Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. Peștii își pot îmbunătăți viața

Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. Peștii își pot îmbunătăți viața
Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. Peștii își pot îmbunătăți viața
Publicat: 08/03/2021, 14:01

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 8 – 14 martie 2021 este o perioadă a iertării și vindecării sufletești, dar și a înălțării spirituale.

Săptămâna 8 – 14 martie 2021 se remarcă prin fenomenul de Lună Nouă care se petrece pe data de 13 martie, în zodia Pești, moment care ne va aduce ocazia vindecării prin eliberarea de tot ceea ce este nociv în viața noastră, implicit ocazia unor noi începuturi.

Totodată, săptămâna este impactată de conjuncțiile pe care atât Soarele, cât și Venus, planeta iubirii, le fac cu Neptun, planeta viselor, în zodia Pești. Aceste aspecte actuvează puternic energia acestui semn zodiacal și aduc o mare disponibilitate vcătre iertare, vindecare, acceptare și detalare, dar și o mare doză de confuzie, imaginație, inspirație și intuiție. Este o perioadă bună să ne întoarcem la credință și să ne concentrăm pe evoluția spirituală.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. Săptămâna aceasta este deosebit de importantă pentru tine în plan sentimental și emoțional. Poți vindeca o karmă în dragoste, poți depăși o dezamăgire sentimentală și poți închide definitiv o rană a sufletului. Pe de altă parte, dacă ai o relație și aceasta merge bine, acum va merge și mai bine pentru că te vei putea reconecta la partenerul de viață într-un mod mult mai spiritual, mai diferit față de cum ai făcut-o până acum.

Carieră și Bani

Din punct de vedere rpofesional, ține cont că Neptun aduce și multă confuzie, iar Venus fiind planeta relațiilor tale, ar trebui să eviți să semnezi contracte și să te implici în negocieri importante pentru că este posibil să nu vezi clar lucrurile. De asemenea, nu-ți pune toată baza în colaboratori și nu te încrede în toate promisiunile acestora.

Sănătate

Este săptămâna vindecării, așa că poți începe prin a te odihni mai mult, prin a căuta sfaturi și remedii naturiste care să-ți amelioreze posibile simptomatologii, însă cel mai important este că te poți vindeca sufletește. Odată ce ți-ai curățat gândurile, vei vedea că ți se va îmbunătăți și viața.

Horoscop săptămânal Taur: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Este o perioadă bună să faci curățenie în anturajul tău, în grupul de prieteni, dar și în viața sentimentală. Te poți îndepărta de persoanele nocive, acele persoane care doar îți consumă energia și te întristează, de fapt, care nu te fac fericit, capitol la care se poate încadra și o poveste de iubire. Cei singuri, chiar dacă vor ieși mai mult, vor socializa și cunoaște persoane noi, trebuie să știe că nu este momentul să înceapă noi relații pentru că au tendina de a idealiza cealaltă persoană.

Carieră și Bani

S-ar putea ca din punct de vedere financiar să ai parte de niște cheltuieli săptămâna aceasta pe care nu le-ai ărevăzut sau să fii mai tentat să cheltuiești pe ieșiri sau distracții. Profesional ar trebui să nu te bazezi pe asociați prea mult și nici pe promisiunile pe care ți le fac cei cu care ești împlicat în proiecte de grup. Este posibil să visezi cu ochii deschiși la un plan de viitor, dar nu lua decizii importante deocamdată.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci mai degrabă garanții ale vindecării, dat fiind că Venus, guvernatoarea ta, este în zodia Pești, care este zodia vindecării, emoționale, psihice, dar și fizice.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Ai nevoie să schimbi ceva în viața ta, însă s-ar putea ca săptămâna aceasta să nu fii foarte sigur ce anume. Sunt momente de confuzie care nasc frustrări, dar analizându-le pe toate părțile, frământându-te, poți ajunge la concluzii importante.

Carieră și Bani

Sunt foarte multe planete în zona carierei și fac aspecte importante, inclusiv Luna Nouă se va petrece aici, prin urmare șansa de a schimba ceva în zona profesională este foarte mare. Posibil să fie nativi care primesc oferte, însă nu au curaj să le dea curs, dar și nativi care își depășesc fricile și pornesc pe o nouă direcție sau se luptă din greu să-și atingă niște obiective. Atenție mai multă la cheltuieli în preajma Lunii Noi, Luna fiind planeta care ție îți guvernează finanțele.

Sănătate

Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. S-ar putea să te simți destul de obosit, tracasat de tot ce se întâmplă în viața ta, în jurul tău. Este un stres pe care-l resimți di plin acum și de aceea ar fi recoandat să încerci să te odihnești cât mai mult, să practici exerciții fizice ușoare și să te plimbi mai mult în aer liber.

Horoscop săptămânal Rac: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Deși pare mai greu de crezut că tu, care conform zodiei tale, ești ancorat în tradiții, iată că săptămâna aceasta îți vei analiza foarte serios doctrinele, prejudecățile și credințele și multe principii de viață pe care te-ai bazat până acum pentru a funcționa vor trece printr-un proces de redefinire și schimbare.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional poț descoperi în această perioadă un nou domeniu care să te atragă și pe care să începi să-l explorezi. Nu este nevoie să fie neapărat un domeniu profesional, ci poate fi ceva care te ajută ulterior în zona profesională. Poate vei învăța o limbă străină. Oricum, mulți nativi pot primi vești din străinătate dacă au așteptări profesionale în acest sens.

Sănătate

S-ar putea să fii mai obosit din cauza frământărilor prin care treci și în prima parte a săptămânii să te confrunți chiar și cu insomnii.

Horoscop săptămânal Leu: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. Săptămâna aceasta vei observa că vei depăși mai ușor o rană sentimentală, o pierdere, fie ea și financiară, vei trece mai ușor peste o învingere, de exemplu, într-un proces. De asemenea, o traumă legată de viața intimă, poate frica de abandon, sunt subiecte pe care ai ocazia să le vindeci acum. Pe de altă parte, este important să-ți schimbi raportarea la banii partenerului și la resursele acestuia, astfel încât să nu mai apară discuțiile de până acum.

Carieră și Bani

Modul în care te raportezi la banii și bunurile altora, cum spuneam, la resursele altora, necesită o schimbare. Poate a venit timpul să fii pe cont propriu din punct de vedere financiar sau poate a venit timpul să renunți la un bun material care ți-a adus numai nemulțumiri.

Sănătate

Sănătatea ta depinde de starea emoțională. Sunt frici și angoase pe care le scoți la suprafață odată cu aceasră Lună Nouă din Pești și astfel ai toate șansele să le vindeci.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Sunt aspecte puternice în sectorul relațiilor, iar Luna Nouă se va petrece tot aici, ceea ce înseamnă că este nevoie de o schimbare în viața de cuplu. Ai tendința de a ierta mai ușor, de a trece peste dezamăgirile provocate de partener, însă dacă vei alege să fac asta, ar trebui să schimbi regulile jocului și să te poziționezi pe același nivel, să pretinzi mai mult. Mulți nativi vor încheia relații toxice acum.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional ar fi ideal să nu te bazezi pe partenerii de afaceri prea mult și să nu-ți pui toate bazele în aceștia. De asemenea, nu crede toate promisiunile care ți se fac și ai grijă ca ceea ce accepți legat de cariera ta să fie în acord cu principiile și valorile tale, în caz contrar s-ar putea să regreți alegerea făcută.

Sănătate

Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. Soarele este guvernator al acestui moment de Lună Nouă și este posibil să ai parte de o infuzie de energie, urmată de o scădere majoră pe data de 13 martie, dar dacă te vei odihni corespunzător, nu vei simți momentul.

Horoscop săptămânal Balanță: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Relația cu persoana iubită poate fi pusă la încercare de convingeri de viață diferite, de opinii și credințe care nu sunt comune. Dar cu diplomația ta caracteristică, săptămâna aceasta vei face față provocărilor și chiar îți poți pune singur niște semne de întrebare despre principiile pe baza cărora te ghidezi.

Carieră și Bani

În sectorul muncii tale se petrec multe aspecte astrologice și, în plus, și Luna Nouă, deci ai ocazia să faci niște schimbări importante în plan profesional. Sunt sarcini și responsabilități cu care nu empatizezi și despre care poți discuta cu superiorii. Poate programului de muncă vei încerca să-i aduci niște îmbunătățiri. Oricum, vor și și nativi pentru care locul de muncă este toxic și vor renunța acum la el.

Sănătate

Tot Luna Nouă este responsabilă de o mare determinare în a aduce îmbunătățiri sănătății tale. Poți începe să te odihnești mai mult și să te preocupi de schimbarea stilului de viață. Primul pas este renunțarea la obiceiurile nocive.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. În sectorul iubirii tale se petrec o serie de aspecte astrologice și, în plus, și Luna Nouă, prin urmare este momentul să faci unele schimbări. Ai tendința de a avea prea multe așteptări de la persoana iubită, iar dacă ești părinte, și de la copii. De asemenea, ai tendința de a-l învinovăți pe celălalt pentru ceva ce nu-ți iese ție conform planului. În plus, nu ar trebui să te aștepți ca ceilalți să te înțeleagă din priviri, ci ar trebui să spui ceea ce îți dorești. Este, în mare, o săptămână bună în plan sentimental. Te poți reconecta la persoana iubită, însă dacă ești singur evită să începi o nouă relație pentru că poți fi destul de confuz și tinzi să idealizezi persoana din fața ta.

Carieră și Bani

Creativitatea ta poate atinge cote înalte, așa că poți profita de aspectele astrologice ale săptămânii pentru a da frâu liber talentelor tale și simțului artistic. Este o perioadă foarte bună să te afirmi, dar pentru asta va trebui să lucrezi puțin mai mult la încrederea de sine. Evită investițiile majore și nu te baza pe resursele altora pentru a face ceva.

Sănătate

Te bucuri de fiecare zi a acestei săptămâni asemenei unui copil. Este o perioadă în care starea de spirit este foarte bună, ai mai mult chef de distracție și pentru a te dedica pasiunilor tale. Posibil ca în primele zile să ai o stare emoțională mai apăsătoare din cauza unei frici care-ți dă târcoale sau din cauza unei pierderi materiale, însă nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Fă tot posibilul ca săptămâna aceasta să acorzi mai mult timp familiei. Cei dragi au nevoie de tine și, în plus, este o perioadă bună să-ți ceri iertare de la părinți, să te reconectezi emoțional cu rădăcinile tale. Activitățile care vizează locuința, de asemenea, sunt pe lista ta de priorități acum. Acest context astrologic de acum poate aduce conștientizări importante și schimbări de viziune legate de ideea de cămin, de întemeiere a unei familii. Partenerul de viață te poate sprijini acum, dar ai grijă la cât de multe îi ceri și la ce așteptări ai de la acesta.

Carieră și Bani

Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. Este nevoie să te preocupi nu doar de casă, ci și de bunurile de patrimoniu, de o moștenire de familie. Încearcă să pui în ordine o astfel de situația, însă nu te baza prea mult pe ajutorul celorlalți pentru a nu fi dezamăgit. Nu te grăbi să semnezi un contract profesional fără a verifica toți termenii și toate condițiile stipulate.

Sănătate

Dincolo de instabilitatea emoțională, nu se întrevăd probleme de sănătate. Pentru unii nativi, această săptămână vine să evidențieze traume din copilărie, frustrări netratate care pot influența în mod radical raportarea a viața de familie actuală sau la o relație de lungă durată. Șansele de vindecare și depășire a acestora sunt foarte mari.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Oprește-te puțin din tumultul cotidian și analizează persoanele apropiate din jurul tău. Poate ai judecat greșit pe cineva, poate ai catalogat prea repede pe altcineva. Oricum, este o perioadă în care poți ierta mai ușor pe cei care consideri că ți-au greșit și poți rezolva prin dialog calm, blând orice nemulțumire ai avea vizavi de cei dragi. Dacă ești singur, s-ar putea ca tedința să intri într-o nouă relație să fie mare. Deocamdată rămâi la stadiul de flirt, pentru că nu vezi foarte clar lucrurile sentimentale acum și te poți înșela în privința partenerului.

Carieră și Bani

Comunicarea este un punct forte al săptămânii. Ai cuvintele la tine, știi cum să pui problema astfel încât să obții ceea ce-ți dorești și acestea aspecte te pot susține foarte mult în negocieri. Oricum, nu lua de bun tot ce-ți zic ceilalți și nici nu crede în toate promisiunile făcute. Evită speculațiile financiare. La locul de muncă s-ar putea să apară tensiuni cu colegii care să te facă să schimbi regulile jocului și să porți niște discuții serioase cu aceștia.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă pentru nativii care merg la psiholog. Eliberarea stresului profesional prin comunicare îi poate ajuta pe mulți Capricorni în această perioadă, dar și sportul, însă exercițiile ușoare.Totodată, deși îți dorești, s-ar putea să nu te ții de o dietă pe care o începi acum.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Prima parte a săptămânii poate fi mai tensionată în plan sentimental și asta pentru că ai tendința de a răsfrânge asupra partenerului propriile tale frustrări și nemulțumiri. Îți lipsește încrederea în tine și devii destul de suspicios, atitudine pe care o poți manifesta și în relațiile cu copiii, dacă ești părinte.

Carieră și Bani

Se petrec multe aspecte astrologice în sectorul tău financiar, dar și o Lună Nouă care promote noi surse de venit. Poți avea ocazia de a câștiga mai mulți bani, dar pe măsură va fi și tentația de a-i cheltui. Mulți Vărsători au acum o șansă care nu trebuie ratată: aceea de a-și valorifica, monetiza un talent. Evită speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Sănătate

Nu este vorba de sănătate săptămâna caeasta, cât de recâștigarea stimei de sine. Fie că ești tânăr, fie că ești la maturitate, ai tendința de a nu mai crede în propriile tale forțe și îți pui la îndoială abilitățile, iar aceste aspecte te pot măcina foarte mult pe interior. Dacă faci un efort și te dedici unor hobby-uri avute, vei reuși să te detensionezi.

Horoscop săptămânal Pești: 8 – 14 martie 2021

Dragoste

Horoscop săptămâna 8 – 14 martie 2021. Perioada aceasta este despre relația ta cu tine însuți. Pe tine va trebui să înveți să te iubești mai mult, pe tine va trebui să te ierți și să te folosești de toate aceste aspecte astrologice care se petrec în zodia ta, inclusiv o Lună Nouă, pentru a-ți îmbunătăți viața personală. A venit vremea să faci lucruri pentru tine și mai puțin pentru că ți le cer alții. Pentru Pești acum se conturează noi începuturi, și pentru că Venus este și planeta care-ți guverneză sectorul vieții intime, ai putea să te rupi de o relație ascunsă, secretă, care-ți face rău. Nu te grăbi să intri în noi aventuri pentru a nu fi dezamăgit ulterior.

Carieră și Bani

Soarele, guvernatorul casei muncii, implicat în Luna Nouă din zodia ta te poate sprijini dacă vrei să-ți schimbi programul de lucru, dacă vrei să-ți desfășori într-un alt mod sarcinile și activitățile de la locul de muncă.

Sănătate

Dincolo de vindecarea emoțională, sufletească pe care ți-o cere acum contextul astrologic, ține cont că este o perioadă favorabilă să renunți la vicii, dependențe, la obiceiuri nocive care-ți afectează starea de sănătate. Totodată, îndepărtează-te de persoanele care-ți consumă energia pe gratis. Ține cont că pentru a obține un echilibru interior, trebuie să fii în echilibru și cu ceea ce este în exterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Cum arată Adi Minune după OPERAȚIA de micșorare a stomacului. E transformat total
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
(P) Cum Poți Utiliza Camera de Inspecție în Viața de Zi cu Zi?