Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 septembrie 2021. Gemenii pot trăi situații predestinate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 septembrie 2021. Gemenii pot trăi situații predestinate
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 septembrie 2021. Gemenii pot trăi situații predestinate / Foto: Pixabay.com
Publicat: 03/09/2021, 06:38

Horoscopul zilei de 3 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna Neagră și Nodul Nord Lunar se întâlnesc astăzi în zodia Gemeni, context astrologic care nu s-a mai petrecut din anul 1871, prin urmare la nivel mondial impactul său va fi major și ne putem aștepta la declarații și decizii radicale, demne să schimbe viitorul.

La nivel personal este vorba de un context karmic, cu amprentă de destin și nu este exclus să întâlnim persoane care să ne schimbe viitorul sau noi să luăm decizii cu impact pe termen lung. Tot ce vine din zona comunicării poate fi decisiv acum, inclusiv un gând, o idee, un mesaj, un dialog. Este de preferat ca astăzi să gândim cât mai pozitiv și constructiv.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 septembrie 2021

Dragoste

Azi ai grijă cum comunici cu cei din jur, ce declarații faci, ce promisiuni faci sau îți fac alții pentru a nu păcăli și a nu fi păcălit. Poți întâlni o persoană care să aibă un impact major asupta ta și asupra viitorului tău.

Carieră și bani

Mare, mare grijă la negocieri astăzi pentru că există posibilitatea să fii înșelat. Nu semna nimic până nu citești de mai multe ori.

Sănătate

O altă atenționare vine din zona deplasărilor, mai ales în ceea ce privește actele, deci fii prudent la tot ce ține de comunicare și mijloc de comunicare.

Horoscop zilnic Taur – 3 septembrie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să te confrunți cu o stimă de sine scăzută, dar asta să te ambiționeze să crești, să-ți crești valoarea personală. Atenție la pasiuni și aventuri ascunse!

Carieră și bani

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord îți va activa sectorul financiar și este important să fii atent la tot ce ține de bani pentru că pot apărea pierderi. Grijă la negocieri și la deciziile financiare pe care le iei, la investițiile pe care le faci.

Sănătate

Pentru a te simți cu adevărat bine, tu trebuie să faci ceea ce-ți place, iar conjuncția de astăzi te stimulează fie să câștigi bani din talentele tale, fie să alegi să muncești ce-ți dorești, iar asta te echilibrează din punct de vedere al sănătății.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 septembrie 2021

Dragoste

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord îți va spori farmecul personal și poți atrage în viața ta persoane noi, poți cunoaște pe cineva care să-ți schimbe destinul. Nu este exclus să trăiești contexte karmice.

Carieră și bani

Ai mai mare putere de convingere asupra celorlalți astăzi, însă nu o folosi pentru a manipula. Fii mai atent la contractele pe care le semenzi acum, la deciziile pe care le iei și la negocierile pe care le faci.

Sănătate

S-ar putea să fii mai agitat mental ca urmare a conjuncției, însă ține cont că astăzi trebuie să gândești pozitiv și să fii optimist. Fă un efort dacă nu vine de la sine.

Horoscop zilnic Rac – 3 septembrie 2021

Dragoste

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord te poate provoca să te întorci către trecut, să retrăiești situații karmice sau situații care-ți oferă sentimentul de deja-vu sau chiar să te întâlnești, să discuți cu cineva din trecut.Evită relațiile ascunse, interzise.

Carieră și bani

S-ar putea să simți un dezechilibru în zona profesională și să te temi să faci o schimbare de job. Oricum, orice ar fi, tu ascultă-ți intuiția pentru că astăzi este foarte puternică.

Sănătate

S-ar putea ca la nivel mental să treci prin confuzii și neliniști, însă de tine ține să le depășești. Spiritualitatea te poate ajuta. De asemenea, poți descoperi cauzele spirituale ale unor afecțiuni și le poți ameliora. Poți reuși să te detașezi, în sfârșit, de trecut.

Horoscop zilnic Leu – 3 septembrie 2021

Dragoste

Nu este exclus să te simți atras de o persoană din anturaj sau cunoscută pe rețelele de socializare. Azi ai grijă și la promisiunile, cerințele care vin din partea unui prieten care poate avea intenții nu tocmai bune.

Carieră și bani

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord poate sta la baza unor manipulări, înșelăciuni, din partea unor asociați și de preferat ar fi să fii foarte atent dacă intri în proiecte de grup sau online. Poți să-ți crești popularitaea, dar poți și să o pierzi.

Sănătate

Dacă nu-ți găsești liniștea și pacea sufletească, dedică-te unor acțiuni caritabile pentru că te vei simți mult mai bine. Azi ajută pe cineva, chiar dacă este un gest simplu.

Horoscop zilnic Fecioară – 3 septembrie 2021

Dragoste

Azi ai grijă la manifestarea autorității în relațiile cu ceilalți. Dorința de a deține puterea și controlul pot fi mult exagerate acum. Pentru femei, conjuncția de astăzi poate aduce schimbarea statutului social, deci o cerere în căsătorie.

Carieră și bani

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord se va forma în sectorul carierei tale șitrebuie să ai grijă la imaginea ta, la ceea ce spui în mod public sau în dialog cu superiorii. Poate fi vorba de o decizie radicală de schimbare a direcției profesionale pentru unii nativi.

Sănătate

Stresul profesional poate fi mai mare astăzi, deci ai grijă să-l ții sub control și să te și relaxezi și odihnești.

Horoscop zilnic Balanță – 3 septembrie 2021

Dragoste

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord nu este exclus să-ți aducă în cale o persoană străină, cunoscută într-o călătorie sau care este de altă religie, cultură. Poate fi vorba de un maestru spiritual, de un profesor, oricum de o persoană care-ți va schimba orizonturile și principiile.

Carieră și bani

Tot conjuncția de astăzi te provoacă la cunoaștere, la explorare, la studierea unor noi domenii, la obținerea unei diplome sau poate iei decizia să predai și altora ceea ce știi. Uni nativi pot avea parte de evenimente, de deiscvuții în urma cărora să-și schimbe un sistem de valori, convingeri și filozofii de viață.

Sănătate

Ai mai multă grijă la călătorii, fie că pleci, fie că îți cumperi biletele sau iei decizii legate de o deplasare.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 septembrie 2021

Dragoste

Azi ai mare grijă la tendința de a călca strâmb și de a intra în relații ascunse, interzise. Posibil să afli un secret care să schimbe relația cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord impactează sectorul tău financiar, așa că ai grijă la ce investiții faci pentru că poți pierde bani. Ai grijă la împrumuturi, la credite, la decizii financiare care vizează banii altora pentru că s-ar putea să aibă impact pe ani de acum înainte.

Sănătate

Poți consuma multă energie astăzi și te poți simți emoțional și fizic mai obosit. Ai grijă la alimentație, la dependențe și la vicii.Ține cont că o serie de temeri se pot amplifica acum.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 septembrie 2021

Dragoste

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord se formează chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce momente de natură karmică. S-ar putea să cunoști o persoană care să-ți schimbe viața sau să ai momente de conștientizare și să iei o decizie radicală privind viitorul unei relații.

Carieră și bani

Ai mare grijă la ce contracte și acte semnezi, la ce negocieri faci pentru că poți fi mințit, înșelat și manipulat de colaboratori, parteneri de afaceri și asociați. Nici tu nu încerca să obții nimic prin alte mijloace decât cele legale.

Sănătate

S-ar putea ca emoțional și sentimental să fii mai agitat și o soluție ar fi să ieși din casă, să te întâlnești cu niște prieteni.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 septembrie 2021

Dragoste

Nu este deloc exclus ca această conjuncție de astăzi să-ți aducă o atracție intensă pentru un coleg de muncă sau pentru o persoană pe care o cunoști prin intermediul profesiei, însă evită complicațiile.

Carieră și bani

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord poate aduce momente de conștientizare în urma cărora să iei decizii radicale care vizează locul de muncă, poate programul, poate activitățile sau modul în care-ți îndeplinești sarcinile. Grijă mai mare dacă alegi să-ți schimbi jobul acum.

Sănătate

Toto acaest conjuncție te poate determina să iei o decizie de viitor privind stilul de viață și rutina zilnică, mai ales dacă la mijloc este o peroblemă de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 septembrie 2021

Dragoste

S-ar putea să iei decizii radicale cu privire la viața ta sentimentală, să te frământe o situație afectivă sau legată de copii, sau să cunoști o persoană de care să fii atras imediat, însă ai grijă la componenta de destin pentru că Lună Neagră și Nodul Nord se întâlnesc chiar în casa iubirii tale.

Carieră și bani

Ești foarte creativ și simțul artistic poate fi explorat la maxim zilele acestea, așa că profită. Sunt nativi atrași de noi hobby-uri și nativi care își descoperă talente și le pun în valoare într-un mod surpinzător și pot avea succes.

Sănătate

Azi ai grjă la plăcerile vieții, la pofte și dorințe, chiar vicii pe care le poți duce la extrem foarte ușor.

Horoscop zilnic Pești – 3 septembrie 2021

Dragoste

Conjuncția Lună Neagră-Nodul Nord poate aduce din nou la masa rotundă ceva din trecut ce ai abandonat, ceva ce are impact emoțional puternic pentru tine și la care, de câte ori te gândești, ai un sentiment de neîmplinire. Azi ai grijă la tensiuni și certuri cu familia.

Carieră și bani

Ai grijă mare la ce decizii iei privind un bun de patrimoniu, o casă, un credit imobiliar. Fii foarte atent la actele legate de acest sector și nu numai. Evită discuțiile în contradictoriu cu superiorii.

Sănătate

Starea emoțională poate fi apăsătoare și nu este exclus să retrăiești trecutul, să revină în mintea ta traume din copilărie și intensitatea interioară să te copleșească. Este moemntul să decizi să lași totul în spate și să te vindeci.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Silvestru nu pierde timpul după despărțirea de Diana Șoșoacă. Cu cine a fost surprins
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee