Horoscopul zilei de 16 martie 2021. Mercur activează zodia Pești

Horoscopul zilei de 16 martie 2021. Mercur activează zodia Pești
Horoscopul zilei de 16 martie 2021. Mercur activează zodia Pești
Publicat: 16/03/2021, 06:25

Horoscopul zilei de 16 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării, intră astăzi în zodia Pești, zodie în care în ultimii doi ani a retrogradat, și pe care o va traversa până pe data de 4 aprilie 2021. Acest tranzit vine cu plusuri și minusuri și este foarte important să fim atenți la deciziile pe care le luăm. Gândirea rațională este afectată, putem fi mai sensibili și mai ușor de impresionat, mai ușor de păcălit pentru că nu putem face diferența exact între realitate și iluzie.

Pe de altă parte, Mercur va face o conjuncție cu Neptun în data de 30 martie, aspect care ne va aduce o intuiție remarcabilă și chiar capacități profetice și de clarviziune. Este o perioadă în care putem avea revelații și conștientizări importante în anumite sectoare din viața noastră, acele sectoare guvernate de Pești în astrograma natală.

Zodiile afectate (nu neapărat în sens negativ) de Mercur sunt Peștii, Gemenii, Fecioarele și Săgetătorii, dar și cei care au ascendentul aici. De asemenea, impactul va fi resimțit benefic și de Tauri, Raci, Scorpioni și Capricorni,  sau de cei care au ascendentul în aceste semne zodiacale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur te poate ajuta foarte mult să conștientizezi o rană sentimentală, să discuți despre ea și astfel să o vindeci. Poate fi vorba de o despărțire, o dezamăgire trăită. Poți repara ceea ce te doare din trecutul tău.

Carieră și bani

În perioada acestui tranzit trebuie să fii atent la bani. Mercur va face un aspect de sextil cu Luna Neagră care se află în sectorul tău financiar și te poate face să nu vezi corect o situație, să faci un calcul greșit, să faci o investiție proastă. Din teama de a pierde bani, chiar îi poți pierde. Totuși, constructiv, aspectul te poate ajuta să găsești niște modalități ingenioase de a-ți monetiza talentele sau poate găsești intuitiv o variantă de creștere a veniturilor.

Sănătate

Mercur în Pești va aduce o contribuție semnificativă sănătății tale, atât emoționale, psihice, cât și fizice. Ai ocazia să-ți folosești intuiția pentru a aduce îmbunătățiri și poți găsi soluții pe cale intuitivă la problemele deja existente. Conectează-te mai mult la spiritualitate și la credință. Poți avea vise revelatorii.

Horoscop zilnic Taur – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur este planeta care-ți guvernează iubirea și, în plus, în acest tranzit îți activează sectorul prietenilor. Urmează o perioadă în care poți cunoaște persoane noi cu care să empatizezi, o perioadă în care mesajele de la prieteni se pot dovedi mine de aur care te ajută în conștientizarea unor aspecte importante de viață și poți fi atras de persoane cu care comunici la nivel înalt, poate chiar spiritual. Oricum, conexiunile legate acum sunt deosebite și de viitor.

Carieră și bani

Cu Mercur în Pești ai o deschidere mai mare la public, te faci mai ușor plăcut și poți avea idei ingenioase despre cum să-ți pui în evidență niște proiecte, cu atât mai mult cu cât acestea țin de online. Îți poți face planuri de viitor, dar ai grijă să nu fie prea fanteziste.

Sănătate

Pe de o parte, Mercur te ajută să conștientizezi o rană sentimentală, să o vindeci, să vorbești despre ce te doare sentimental, iar pe de altă parte, te susține să socializezi mai mult, să ieși din casă și să-ți îmbunătățești starea de spirit. Vei fi caritabil cu cei din jur și te vei dedica și vindecării altora.

Horoscop zilnic Gemeni – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul tău, dar și al sectorului familiei și acest tranzit te poate ajuta să te înțelegi mai bine, să mergi în profunzimile ființei tale, în trecutul tău pentru a vindeca ceea ce nu te lasă să fii tu însuți. Comunicarea cu cei dragi este mai apropiată în perioada următoare.

Carieră și bani

Mercur în Pești îți activează sectorul carierei și te va ajuta să-ți dai seama exact care este direcția de viitor pe care dorești să mergi de acum înainte. Vei vedea dintr-o altă perspectivă o propunere profesională, vei ști exact ce să alegi când vine vorba de funcția ta și de statutul tău, mai ales dacă-ți vei asculta intuiția.

Sănătate

În timpul acestui tranzit, Mercur va face aspecte de susținere cu Uranus din casa sănătății tale, aspect care te va ajuta să descoperi niște remedii neașteptat de bune la problemele tale. Vei avea revelația unei schimbări în stilul de viață abordat.

Horoscop zilnic Rac – 16 martie 2021

Dragoste

Cu Mercur în Pești poți primi mesaje subtile de la Univers, fie prin persoane, fie în urma unor situații trăite, în urma unor rugăciuni și poți avea revelații și conștientizări importante despre momentul în care te afli în viața ta. Dacă ai o relație la distanță sau cu o persoană de altă naționalitate, comunicarea între voi se va îmbunătăți.

Carieră și bani

Mercur este planeta care-ți guvernează actele și în această perioadă poți avea unele intuiții, un fler aparte în tot ce ține de semnarea documentelor legale. De asemenea, poți descoperi care este vocația ta, ce anume trebuie să mai înveți pentru a-ți atinge niște obiective.

Sănătate

Mercur îți guvernează și casa sănătății și te poate ajuta să te vindeci mai ușor prin spiritualitate, prin accesarea unor zone vibraționale mai înalte, prin înțelegerea karmei.

Horoscop zilnic Leu – 16 martie 2021

Dragoste

Este un tranzit care poate aduce la suprafață secrete de cuplu și acestea pot răsări chiar în urma unor dialoguri. Interesant este că vei putea depăși o infidelitate, dacă partenerul o va regreta. Totodată, vor fi și nativi care vor dori să schimbe statusul și statutul unei relații ascunse, secrete, iar dialogurile legate de sexualitate vor predomina.

Carieră și bani

Mercur în Pești îți poate aduce intuiție financiară, dar cel mai important este că te ajută să te raportezi diferit, adică mai empatic și cu mai multă înțelegere, la ceilalți și astfel să reușești să-i înțelegi pe cei cu care ai de împărțit bani, bunuri materale, cu care te afli în litigii și partaje. Faptul că intuiești intențiile financiare ale celorlalți, chiar și ale colaboratorilor, te poate ajuta să faci investiții bune, dar nu te hazarda și analizează una stfel de context pe toate părțile. Unii nativi, din cauza aceasta, pot încheia o colaborare.

Sănătate

Profită de tranzitul lui Mercur în Pești pentru a vindeca niște frici și dependențe emoționale sau financiare sau chiar pentru a conștientiza o problemă pe care o ai în viața sexuală. Poate fi vorba de o traumă în cazul unora.

Horoscop zilnic Fecioară – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur îți tranzitează chiar sectorul relațiilor, al căsătoriei și te va ajuta să te înțelegi mai bine cu partenerul de viață, să clarifici situații de cuplu. Cei care au relații de lungă durată pot fi acum mai conștienți dacă rămân sau nu alături de partener, de aceea o cerere în căsătorie nu poate fi exclusă în anumite situații.

Carieră și bani

Tot Mercur în Pești este responsabil cu capacitatea ta de a-ți da seama de intențiile celorlalți și astfel să conștientizezi dacă mai vrei să rămâi într-o colaborare sau nu, dacă mai păstrezi o funcție sau nu, dat fiind că este și guvernator al carierei tale și va face aspecte cu Marte care se află acolo. Se pot semna noi contracte, dar cu mare atenție și fără grabă.

Sănătate

În această perioadă, cum Mercur îți este guvernator, vindecarea ta poate veni prin iertarea celor care ți-au greșit.

Horoscop zilnic Balanță – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur îți guvernează trecutul și karma, dar și spiritualitatea, și te poate ajuta să conștientizezi anumite frici, dureri ascunse care nu te lasă să evoluezi către o nouă etapă. Relațiile la distanță sau cu persoane de altă naționalitate se pot îmbunătăți

Carieră și bani

Mercur în Pești îți activează sectorul muncii și chiar dacă ceva te nemulțumește acum aici, vei vedea că pe viitor vei găsi soluții pentru a îmbunătăți situația. Poate fi vorba de idei pe care le ai pentru a-ți eficientiza munca, soluții la programul actual care te acaparează sau poate fi vorba de dialoguri mai bune cu colegii și chiar discuții despre schimbarea locului de muncă.

Sănătate

Tot Mercur în Pești este responsabil și cu îmbunătățirea stilului de viață, dar pentru asta trebuie să conștientizezi ce anume îți face rău și să înlături. Nativii au mari probabilități de vindecare acum și pot primi rezultate favorabile dacă-și fac analize în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur în Pești îți va tranzita chiar sectorul iubirii și va sta la baza unor declarații de dragoste intense, pasionale, va sta la baza îmbunătățirii comunicării cu persoana iubită, cu copiii, dar și la baza unor revelații importante despre viața ta sentimentală. Cei singuri sunt mai deschiși noilor relații.

Carieră și bani

Pentru tine continuă perioada în care creativitatea ta atinge cote maxime. Simțul artistic, imaginația și inspirația te pot propulsa în fața publicului, iar proiectele în care ești implicat se pot bucura de succes.

Sănătate

Acest tranzit trezește în tine bucura de a trăi și de a te dedica plăcerilor vieții, pasiunilor tale. Posibil să-ți descoperi și explorezi noi hobby-uri și astfel chiar să scapi de unele frici, angoase pe care le ai.

Horoscop zilnic Săgetător – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur în Pești îți activează sectorul familiei și te ajută să comunici mai mult cu cei dragi, să te apropii de părinți, dar și să rezolvi situații ce țin de bunuri de patrimoniu, moșteniri. Totodată, în calitate de guvernator al relațiilor tale, te susține să clarifici situații ce țin de cuplu, iar în alte cazuri îi ajută pe nativi să vindece o despărțire, un divorț.

Carieră și bani

Tot Mercur în Pești este responsabil de o bună intuiție în semnarea contractelor, în negocieri și în legarea sau nu a unor noi alianțe, colaborări.

Sănătate

Profită de acest tranzit pentru a-ți descifra și înțelege mai bine zona emoțională, trecutul, copilăria, pentru a conștientiza anumite tipare care nu te lasă să evoluezi. Analizează relația cu mama, poate aduce răspunsuri importante și vindecări.

Horoscop zilnic Capricorn – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur în Pești te susține în conștientizarea unor tipare de gândire care trebuie schimbate și totodată îți aduce și idei, soluții și informații de care ai nevoie în evoluția ta. Vei fi mai declarativ cu emoțiile, sentimentele, trăirile tale.

Carieră și bani

Te bucuri de o capacitate de comunicare incredibilă care te ajută să rezolvi tot ce ține de sectorul muncii, de la clarificări cu colegii, până la obținerea unor contracte dorite, la creșterea eficienței la locul de muncă. Ai mare susținere în negoceri, așa că poți profita să-ți ceri drepturile care ți se cuvin.

Sănătate

Nativii care simt că au ceva de vindecat sunt sfătuiți să meargă cu încredere la psiholog în acaestă perioadă pentru că pot avea conștientizări importante. Totodată, o scurtă vacanță, o excursie, o ieșire în afara orașului poate schimba radical starea de spirit.

Horoscop zilnic Vărsător – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur este guvernator al sectorului iubirii și te poate ajuta, pe de o parte, să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită, să te apropii mai mult de nevoile acesteia, iar pe de altă parte, te poate ajuta să ierți o deziluzie în dragoste.

Carieră și bani

Mercur în Pești activează sectorul financiar și-ți poate aduce o remarcabilă intuiție, dar și o stare de confuzie, mai ales în această săptămână. Poți avea idei bune despre cum să faci bani, poți purta discuții avantajoase ție pe această temă, dar cel mai important este că-ți poți valorifica talentele, le poți monetiza.

Sănătate

Este o perioadă bună să îți recâștigi încrederea în tine, să scapi de o teamă, de o angoasă sau chiar de o dependență emoțională, dar și să te reîntorci la spiritualitate.

Horoscop zilnic Pești – 16 martie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale, iar acest tranzit care se petrece prin zodia ta te va susține să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață, să fii mai empatic și înțelegător. Totodată, pentru unii nativi este o ocazie să conștientizeze care este motivul care i-a condus la o despărțire, la un divorț și să se ierte sau să-și ierte fostul partener pentru asta.

Carieră și bani

Îți poți îmbunătăți remarcabil comunicarea cu cei din jur, cu asociații, colaboratorii, cu persoanele cu care intri în contact profesional și ai șansa de a vedea intuitiv intențiile celorlalți. Nu te grăbi în semnarea contractelor, ci analizează-le pe toate părțile.

Sănătate

Acest tranzit îți aduce ocazia unor revelații și conștientizări importante despre viața ta personală, dar și despre trecutul tău, despre copilăria ta, despre traume vechi care și-ar fi putut lăsa amprenta asupra ta. Ascultăți intuiția și lasă mesajele subtile ale Universului să te ghideze în vindecare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
Soția unui artist din România, probleme mari de sănătate! A făcut anunțul șoc: „Femeile care...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
Cursul valutar BNR pentru 16 aprilie 2024: Ce se întâmplă pe piața valutară?
Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15...
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
William Levy, starul telenovelelor sud-americane, apel disperat catre autorități. Actorul nu știe unde se află...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Iată cele mai căutate trăsături la un partener, potrivit științei