Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2022

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2022
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 01/01/2022, 10:00

Horoscopul lunii ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2022 se remarcă prin schimbarea Axei Destinului de la Gemeni-Săgetător la Taur-Scorpion, ceea ce înseamnă că Nodul Nord (Destinul) intră în Taur, iar Nodul Sud (Karma) intră în Scorpion. Această schimbare se petrece o dată la 18 ani, iar axa va tranzita aceste zodii timp de aproximativ un an jumătate. Fiind o axă a valorilor, este foarte probabil ca întreg anul 2022 să ne confruntăm cu dezechilibrea financiare, dezechilibrea anunțate deja din 2021 de cele trei careuri Saturn-Uranus care au prevestit o criză financiară mondială. Va trebui să ne schimbăm sistemul de valori la care ne raportăm și să învățăm să trăim cu strictul necesar.

Planeta iubirii, Venus, va retrograda prin zodia Capricorn întreaga lună, până pe 29 ianuarie, aspect care aduce reevaluări și schimbări în plan sentimental, relațional, dar și financiar și profesional. Din 14 ianuarie, și Mercur își începe mersul retrograd prin Vărsător, zodie în care intră la 2 ianuarie. Acest context poate revărsa asupra noastră confuzie, de aceea nu este o perioadă bună pentru negocieri și decizii majore.

În luna ianuarie se va resimți din plin și tranzitul lui Jupiter prin zodia Pești, tranzit început pe 29 decembrie 2021. Pe data de 2 ianuarie se va petrece o Lună Nouă în zodia Capricorn, iar pe data de 18 ianuarie va avea loc Luna Plină în Rac, urmând ca pe 20 ianuarie să intre și Soarele în zodia Vărsător. Ulterior, pe data de 24 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, va intra în Capricorn, tranzit care va fi de bun augur pentru toți pentru că ne va susține să facem strategii de atingere a unor obiective și să acționăm bazându-ne pe simțul practic.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Berbec

Dragoste

Este o lună importantă pentru tine, dat fiind că Venus este guvernatoarea relațiilor tale și este retrogradă. Astfel, în cuplu se poate reanaliza situația și se poate lua decizia unei oficializări sau decizia unor schimbări importante pentru a se evita o eventuală ruptură. Cei singuri sunt sfătuiți să evite noile relații. Foști parteneri pot reveni acum în viața ta, dar de preferat ar fi să ai răbsare și să analizezi situația și nicidecum să începi ceva nou.

Carieră și Bani

Ai foarte multe planete în sectorul carierei, ceea ce denotă că aspirațiile și ambițiile profesionale sunt mari luna aceasta. Te preocupă imaginea ta, ascensiunea și atingerea unor obiective. Ai toate șansele să ajungi acolo unde-ți dorești, însă făcând mici schimbări de strategie. Vei observa că lucrurile nu mai merg ca până acum. În unele cazuri, se pot relua proiecte mai vechi sau foste colaborări profesionale. Financiar, dacă simți cp nu ești remunerat corespunzător cu munca depusă, poți cere renegocierea salariului.

Sănătate

S-ar putea ca din a doua jumătate a lunii să te simți mai obosit și să ai nevoie de mai multă odihnă. Ar fi bine să-ți administrezi cu mai multă responsabilitate timpul liber.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Taur

Dragoste

Nu este o lună foarte bună pentru a începe ceva nou în plan sentimental, dat fiind că și Venus și Mercur retrogradează. Este, în schimb, o perioadă favorabilă să faci reevaluări, mai exact să-ți revizuiești tiparele pe baza cărora îți alegi partenerii și principiile pe baza cărora funcționezi într-o relație. Dacă ești singur, ai grijă la mesajele neclare pe care le transmiți către potențiali parteneri și nu te grăbi să reiei o relație cu cineva din trecut.

Carieră și Bani

Și profesional este o perioadă bună pentru reanaliză și reorganizare. Încearcă să lași în spate acele principii, prejudecăți care nu-ți permit să te afirmi și ai mai multă încredere în tine și talentele tale. S-ar putea ca financiar, în perioada retrogradării lui Mercur, să simți constrângeri și întârzieri în primirea unor sume de bani. Poți încerca o renegociere salarială abia către finele lunii.

Sănătate

Luna aceasta, cu Venus, guvernatoarea ta, retrogradă, cel mai probabil nu vei funcționa la capacitate maximă. Vei fi mai obosit și nu vei avea prea mult chef de distracții.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Retrogradarea lui Venus nu te ajută deloc să legi noi relații și nici nu ar trebui să te implici în povești sentimentale pentru că cel mai probabil vei avea de suferit. În cuplu, în continuare pot ieși secrete și infidelități la suprafață și relațiile bazate pe co-dependență emoțională sau pe alte interese sunt puse sub lupă și încheiate. Este o perioadă de teste de încredere și nu multe cupluri o vor depăși cu bine. În plus, s-ar putea să-ți dai seama că între tine și partener este o adevărată prăpastie și nu aveți un viitor comun.

Carieră și Bani

Dacă faci parte din asocieri, ai colaboratori sau parteneri de afaceri, luna aceasta poate fi mai tensionată și poate aduce reorganizări și reevaluări. Viziunile și obiectivele voastre sunt diferite. Trebuie să ai grijă pentru că poți pierde bani din cauza altora. Totodată, s-ar putea ca mulți nativi să fie tentați să facă un credit, aspect care nu este deloc recomandat, sau pot fi obligați să returneze niște datorii sau poate pur și simplu aceste datorii îi apasă.

Sănătate

Cu mercur retrograd, dat fiind că îți este guvernator, poate începe o perioadă de introspecție și latura emoțională poate fi mai afectată. Încearcă să-ți conservi energia mai mult, să te odihnești și să ai grijă de tine.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Rac

Dragoste

Luna ianuarie continuă să-ți testeze relațiile, dat fiind că aici retrogradează Venus. La final vei rămâne alături doar de persoanele cu care poți avea o relație serioasă și de lungă durată. Nu este exclus ca multe cupluri să aibă parte de tensiuni și schimbări, de reorganizări ale vieții în doi. Sunt și cazuri în care se ajunge la divorț. Cei singuri au șanse mari să cunoască o persoană de care să fie atrași, dar sunt sfătuiți să nu înceapă noi relații până la finele lunii. Posibil ca persoane din trecut să revină în viața ta, dar nu te grăbi luna aceasta.

Carieră și Bani

Este o lună mai agitată în plan profesional și de aceea trebuie să ai răbdare și să iei lucrurile pas cu pas. S-ar putea să fii dezamăgit de anumiți parteneri de afaceri și asociați și chiar să te vezi nevoit să închei unele contracte de colaborare. Financiar, evită să faci împrumuturi acum, iar dacă ai datorii preocupă-te să le returnezi. S-ar putea să simți că banii tăi depind de alții.

Sănătate

Încearcă să te odihnești mai mult din a doua parte a lunii ianuarie pentru că retrogradarea lui Mercur, planeta care-ți guvernează sănătatea, te poate suprasolicita la nivel mental și poți avea unele insomnii sau stări emoționale mai delicate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Leu

Dragoste

Luna ianuarie îți poate aduce multe confuzii sentimentale și trăiri contradictorii. S-ar putea să-ți pui la îndoială atât sentimentele tale, cât și pe ale partenerului. Nu te grăbi să intri în noi relații, mai ales că Mercur va retrograda aici. Cel mai bine profită pentru a-ți reevalua viața de cuplu și așteptările pe care le ai de la partener.

Carieră și  Bani

Din punct de vedere profesional, mulți nativi pot fi tentați să se reîntoarcă la un fost loc de muncă, dacă cel actual nu le este pe plac. Ține cont că este o perioadă bună pentru reevaluări profesionale, pentru reanalizarea direcției pe care te afli. Dacă nu muncești de plăcere, îndrăznește să faci ceea ce-ți place. Financiar, cu Mercur retrograd banii vin mai greu, dar ai ocazia să faci o renegociere salarială.

Sănătate

Atâta timp cât ești echilibrat și îți reevaluezi stilul de viață, vii cu schimbări legate de rutina zilnică și te odihnești corespunzător, nu se întrevăd probleme de sănătate. Cu Venus retrogradă, unele simptome mai vechi pot să apară.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Nu uita că Venus retrogradează în sectorul tău afectiv și te îndeamnă la reevaluarea vieții sentimentale. Poți reevalua o poveste de iubire, modul în care-ți exprimi sentimentele, relația cu copiii, dar și propria ta raportare la ideea de a fi părinte. Evită să începi noi povești de iubire acum pentru că vor aduce suferință. Jupiter a intrat în sectorul relațiilor tale și te susține să aduci îmbunătățiri vieții de cuplu.

Carieră și Bani

Cu Mercur retrograd, jumătatea lunii vine cu reorganizări profesionale și revizuirea programului de lucru, poate chiar și a jobului în sine. Nu te grăbi să-și schimbi locul de muncă. Totodată, retrogradarea lui Venus îți cere să-ți revizuiești modul în care-ți câștigi banii, dar și modul în care îi administrezi. Spre finele lunii poți încerca o renegoiere salarială.

Sănătate

A doua jumătate a lunii ianuarie poate activa niște afecțiuni mai vechi și va fi nevoie să cauți tratamente noi pentru acestea. S-ar putea să te simți mai obosit și dacă ești sănătos, dat fiind că Mercur, guvernatorul tău, va retrograda.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Cu Venus, guvernatoarea ta, retrogradă în Capricorn resimți nevoia de interiorizare, de solitudine și s-ar putea ca din punct de vedere emoțional să ai senzația că trecutul te apasă. Este o perioadă în care-ți poți reevalua nu doar relația cu familia, ci și traumele din copilărie. Posibil să ai tendința să le cari după tine și să te afecteze în propria ta familie sau în legarea de noi relații. Evită să începi noi povești de iubire acum. În plus, retrogradarea lui Mercur îți va cere să reanalizezi o poveste de iubire, să-ți reevaluezi sentimentele și modul de exprimare a acestora.

Carieră și Bani

Din punct de vedere financiar, evită să faci cheltuieli prea mari și inutile, dar mai ales evită să intri în datorii. În carieră, s-ar putea ca finele lunii ianuarie să vină cu momente mai tensionate, mai ales în preajma Lunii Pline, care poate încheia un capitol profesional. Încearcă să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală, între casă și muncă.

Sănătate

Problema acestei perioade este retrogradarea lui Venus care-ți dă peste cap universul interior și emoțiile tale pot fi copleșitoare. Totuși, profită să vezi ce tipare toxice preiei din familie și caută să le vindeci.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Cu Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, retrogradă, nu este momentul să începi noi relații. Dacă ești deja parte a unui cuplu pot să apară neînțelegeri și o mare nesiguranță vizavi de sentimentele tale. Nu prea știi nici ce simți și nici ce vrei și chiar asta îți cere Venus să descoperi. În cuplu se pot relua discuții mai vechi și unii nativi pot discuta chiar despre oficializarea unei relații.

Carieră și Bani

Fii mai atent luna aceasta ce faci cu banii, cum îi cheltui și unde-i investești. Există riscul să pierzi bani din cauza unei naivități de moment sau în urma unor speculații financiare. Ai spor la locul de muncă și ești eficient, ceea ce te poate ajuta să crești profesional, dacă te vei pune în valoare mai mult.

Sănătate

Din a doua jumătate a lunii s-ar putea să resimți o mai mare nevoie de interiorizare și retragere în intimitatea căminului. Este o perioadă în care pot apărea unele frământări emoționale mai mari, dar le vei face față dacă vei discuta deschis cu părinții sau cu cei apropiați ție.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

În luna ianuarie se nasc multe întrebări în mintea ta dacă te afli sau nu în relația potrivită, dacă ai sau nu viitor alături de partener. Retrogradarea lui mercr, guvernatorul relațiilor tale, te îndeamnă să reiei teme de dialog mai vechi și să-ți reconsideri anumite tipare de raționament, anumite comportamente în cuplu. Posibile tensiuni cu partenerul în această perioadă. Dacă ești singur, evită noile relații deocamdată.

Carieră și Bani

Indiferent cât de mari sunt nemulțumirile profesionale, luna aceasta evită să iei decizii profesionale și să faci schimbări majore. Retrogradarea lui Mercur poate pune piedici în negocierile pe care e faci și nu este o perioadă bună să semnezi noi contracte. În plus, și Venus retrogradează în sectorul banilor tăi și îți poate aduce nemulțumiri, întârzieri și limitări financiare.

Sănătate

După jumătatea lunii va fi nevoie de mai multă grijă la sănătatea ta, mai ales dacă este vorba de boli cronice. Nodul Sud Karmic se mută într-o casă a sănătății și face aspecte tensionate cu Jupiter, guvernatorul tău,. În plus, și Venus, guvernatoarea sănătății tale, este retrogradă și s-ar putea să aducă nevoia de revizuire a stilului de viață și a unor obiceiuri toxice.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Este o lună delicată în plan sentimental. Venus, planeta care îți guvernează iubirea, retrogradează chiar în zodia ta, prin urmare poți trece printr-o perioadă de confuzie sentimentală, o perioadă în care nu-ți dai seama exact ce vrei și ce simți. Reevaluează, dar nu lua încă decizii finale. Cei singuri sunt sfătuiți să evite noile povești de iubire, chiar dacă tentația de a intra într-o idilă este mare.

Carieră și Bani

Cu Venus și Mercur retrograde, este o perioadă în care ți se cer reevaluări profesionale și revizuiri de program, de sarcini și responsabilități. Nu este momentul negocierilor salariale și nici al schimbării locului de muncă. Fdin punct de vedere financiar poți avea parte de blocaje, întârzieri în primirea unei sume de bani și ar fi recomandat să-ți revizuiești modul în care îți cheltui și administrezi veniturile.

Sănătate

Este foarte probabil ca retrogradarea lui Venus să-ți aducă stări de interiorizare, introspecție și chiar tristețe. Cât timp Mercur va retrograda, fiind stăpânul casei sănătății, ar fi ideal să-ți revizuiești stilul de viață și să te preocupi de îmbunătățirea rutinei zilnice. Posibil ca unele diagnostice să fie greșite, dacă le primești după jumătatea lunii, sau să cheltui prea mulți bani pentru a diagnostica o problemă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Este o lună delicată în plan sentimental. Venus retrogradă poate scoate la suprafață secrete și dedesupturi relaționale sau te poate face să te gândești prea mult la trecut, la un fost partener. În plus, Mercur, planeta care îți guvernează sectorul iubirii, va retrograda prin zodia ta, deci va fi un motiv în plus să te lași furat de frământări și să-ți pui întrebări despre relația în care te afli. Este o perioadă care va aduce și confuzii, deci nu lua încă decizii radicale, finale. Dacă ești singur, evită flirturile. Există riscul să intri în relații cu persoane indisponibile emoțional.

Carieră și Bani

Tot retrogradarea lui Mercur le poate da bătăi de cap nativilor care sunt asociați cu alții, care depind de banii altora, de exemplu de banii partenerului sau au credite și datorii. Este nevoie de o reevaluare a acestor zone și bine ar fi să fie cu taxele și impozitele la zi. În cuplu pot apărea discuții tensionate care pleacă de la cheltuieli și de la modul de administrare a bugetului comun.

Sănătate

Venus retrogradează în sectorul sănătății tale și-ți cere să te preocupi mai mult de afecțiunile cronice sau de o afecțiune mai veche pe care ai tot ignorat-o. Poți descoperi noi tratamente revoluționare care să te ajute să-ți îmbunătățești starea generală.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2022, zodia Pești

Dragoste

În cuplu poate continua seria dezvăluirii secretelor și aflării dedesupturilor. Nu se mai pot ascunde lucrurile sub preș și de aceea multe relații se pot încheia. Relațiile toxice, de co-dependență, în care primează alte interese decât iubirea sunt pe muche decuțit în continuare. Retrogradarea lui Mercur, planeta care îți guvernează relațiile, poate aduce reevaluarea unor sentimente și revizuirea vieții sentimentale. Mulți nativi nu vor ști ce să aleagă între o prietenie și o iubire. De evitat noile relații după jumătatea lunii.

Carieră și Bani

Colaborările, parteneriatele de afaceri și relațiile cu asociații trec prin momente dificile, momente în care se cer reevaluări și reorganizări, mai ales dacă fiecare trage în altă direcție. Cei care așteaptă o sumă de bani să le intre în conturi pot fi nemulțumiți de faptul că aceasta întârzie. Nemulțumiri apar și în cazul în care depinzi financiar de alții.

Sănătate

Mercur va retrograda pe o casă a sănătății și poate evidenția unele afecțiuni cronice sau poate aduce frământări, insomnii, dureri de cap. Totuși, poți profita pentru a te rupe de ceva din trecut care te apăsa, poate chiar pentru a depăși o relație care s-a încheiat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică