Horoscopul zilei de 17 martie 2021. Săgetătorii pot avea surprize la locul de muncă

Horoscopul zilei de 17 martie 2021. Săgetătorii pot avea surprize la locul de muncă
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 martie 2021. Săgetătorii pot avea surprize la locul de muncă / Foto: Gândul Live
Publicat: 17/03/2021, 06:27

Horoscopul zilei de 17 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Taur și nevoia de stabilitate și siguranță va crește. În plus, va face o conjuncție cu Uranus și o cuadratură cu Saturn din Vărsător, context care poate aduce unele surprize neplăcute, mai ales de ordin financiar, poate aduce schimbări bruște de plan și de dispoziție și o stare emoțională apăsătoare, greu de înțeles.

Dacă ne canalizăm voința constructiv, putem reuși să combatem aceste stări, dat fiind că Soarele din Pești se află încă în sextil cu Pluto din Capricorn, și cumva putem găsi în noi aceea putere interioară de care avem nevoie să depășim o criză emoțională, o nemulțumire, neîmplinire.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 17 martie 2021

Dragoste

Nu este exclus să fii dezamăgit de unii prieteni, mai ales dacă te bazai pe aceștia pentru a te ajuta într-o situație de viață. Te poți simți atras de cineva nou și poți fi mai romantic decât de obicei, dar și mai dornic de pasiune în viața de cuplu.

Carieră și bani

Se întrevăd nemulțumiri financiare sau greutăți în obținerea unei sume de bani. Este un context neașteptat pentru mulți nativi, mai ales dacă aveau așteptări de la ceilalți. Dacă vei face un efort, vei reuși să-ți pui la punct niște situații profesionale, iar discuțiile cu superiorii se vor dovedi a fi în favoarea ta.

Sănătate

Ai grijă la alimentație și evită să mănânci pe fond emoțional pentru că astăzi ai tendința aceasta.

Horoscop zilnic Taur – 17 martie 2021

Dragoste

Prietenii se pot dovedi o sursă inepuizabilă de sfaturi și pot contribui la regenerarea ta emoțională. Cei singuri pot fi atrași de o persoană din anturaj.

Carieră și bani

Ai senzația că nimic nu-ți iese sau nu ai starea necesară să te preocupi de planurile și proiectele tale. Evită tensiunile cu superiorii.

Sănătate

Deși Luna îți tranzitează zodia, astăzi te vei simți mai posomorât, mai trist și îngândurat. Nu se întrevăd alte probleme, dar nu lăsa apatia să te copleșească.

Horoscop zilnic Gemeni – 17 martie 2021

Dragoste

Unii nativi pot fi tentați să se înflăcăreze la gândul unei persoane din trecut care-i caută.

Carieră și bani

Te temi cu privire la o situație ce ține de cariera ta, poate nu știi ce decizie să iei cu privire la o funcție, la o oportunitate. Nu te grăbi deocamdată pentru că senzația ta este că orice ai alege, nu-ți va fi bine. Așteaptă cel puțin azi și mâine înainte de a analiza cu adevărat.

Sănătate

Treci de la o stare la alta, sensibilitatea își spune cuvântul și te poți lăsa afectat de tot ce se petrece în jurul tău. Tot acest context te poate obosi peste măsură și chiar te poate agita, așa că ai putea să încerci să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 17 martie 2021

Dragoste

Azi ar fi de preferat să nu te bazezi deloc pe prietenii tăi. Chiar dacă aceștia ți-au promis ceva, s-ar putea să te dezamăgească involuntar.

Carieră și bani

S-ar putea ca un dialog, un context care vizează o persoană cu care desfășori activități profesionale, poate un colaborator, să te pună pe gânduri și să-și schimbe o perspectivă în mod favorabil.

Sănătate

Este foarte probabil ca azi să treci de la o stare la alta aparent fără o explicație clară. Comunică cu cei dragi, dar rezumă-te la povești și atât.

Horoscop zilnic Leu – 17 martie 2021

Dragoste

Sunt cazuri în care unii nativi pot fi atrași de persoane cu care lucrează sau desfășoară activități zilnice comune.

Carieră și bani

Este o zi foarte impactantă în ceea ce privește sectorul profesional. S-ar putea să fii pus în fața unor situații neașteptate, în fața unor provocări menite să-ți pună voința la încercare, însă contextul astrologic te susține să le faci față.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, se află în sextil cu Pluto, și asta îți aduce o mare doză de energie interioară, putere și capacitatea de a face față oricărei încercări, inclusiv stresului profesional.

Horoscop zilnic Fecioară – 17 martie 2021

Dragoste

Sunt persoane pe care le-ai apreciat până acum și care te pot dezamăgi prin poziția pe care o adoptă vizavi de un context, de o situație, te pot dezamăgi prin principiile pe care le afișează brusc și care te iau prin surprindere. În cuplu se întrevăd momente pasionale.

Carieră și bani

S-ar putea să devii destul de impunător la locul de muncă dacă va trebui să-ți susții punctul de vedere. Indiferent că o faci față în față sau online, apelează la diplomație.

Sănătate

Dacă vrei să pleci într-o călătorie, uită-te de două ori la ofertă și asigură-te că faci alegerea corectă. Poți avea surprize.

Horoscop zilnic Balanță – 17 martie 2021

Dragoste

Nu te baza prea mult pe sprijinul celorlalți chiar dacă ți l-au promis. Dacă persoana iubită este mai posomorâtă, nu încerca să afli mai mult decât vrea să-și spună.

Carieră și bani

Dacă aștepți o sumă de bani sau cineva trebuie să-ți returneze o datorie, un bun material împrumutat, s-ar putea să nu se întâmple asta astăzi. Fii mai responsabil în investițiile pe care le faci.

Sănătate

Nativii care și-au făcut planuri pentru ieșiri, distracții, pentru a da curs unor hobby-uri s-ar putea să aibă parte de o schimbare bruscă de plan.

Horoscop zilnic Scorpion – 17 martie 2021

Dragoste

Te bucuri de o putere de atracție mare, însă ai grijă cum o canalizezi pentru a nu manipula inconștient. Partenerul de viață te poate lua prin surprindere și pe moment îți poate strica starea de spirit.

Carieră și bani

Nu pune bază în tot ce ți se propune. Unii colaboratori pot fi mai neserioși sau pur și simplu azi ți se par foarte antipatici și greu de înțeles.

Sănătate

Este foarte probabil să te simți neînțeles de ceilalți, să ai o stare emoțională fluctuantă sau să fii mai posomorât fără motiv anume.

Horoscop zilnic Săgetător – 17 martie 2021

Dragoste

Dacă ai senzația că nimeni nu te place și că nu te ridici la nivelul așteptărilor unora, este doar senzația ta sau te confrunți cu o lipsă de încredere în tine pe care trebuie să o conștientizezi.

Carieră și bani

Este foarte probabil să intri mai ușor în discuții contradictorii cu colegii de muncă, mai ales pentru că viziunile tale sunt nonconformiste. Oricum, pregătește-te pentri că pot apărea fel și fel de situații neașteptate cărora va trebui să le faci față.

Sănătate

Azi poți fi mai agitat, mai neliniștit și nu este exclus să te enerveze toți cei din jur, chiar și fără motiv.

Horoscop zilnic Capricorn – 17 martie 2021

Dragoste

Deși Luna îți traversează astăzi sectorul iubirii, aspectele astrologice pe care le face nu sunt de partea ta. Este posibilsă te simți dezamăgit de partener sau să te surprindă în mod neplăcut o atitudine a sa.

Carieră și bani

Cel mai probabil simți o nemulțumire financiară. Este ceva ce poate îți dorești să-ți cumperi și nu-ți permiți sau, în alte cazuri, apelezi la tehnici subtile de manipulare pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai posomorât, mai apatic, însă dacă vei sta de vorbă cu persoana potrivită vei vedea că sunt doar niște frici care trebuie înlăturate pentru că nu au bază reală.

Horoscop zilnic Vărsător – 17 martie 2021

Dragoste

Familia îți poate cere mai mult decât poți oferi și asta te poate fustra pe moment, dar vei ști cum să pui problema pentru a nu creea mai multă tensiune.

Carieră și bani

S-ar putea ca niște planuri profesionale făcute sau pur și simplu, programul tău zilnic să fie dat peste cap de o situație ce ține de locuință care nu suportă amânare.

Sănătate

Este posibil să te simți mai trist, mai apatic și mai anxios decât de obicei și să nu ai neapărat un motiv anume. Emoțiile tale pot fi greu de înțeles chiar și de tine.

Horoscop zilnic Pești – 17 martie 2021

Dragoste

Vor fi nativi care astăzi pot primi vești, mesaje neplăcute sau pot purta dialoguri care să-i rănească, să-i întristeze și de preferat ar fi să nu pună totul la suflet.

Carieră și bani

Faptul că ești mai irascibil decât de obicei te poate face să intri mai ușor în controverse cu cei din jur. Dcaă vei ține în tine, probabil tu vei avea cel mai mult de suferit.

Sănătate

Tensiunile interioare, psihice pot fi destul de mari și te poți enerva ușor și din orice fleac. Cu toate astea, ai și voință și putere interioară să treci peste orice apare în calea ta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping