateta ta și adu acele îmbunătățiri care simți că sunt necesare în viața ta, poate chiar legate de înfățișare. Ascultă sfaturile celorlalți. Pot veni exact cu ideile și răspunsurile de care ai nevoie. Unii nativi pot avea parte de revelații, de momente de iluminare în care să-și înțeleagă trecutul și anumite evenimente pe care le-au trăit, fie sentimentale, fie profesionale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta vei simți nevoia de interiorizare și s-ar putea ca trecutul să te bântuie sub diverse forme. Totuși, este un context bun pentru a te debarasa de situații toxice și bolnăvicioase, mai ales dacă vezi că anumite lucruri se repetă în viața ta. Către finele săptămânii, este foarte posibil să iasă la lumină secrete și jocuri de culise.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 ianuarie 2022

Este o perioadă bună pentru tine, mai ales că vei simți nevoia de a ieși cu prietenii și de a-ți reactiva viața socială. Poți să-ți faci planuri de viitor îndrăznețe și poți să ai adevărate revelații despre ce îmbunătățiri trebuie să aduci proiectelor tale. Vei vedea dintr-o altă perspectivă o relație de prietenie sau chiar o relație cu niște asociați sau angajați.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul


Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice