VIDEO | Horoscopul zilei de 26 februarie 2022. „Berbecii” ies în evidență

Publicat: 26/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 26 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna va intra în semnul Capricorn și va forma aspecte plăcute cu Soarele și Jupiter din zodia Pești, dar și cu Uranus din Taur.

Vă recomand să profitați din plin de acest context pentru că ulterior devine mai tensionat, iar noi impicit vor trece prin stări emoționale mai agitate. Este o zi bună să ne atingem obiectivele, să ieșim în față, mai ales că vom da dovadă de răbdare, pragmatism și entuziasm.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai șansa să scapi de neîncrederile pe care le ai și să ieși în față. Afirmă-te cu mai mult curaj și pune-te în evidență, dar fă-o cu sinceritate și moralitate. Unii nativi se pot apropia de un obiectiv într-un mod neașteptat și s-ar putea să se bucure și de niște beneficii materiale.

Horoscop zilnic Taur

Deși starea generală nu este cea mai bună și ai tendința de a te închide în tine sau de a fi mai interiorizat, astrele te îndeamnă să ieși la o plimbare sau să ieși cu prietenii. Studiază ceva, documentează-te și fă progrese cu un proiect în care ești implicat.

Horoscop zilnic Gemeni

Ziua aceasta îți poate aduce discuții legate de bani în cuplu sau cu terțe persoane cu care sai de împărțit diferite bunuri. Pe de altă parte, nevoia de a clarifica niște aspecte ce țin de viața intimă este mare și se poate ajunge la dialoguri despre fidelitate și încredere.

Horoscop zilnic Rac

Ziua de astăzi te pune pe aceeai frecvență cu partenerul și ajungeți ușor la înțelegeri. Este important să nu exagerezi cu autoritatea și să accepți și vizunea celuilalt. Este un moment foarte bun să vă faceți planuri de viitor plecând de la aceleași dorințe și principii de viață.

Horoscop zilnic Leu

Te bucuri de energie și faci față foarte bine stresului. Ai spor în toate activitățile întreprinse, ba chiar faci mai multe decât ți-ai propus. Acordă-ți timp și ție, rutinei tale de îngrijire și fă în așa fel încât să te simți bine. Sănătatea te preocupă, însă mai mult ca stil de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Profită de contextul atsrologic al zilei pentru a te distra, pentru a face ce-ți place, pentru a te dedica unui hobby. Totodată, ai susținere în zona sentimentală, așa că profită să cucerești persoana care-ți place sau invită-ți partenerul la o cină romantică. Și relațiile cu copiii sunt mai calde și mai apropiate.

Horoscop zilnic Balanță

Luna te stimulează să te preocupi de casă și de familie, de nevoile celor dragi. Vei fi mai blând și îngăduitor și te vei bucura și tu, la rândul tău, de aceeași atitudine. Petrece timp cu familia și elibereză-te de apăsările emoționale.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești susținut în comunicare și poți obține ce vrei de la cine vrei, dar nu exagera. Ai mai mult chef de stat la povești și vei fi pe placul celor cu care interacționezi. Poți cuceri persoana care te arage grație unui mesaj romantic, iar în cuplu îți poți surprinde partenerul cu o declarație de dragoste.

Horoscop zilnic Săgetător

Deși ai tendința de a cheltui pentru cei dragi, pentru casă și familie, vin și bani din diferite surse și asta te binedispune. Unii nativi pot face comisioane, în timp ce alții preiau sarcini suplimentare. Poți primi un cadou, te poți bucura de un avantaj material.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna trece prin zodia ta și îți oferă energie, dar mai ales simț practic pentru a-ți atinge scopurile. Ești mai comunicativ, te faci ușor plăcut de cei din jur și reușești să dai deoparte rigiditatea caracteristică și să te bucuri mai mult de viață și de micile sale plăceri.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ești mai nostalgic, te lași furat de amintiri și s-ar putea ca din cauza asta să ieși la cumpărături și să arunci cu bani pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie. Ar fi ideal să nu cheltui pe fond emoțional. Unii nativi pot fi copleșiți de dorul de familie, de casă, de țară.

Horoscop zilnic Pești

Te susține contextul astrologic să ieși cu prietenii, să socializezi și să cunoști oameni noi. Este un moment bun și să te ocupi de proiectele tale și să accepți ajutorul celor din anturaj. Optimismul și entuziasmul de astăzi te fac plăcut de cei din jur. Unii nativi pot fi atrași de persoane din cercul de cunoștințe sau cunoscute în online.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Reacția lui Teo Trandafir când a auzit mărturiile surorii Mirelei Biftoi, femeia al cărei cadavru...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult