Horoscop săptămânal, 15 – 21 martie 2021. „Capricornii” devin mai comunicativi

Horoscop săptămânal, 15 - 21 martie 2021. „Capricornii” devin mai comunicativi
Nu rata horoscopul oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 15/03/2021, 15:54
Actualizat: 15/03/2021, 15:58

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 15 – 21 martie 2021 poate începe sub auspicii mai liniștite, însă din weekend se va dinamiza energia astrală și noi odată cu ea.

Săptămâna 15 – 21 martie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Berbec, moment în care se petrece echinocțiul de primăvară și începe noul an din punct de vedere astrologic.

Odată cu acest ingres, care se petrece pe data de 20 martie 2021, și noi vom simți că ne recăpătăm energia și pofta de viață.

Totodată, la o zi distanță, și Venus, planeta iubirii, va activa zodia Berbec și astfel viața sentimentală va căpăta energie și dinamism.

Un alt aspect important al săptămânii este intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești, tranzit care va dura până pe 4 aprilie și ne va aduce o mai mare sensibilitate în raționament, mai multă imaginație, dar și confuzie și haos mental. Nu va fi cea mai bună perioadă pentru luat decizii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

În dragoste, pe de o parte, ai ocazia să înțelegi mai bine ceva din trecutul tău, astfel încât să te eliberezi, iar pe de altă parte, mai ales dacă ești în cuplu, ai șansa de a da curs pasiunii și erotismului alături de partenerul de viață. Nu este momentul noilor relații pentru cei singuri, însă din weekend va reveni și pofta de a flirta mai mult și de a cuceri.

Carieră și Bani

Din punct de vedere financiar, este important să eviți cheltuielile miercuri și joi pentru că ai tendința de a risipi banii. Nu este exclus ca unii nativi să întâmpine unele blocaje în obținerea unei sume de bani sau să se confrunte cu fel și fel de nemulțumiri. S-ar putea ca această săptămână să aducă unele discuții legate de contracte profesionale sau discuții cu colaboratorii și superiorii care încearcă să reglementeze un statut, o situație profesională.

Sănătate

Este foarte probabil să te simți mai obosit și fără vlagă în prima parte a săptămânii, însă odată ce Soarele va intra în zodia ta, registrul se va schimba radical și îți vei recăpăta energia și vitalitatea și pofta de viață. În plus, Venus te poate stimula să te preocupi mai mult de imaginea ta, să îți schimbi look-ul, garderoba, să aduci unele îmbunătățiri felului în care arăți.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Viața socială se animă și vei fi mai comunicativ decât de obicei. Mercur te va stimula să legi noi relații de prietenie, să-ți lărgești anturajul și nu este exclus să apară cineva care-ți place, care-ți trezește interesul, dat fiind că Mercur este guvernator al relațiilor tale. În cuplu este o săptămână încărcată de pasiune, intensă și chiar erotică.

Carieră și Bani

Ai idei legate de proiectele tale, de cum să le construiești, să le demarezi, însă deocamdată va rămâne totul la nivel de plan. Oricum, ai grijă ca planurile de viitor pe care ți le faci să aibă și o doză de realism, să fie bazate de situații concrete. Vineri și sâmbătă s-ar putea să fii mai cheltuitor decât de obicei.

Sănătate

Finalul de săptămână îți va aduce o mai mare nevoie de odihnă și de retragere din tumultul cotidian. Soarele și Venus te vor stimula la introspecție, la analiza trecutului și la remedierea unor probleme de sănătate. Va crește interesul pentru a vindeca ceva. Pentrua te detașa de ceva, chiar și de o suferință sentimentală.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Prima parte a săptămânii te ajută foarte mult să te reconectezi la partener, să dai curs unor momente intime în cuplu și să lăsați pasiunea să intre în viața voastră. Pentru cei singuri, finele săptămânii sunt mai promițătoare deoarece se activează casa prietenilor și vor fi mai dornici de socializare. Posibil ca cineva din anturaj să le trezească interesul.

Carieră și Bani

Mercur, guvernatorul tău, îți va cativa sectorul carierei și îți va aduce posibile discuții cu superiorii sau te va stimula să analizezi din altă perspectivă direcția profesională pe care ești și pe care-ți dorești să mergi mai departe. Unii nativi pot primi noi oferte profesionale. Vei fi mai determinat să te preocupi de planurile de viitor și de proiectele în care ești implicat.

Sănătate

Dacă săptămâna în curs o vei dedica profesiei și probabil vei resimți și destul de multă presiune și agitație din această direcție, în weekend vei simți dorința de a ieși din casă, de a face plimbări în aer liber, de a te decontecta de la tot pentru a te conecta la prieteni și distracție.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Săptămâna caeasta ești mai dornic să te apropii de partener, atât din punct de vedere spiritual, din punct de vedere al convingerilor și credințelor care vă unesc, cât și din punct de vedere intim. Poate fi o perioadă de reconectare și pentru cei care au parteneri la distanță sau de altă cultură și naționalitate pentru că pot discuta mai ușor despre ceea ce-i unește cu adevărat.

Carieră și Bani

Poți folosi intuiția dacă ai de rezolvat contexte ce vizează actele juridice și chestiunile legale. Dacă vrei să te dezvolți profesional, este o perioadă bună să cauți și să te înscrii la cursuri, să înveți ceva nou. Unii Raci îți pot descoperi vocația în perioada următoare. În weekend, Soarele și Venus vor activa sectorul carierei tale și începând de acum vei da dovadă de o mare determinare în îmbunătățirea sectorului profesional.

Sănătate

S-ar putea ca vineri și sâmbătă să te simți mai agitat și să ai nevoie de mai multă odihnă, mai ales că insomniile își pot face simțită prezența. Nu ar strica să te retragi în acest weekend undeva departe, unde să poți fi tu cu tine și gândurile tale.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Săptămâna acaesta va debuta cu discuții despre bugetul comun, despre cheltuielile în cuplu și nu este exclus să aveți parte de discuții despre viața intimă. Dacă vrei să te convingi de anumite aspecte sau să clarifici ceea ce te leagă de partener, care sunt principiile comune, așteaptă weekendul pentru a deschide astfel de subiecte, dar fă-o fără autoritate și fără să-ți impui punctul de vedere.

Carieră și Bani

Ai susținere în această perioadă pentrua te ocupa de credite, de acte ale unei moșteniri, litigii, de plata unor taxe și impozite. Este important să te folosești cu prudență și simț de răspundere de resursele pe care ceilalți ți le pun la dispoziție, indiferent că este vorba de bani, bunuri materiale, timp.

Sănătate

Indiferent cum resimți această săptămână, ține cont că în weekend, atât Soarele, guvernatorul tău, cât și Venus te vor stimula să-ți recapeți energia, să ieși din casă, să pleci într-o călătorie, să explorezi lucruri noi.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, va intra în sectorul relațiilor tale și te va susține să-ți îmbunătățești comunicarea în cuplu. Poți discuta cu mai multă înțelegere cu partenerul de viață și vă puteți sfătui ce aveți de făcut în perioada următoare. Poți lămuri situații, te poți împăca mai ușor în cazul în care au apărut certuri în ultimul timp. Relațiile intime se animă în weekend, dar tot atunci pot exista și discuții în cuplu despre bani.

Carieră și Bani

Tot Mercur te va susține să-ți îmbunătățești relațiile cu colaboratorii, partenerii de afaceri, să discuți pe tema unor contracte profesionale. Din punct de vedere financiar, în weeekend ești mai determinat să-ți analizezi situația bunurilor, a ratelor, vcreditelor, să faci calcule și să vezi ce datorii ai, ce plăți, impozite trebuie aduse la zi.

Sănătate

Mercur iese din sectorul sănătății tale și probabil și multe dintre gândurile pe care ți le-ai făcut se vor mai dizolva. Important este ca în toată perioada de tranzit a sa pe aici să fi făcut analize sau să fi mers la control dacă starea de sănătate o cerea. Oricum, începând din weekend, poziția Soarelui, guvernator al sănătății tale, te va avantaja.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

În prima parte a săptămânii nu vei manifesta un interes vădit către sectorul sentimental, rămânând valabile aceleași aspecte ca și până acum. În schimb, din weekend se schimbă complet registrul, dat fiind că Soarele și Venus, planeta ta guvernatoare, vor intra în sectorul relațiilor. Timp de aproximativ o lună vei avea energia și determinarea necesare să-ți îmbunătățești viața de cuplu și cei singuri vor avea ocazia să înceapă noi relații.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta vei fi foarte interesat să aduci unele schimbări în felul în care-ți organizezi programul de muncă. Vrei să devii mai eficient, să schimbi atitudinea față de job, să faci totul pentru a nu te mai simți copleșit de sarcini și responsabilități. Relația cu colegii se va mai îmbunătăți și poți discuta despre noi posibilități legate de muncă, poate chiar de un nou job.

Sănătate

Mercur îți va activa sectorul sănătății și interesul tău pentru vindecarea unor posibile afecțiuni va crește. Mulți nativi pot decide în această perioadă să-și facă analizezle sau să-și schimbe stilul de viață și rutina zilnică. Remediile naturiste vor funcționa mai bine acum, dacă sunt aplicate corect și înțelept.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Mercur intră săptămâna aceasta în sectorul iubirii și te ajută să vezi cu alți ochi o situație legată de viața sentimentală. Pe de altă parte, poți clarifica neînțelegeri apărute în cuplu, mai ales că aspectele astrologice te îndeamnă la pasiune și erotism. Cei singuri pot fi mai atrași de aventuri și flirt, dar și de povești intense și romantice.

Carieră și Bani

Venus și Soarele se vor muta în sectorul muncii tale din weekend și vei da dovadă de mai multă eficiență în rezolvarea sarcinilor zilnice și activităților profesionale. În plus, pot veni noi oferte de colaborare, însă așteaptă-te la acest aspect să se petreacă începând de săptămâna viitoare. Până atunci, înceracă să-ți faci un program zilnic și să-l urmărești pas cu pas.

Sănătate

Tot Venus și soarele vor fi responsabile de aducerea unei doze mai mari de energie în viața ta, dar și determinarea necesară să-ți îmbunătățești starea de sănătate, stilul de viață, rutina zilnică, mai ales dacă simți că nu ai timp să te odihnești pe cât ai nevoie.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Dcaă prima parte a săptămânii ești atent la nevoile familiei și canalizat către rezolvarea unor situații ce țin de locuință, ulterior registrul se schimbă. Odată ce Soarele și Venus intră în sectorul iubirii vei fi mult mai determinat să-ți îmbuătățești viața sentimentală. Cei singuri vor fi mai dornici de noi povești de dragoste și vor începe să cucerească.

Carieră și Bani

Ai tendința de a-ți canaliza mai mult energia către casă și familie, mai ales că sunt aspecte favorabile celor care au de rezolvat situații ce țin de actele unei locuințe sau unor bunuri materiale. Pe de altă parte, înceracă să nu-ți neglijezi cariera, mai ales dacă deții o funcție cu responsabilități.

Sănătate

Chiar dacă te poți simți mai mâhnit, mai dezechilibrat emoțional în prima parte a săptămânii, în weekend îți recapeți pofta de viață și bucuria de a face lucruri distractive, de a te dedica pasiunilor tale, poate chiar unui hobby nou.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Sunt aspecte favorabile vieții sentimentale și poți reaprinde pasiunea în cuplu, poți alunga monotonia instalată în ultimul timp. Declarațiile de dragoste îți vin de la sine și poți lăsa erotismul să-și pună amprenta asupra vieții intime. Chiar și cei singuri au șanse să trăiască intens o aventură sau să cunoască pe cineva care-i incită.

Carieră și Bani

Este o perioadă favorabilă comunicării și rezolvării prin dialog deschis și sincer a unor probleme pe care le ai în zona profesională. Pe de altă parte, ești foarte bine susținut în negocieri, vânzăti, activități comerciale, deci poți profita de această săptămână din plin.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă dat fiind faptul că în weekend te preocupi mai mult de casă și familie este posibil ca și starea emoțională să se schimbe. Să devii mai nostalgic va fi destul de greu, însă s-ar putea ca unele frânturi de trecut să-ți bată la ușă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Dacă încă te întrebi dacă ești pe direcția sentimentală potrivită, dacă partenerul te apreciază cu adevărat, cel mai bine ar fi să deschizi aceste subiecte în weekend, când șansele unei comunicări sincere și directe sunt mult mai mari. Cei singuri ar putea ieși mai mult din casă pentru a se pune în valoare și a cunoaște persoane noi.

Carieră și Bani

Mercur îți activează sectorul financiar și-ți poate aduce idei bune despre cum să-ți crești veniturile sau chiar negocieri și dialoguri pe teme financiare. Ai grijă, totodată, și la tendința de a cheltui mai mult. Profită de acest tranzit pentru a-ți clarifica unele nemulțumiri și a aduce unele îmbunătățiri în modul de administrare a finanțelor.

Sănătate

Profită de energia pe care Soarele și Venus ți-o aduc în weekend și ieși din casă. Planifică o excursie, o plimbare în natură, chiar și o vizită la rude și vei observa că starea de spirit se va îmbunătăți considerabil.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, pășește săptămâna aceasta în zodia ta și te susține să clarifici multe neînțelegeri care au apărut în cuplu și în viața ta sentimentală în ultimul timp. Vei fi mai deschis în comunicare și poți profita să faci unele declarații mult așteptate de partener. În weekend cresc șansele de a lămuri aspecte ce vizează viața intimă, poate de a clarifica statutul unei relații ascunse, secrete sau de a clarifica aspecte financiare în cuplu.

Carieră și Bani

Mercur te susține în negocieri, în dialogurile cu colaboratorii, poate chiar și în semnarea noilor contracte, cu atât mai mult cu cât Soarele și Venus, planeta ta financiară, îți vor activa sectorul banilor. Vei fi mult mai determinat să-ți îmbunătățești veniturile în perioada următoare și poți scoate bani inclusiv din talentele tale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă în continuare acest sector este tranzitat de Saturn și Jupiter. Dacă Jupiter te susține, fiindu-ți și guvernator tradițional, Saturn poate veni în viitor cu lecții care te îndeamnă să te responsabilizezi mai mult. Deocamdată nu ai motive de teamă, mai ales că și Soarele, guvernatorul sănătății tale, va intra în Berbec și te va susține din această ipostază.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...