Horoscopul zilei de 29 decembrie 2021. Jupiter se reîntoarce în zodia Pești (VIDEO)

Publicat: 29/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, reintră astăzi în zodia Pești. Planeta a mai fost aici în mai-iulie și ne-a adus o perioadă de vindecare, iar acum va reveni pentru a întări acest aspect.

De asemenea, se pot repeta situații întâmplate în vara aceasta. Jupiter va sta în Pești până pe 11 mai și va reveni aici între 28 octombrie – 20 decembrie.

Acest tranzit, care se petrece o dată la 12 ani, are rolul de a ne vindeca, emoțional, fizic și psihic, dar și rolul de a ne reîntoarce la credință și de a ne ajuta să creștem spiritual.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Acest tranzit al lui Jupiter în Pești poate contribui semnificativ la desprinderea ta de trecut și la vindecare, la iertare și la împăcarea cu tine. Îți poți regăsi liniștea interioară și poți scăpa de frici și stări anxioase. Planeta te susține din plin să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Este o perioadă în care credința și spiritualitatea te pot ajuta în acest sens, dar și tehnicile de terapie alternativă.

Horoscop zilnic Taur

Cu Jupiter în Pești ai ocazia să-ți lărgești cercul de prieteni, să intri în noi anturaje și să-ți faci noi cunoștințe care te pot ajuta pe parcurs în evoluția ta. Tot acest tranzit îți poate aduce popularitate și ocazia de a face progrese cu proiectele tale. Poți primi șanse remarcabile care să te conducă către atingerea unor planuri pe care le ai.

Horoscop zilnic Gemeni

Jupiter în Pești îți poate aduce oportunități legate de carieră. Posibil să ai parte de o perioadă de evoluție profesională, să primești o funcție sau să ai șansa de a-ți atinge niște obiective mult visate. Cum Jupiter îți guvernează relațiile, pot simți o îmbunătățire în acest sens și poți decide dacă merită sau nu să oficializezi o relație.

Horoscop zilnic Rac

Cu Jupiter în Pești te poți bucura de noi viziuni asupra vieții și zona de spiritualitate îți va fi favorabilă, astfel încât poți face pași împortanți în evoluția ta personală, dar și profesională. Poți învăța lucruri noi, poți merge la cursuri și seminarii și este posibil să apară oportunități pentru a-ți pune în valoare niște cunoștințe acumulate. Pe parcursul acestui tranzit crește dorința de  a călători.

Horoscop zilnic Leu

Cât timp Jupiter va tranzita zodia Pești, ai șanse mari să-ți îmbunătățești situația financiară, dar și viața intimă. Poți să obții, alături de partener, niște beneficii materiale, poți recupera niște drepturi pierdute. Unii nativi pot fi susținuți financiar de partener, alți nativi pot fi susținuți dacă doresc să își facă un credit, iar alții pot renunța la niște bunuri materiale. Atenție la frici și vicii care se pot amplifica în perioada acestui tranzit.

Horoscop zilnic Fecioară

Jupiter în Pești îți tranzitează sectorul relațiilor, prin urmare te poți aștepta la o perioadă în care ai șanse mari să te apropii de partener și să-ți îmbunătățești viața de cuplu. Cei singuri pot începe noi relații în următoarele luni. Din punct de vedere profesional, poți avea oportunitatea de a te asocia cu persoane importante alături de care să faci progrese sau poți semna noi contracte de colaborare.

Horoscop zilnic Balanță

În tranzitul său prin Pești, Jupiter îți poate aduce oportunități legate de locul de muncă, posibil chiar și un nou job. Poți face progrese profesionale remarcabile, dar atenție la suprasolicitare pentru că și zona de sănătate este vizată și se pot amplifica anumite probleme cu scopul de a fi vindecate. Este o perioadă bună să aduci îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Scorpion

Jupiter în Pești îți va activa sectorul iubirii, prin urmare ai șanse mari să faci progrese într-o poveste de dragoste, dar și să cucerești pe cine îți dorești, dacă ești singur. Relația cu copiii se îmbunătățește și unii nativi chiar pot deveni părinți în perioada ce urmează. Pe de altă parte, te bucuri de o creativitate fără margini și poți face progrese cu un proiect artistic. Timpul liber, pasiunile și hobby-urile tale devin importante acum, însă ai grijă să nu exagerezi cu apetitul ridicat pentru distracție și aventură sau speculații financiare.

Horoscop zilnic Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Pești te poate susține să-ți îmbunătățești relația cu familia sau chiar îți poate stimula dorința de a-ți creea propriul tău cămin. Sunt nativi care-și pot cumpăra o casă în perioada acestui tranzit. Starea emoțională se va mai îmbunătăți, însă ai grijă să nu lași emoțiile să te copleșească sau să rămâi prea mult ancorat în trecut, în copilărie.

Horoscop zilnic Capricorn

Jupiter, atâta timp cât va tranzita zodia Pești, te va susține puternic în comunicare. Te poți împăca cu rudele sau persoanele de care ești apropiat. Poți avea o mare putere de convingere asupra altora. Poți negocia în favoarea ta, poți lega noi relații și poți acumula mai ușor noi informații. Sunt nativi susținuți puternic să învețe ceva nou, să dea un examen și să obțină o diplomă. Pot veni șanse în urma unui interviu sau poate vei face mai multe deplasări, excursii ca până acum.

Horoscop zilnic Vărsător

Profită de tranzitul lui Jupiter prin zodia Pești pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Marele Benefic poate veni cu oportunități remarcabile pentru a-ți crește veniturile și nu este exclus să scoți bani chiar din talentele tale. Poți obține un salariu mai mare sau poți căuta un loc de muncă mai bine plătit în această perioadă care urmează.

Horoscop zilnic Pești

Ai toate motivele să te bucuri de intrarea lui Jupiter în zodia ta, dat fiind că ai șanse mari să-ți îmbunătățești viața personală, dar și relația cu partenerul sau atitudinea vizavi de relații. Acest tranzit te poate susține să faci unele progrese personale care, ulterior, să-ți aducă și progrese profesionale. În plus, Jupiter te susține să te vindeci de o rană, să te detașezi de ceva ce te ține în loc și nu te lasă să evoluezi, dar și să-ți îmbunătățești starea de sănătate și să faci progrese pe calea spiritualității.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului