Horoscopul zilei de 7 martie 2021. „Capricornii” își găsesc echilibrul

Horoscopul zilei de 7 martie 2021. „Capricornii” își găsesc echilibrul
Nu rata horoscopul oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 07/03/2021, 07:00
Actualizat: 08/03/2021, 08:24

Horoscopul zilei de 7 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră la prima oră a dimineții în zodia Capricorn, ipostază din care ne face mai determinați să ne preocupăm de obiectivele și planurile avute.

Aspectele pozitive pe care le face cu Uranus din Taur ne ajută să fim mai deschiși, mai inventivi și mai dornici de schimbare.

Cu toate astea, putem manifesta o vulnerabilitate emoțională destul de mare, dar și o dorință de detașare și depășire a problemelor pe măsură.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 7 martie 2021

Dragoste

Încearcă să nu fii autoritar cu persoanele dragi, mai ales cu cele care, la rândul lor, reprezintă o autoritate în viața ta.

Carieră și bani

Azi te poți preocupa de activitățile profesionale, încercând să faci lucrurile altfel pentru a nu-ți pierde toată ziua liberă.

Sănătate

Tronează o stare de confuzie, o impotență de a funcționa la adevărata ta capacitate. Odihna rămâne importantă.

Horoscop zilnic Taur – 7 martie 2021

Dragoste

Simți nevoia de a fi mai liber, dar nu neapărat este vorba acum de libertate fizică, cât libertate în gândire. Vrei să te desprinzi de niște amăgiri, tipare comportamentale, de niște convingeri care până acum te-au ghidat.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru studiu, să înveți ceva nou, să explorezi un domeniu care te atrage. Îți poți face planuri inovatoare din punct de vedere profesional.

Sănătate

Azi te poți ocupa de eliminarea unor aspecte care nu-ți fac bine, indiferent că este vorba de ceva alimentar, de o amintire, un obiect, un principiu. Gândul îți zboară la călătorii, dar nu le poți pune momentan în practică.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 martie 2021

Dragoste

Azi s-ar putea să realizezi câte nevoie ai de cei din jur. Fie că este vorba de atenția lor, de reusrsele lor, simți să ai pe cineva aproape.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru calcule financiare, pentru a face un raport între ceea ce ai și ceea ce dai, între ce câștigi dintr-o asociere și ce pierzi dacă renunți la ceva.

Sănătate

Nu te caracterizează cgeful de socializare de lată dată. Ai tebdința de a fi destul de liniștit, chiar interiorizat, închis în tine și în gândurile tale.

Horoscop zilnic Rac – 7 martie 2021

Dragoste

Sunt posibile unele manifestări mai autoritare în cuplu, discuții legate de viitorul relației, așa că dă dovadă de adaptabilitate și schimbă ceea ce nu merge, dar fă-o fără impuneri.

Carieră și bani

S-ar putea să te gândelti foarte serios la varianta de a renunța la o colaborare sau de a schimba niște termeni ai unui contrcat profesional, și nu numai.

Sănătate

Sunt idei și temeri care încă zburdă prin capul tău și te pot obosi dacă le lași necontrolate.

Horoscop zilnic Leu – 7 martie 2021

Dragoste

Mai important decât orice pentru tine este astăzi relaxarea și detașarea de tot ce este în jur, dar maia les de unele tipare de gândire ale altora care sunt enervante pentru tine.

Carieră și bani

Ai niște idei revoluționare sau cel puțin vrei să găsești niște variante inedite care să te ajute să-ți îmbunătățești activitatea la locul de muncă. Chiar și azi vei căuta să-ți desfășori activitățile altfel, astfel încât să ai mai mult timp liber.

Sănătate

Dacă ți-ai propus să începi o dietă sau să schimbi ceva la stilul de viață actual, azi ar putea fi o zi bună.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 martie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi plăcută alături de persoana iubită sau de copii, dacă ai. Și dacă nu ai, nu sunt excluse discuțiile în cuplu pe tema aceasta. Pe de altă parte, sunt și nativi care încearcă să se îndepărteze de o suferință sentimentală.

Carieră și bani

Te pot frământa niște contexte ce vizează bunurile materiale. Poate ceva legat de casă, de niște obiecte de valoare.

Sănătate

Azi ai poftă mai mult ca oricând să te dedici unor activități distractive, să te dedici unui hobby, unei pasiuni pe care ai tot amânat-o.

Horoscop zilnic Balanță – 7 martie 2021

Dragoste

S-ar putea ca partenerul de viață să nu răspundă pozitiv la dorința ta de a rămâne în intimitatea căminului și ar fi de preferat să nici nu-i impui să facă ceea ce nu vrea.

Carieră și bani

Te dedici activităților gospodărești și simți nevoia de a face o schimbare în casă, o reamenajare. Nu este vorba nici pe departe de ceva complicat, ci doar de ceva ce te binedispune pe moment, de exemplu o vază cu flori proaspete, o pernuță colorată.

Sănătate

Dacă ai o stare emoțională contradictorie, dezechilibrată, azi ar trebui să-ți dedici timpul pentru a te uita la un film, la un documentar sau pentru a citi o carte.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 martie 2021

Dragoste

Analizezi viața de cuplu și poți veni cu idei surprinzătoare sau poți spune cuvinte care să șocheze partenerul, însă nu în sensul negativ. Dacă vrei o schimbare, vezi cum pui problema.

Carieră și bani

Un context profesional, poate un dialog cu un coleg te poate enerva pe moment, dar ar fi ideal să faci o glumă și să treci mai departe.

Sănătate

Nevoia de a ieși din casă, de a te plimba, chiar și într-o excursoe rapidă de o zi, este mare. Fă o escapadă și starea de spirit se schimbă radical.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 martie 2021

Dragoste

Este posibil să ai parte de emoții și sentimente mai delicate care-ți evidențiază o vulnerabilitate, o durere interioară, ascunsă. Posibil ca unii nativi să redeschidă o rană mai veche.

Carieră și bani

Te preocupi de o situație financiară sau materială, însă nu lăsa ca acest aspect să-ți strice buna dispoziție.

Sănătate

Te preocupă stabilitatea emoțiilor tale și simți că dacă reușești să depășești o stare mai sensibilă cu care te confrunți, te poți vindeca emoțional.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 martie 2021

Dragoste

Simți nevoia să vii cu ceva nou în cuplu și vei face lucrurile diferit de până acum, aspect care-l va surprinde plăcut pe partener. Unii nativi pot fi ei înșiși surprinși de atitudinea persoanei iubite sau, în alte cazuri, de a copiilor.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă să te preocupi de pasiunile tale, să te dedici unui hobby, chiar dacă este vorba doar de mersul la sală sau de jogging.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și-ți aduce mai multă forță, ocazia de a te reechilibra atât pe interior, cât și pe exterior, însă asta nu înseamnă că nu vei resimți la nivel emoțional niște vulnerabilități de moment destul de apăsătoare.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 martie 2021

Dragoste

Posibile nemulțumiri sau cerințe prea mari din partea familiei, fiind vorba cu precădere de părinți. Încearcă o abordare nouă în această privință.

Carieră și bani

S-ar putea să nu te mulțumească pe deplin un rezultat financiar al unei situații care s-a încheiat, dar vei conștientiza că este și o vulnerabilitate a ta pe care o manifești când vine vorba de stabilitatea financiară.

Sănătate

Ai nevoie mai mare de odihnă și de relaxare și orice ar fi, azi vei face totul pentru a-ți obține pacea interioară și liniștea de care ai nevoie, chiar dacă va trebui să-i eviți pe cei dragi pentru asta.

Horoscop zilnic Pești – 7 martie 2021

Dragoste

Ai nevoie mai mult ca niciodată de prieteni, însă vei alege să te înconjori doar de cei care te înțeleg și susțin și nicidecum de cei băgăcioși care îți pun prea multe întrebări. Poți discuta situații sentimentale sau mai delicate despre viața ta.

Carieră și bani

Vei evita astăzi să acorzi prioritate zonei profesionale, indiferent ce ar veni din direcția respectivă. În schimb, dacă ți se cere ajutorul, îl vei acorda cu mare plăcere.

Sănătate

Dedică-ți ziua ieșirilor în aer liber, plimbărilor și scurtelor vizite la cei dragi, la rude.

Horoscop săptămânal, 1-7 martie 2021. „Scorpionii” au parte de o viață sentimentală bogată

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 martie 2021 poate aduce o serie de surprize plăcute în dragoste, dar și o mai mare poftă de viață, de socializare, de plimbare.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, tranzit care ne va stimula gândirea, raționamentul, dar ne va face și mai direcți în comunicare, mai curajoși să ne exprimăm ideile, existând, totodată, și riscul de a fi superficiali. Marte va tranzita zodia Gemeni până pe 23 aprilie 2021.

Pe de altă parte, săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă și prin conjuncția pe care o face Mercur, planeta comunicării, cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Vărsător.

Dat fiind că cele două se reîntâlnesc din nou, după ce Mercur a fost retrograd anterior, poate însemna că o serie de situații din ultima perioadă se pot clarifica acum, pot căpăta o altă perspectivă.

Totodată, este un moment de ingeniozitate, în care o idee sclipitoare ne poate veni, o soluție ingenioasă ne poate aduce dezvoltarea, progresul, expansiunea.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din Pești face un aspect de susținere cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur, aspect care poate aduce ocazia unor schimbări, surprize plăcute în relații, ocazia unui refresh.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping