VIDEO | Horoscopul zilei de 20 iunie 2022. „Gemenii” își fac planuri de viitor optimiste

Publicat: 20/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 20 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect de susținere între Mercur din Gemeni și Jupiter din zodia Berbec, context care ne oferă optimism, curaj în exprimare și încredere în ideile noastre. Trebuie să avem grijă să nu luăm decizii sub impulsul momentului.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Începi săptămâna cum nu se poate mai bine. Ești optimist, ai încredere în ceea ce gândești și curaj să-ți expui punctul de vedere. Poți face niște negocieri care vor contribui la progresul tău personal și/sau profesional. Ai grijă să nu te ia valul și să faci promisiuni pe care să nu le poți îndeplini.

Horoscop zilnic Taur

Astăzi ai putea să fii tentat să bagi mâna mai adânc în buzunar și să faci niște cheltuieli pe care ai putea să le amâni sau chiar să le eviți. Totuși, dacă trebuie să negociezi salariul, ai susținerea astrelor. Poți scăpa de niște frici legate de bani, poate grație faptului că poți returna o datorie.

Horoscop zilnic Gemeni

Ai mare încredere în tine, în ideile tale și îți faci planuri de viitor optimiste. Nu este exclus să primești o propunere de a intra într-un nou proiect de grup. Poți cunoaște persoane cu care să devii prieten, care să te inspire și poți lua decizii îndrăznețe în plan personal.

Horoscop zilnic Rac  

Contextul astrologic al zilei te ajută să scapi de niște temeri profesionale și s-ar putea să te liniștească foarte mult un dialog cu superiorii. Ai mai multă încredere în tine și în experiența acumulată până acum.

Horoscop zilnic Leu

Din punct de vedere profesional, este o zi care îți poate aduce idei curajoase și soluții care să conducă un proiect către succes. Pe de altă parte, îți poți face planuri de vacanță alături de prieteni și poți găsi oferte avantajoase.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să iei niște decizii legate de cariera ta destul de importante. Ai curaj să discuți cu superiorii despre nemulțumirile tale, ba chiar să faci o negociere financiară sau poate să-ți negociezi niște responsabilități profesionale.

Horoscop zilnic Balanță

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a clarifica neînțelegerile apărute în ultimul timp, atât cu partenerul de viață, cât și cu colaboratorii lung. Ai șanse să ajungi la viziuni comune, iar astrele te susțin să-ți faci planuri de vacanță.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi bună să stai la masa negocierilor și să discuți despre un proiect în care ești implicat sau în care vrei să te implici. Poți investi niște bani, însă ai grijă să nu riști prea mult. De asemenea, bine ar fi să nu ai încredere oarbă în partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur se află în sectorul relațiilor tale, iar Jupiter în sectorul iubirii. Iată, deci, o zi perfectă pentru a comunica cu partenerul și a face progrese în cuplu. Dacă ești singur, ai toate șansele să fii atras de cineva. Profesional, este o zi foarte bună să semnezi contracte.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi te bucuri de energie și ai un randament crescut în desfășurarea activităților de la locul de muncă. De asemenea, ești eficient și în activitățile care vizează locuința. Profită de acest context să iei niște decizii importante legate de rutina zilnică, de stilul de viață.

Horoscop zilnic Vărsător

Cu Mercur în zona iubirii, s-ar putea să cunoști o persoană care să te atragă, iar dacă ești parte a unui cuplu, vei observa că ești mult mai expresiv cu sentimentele tale. Contextul de astăzi te ajută să te apropii mai mult de copii, dacă ești părinte.

Horoscop zilnic Pești

Ziua aceasta îți poate aduce niște cheltuieli pentru casă sau pentru familie, însă va fi ceva de care ai cu adevărat nevoie. Neînțelegerile și diferențele de viziune care au adus tensiuni cu cei dragi în ultima perioadă se pot diminua.


Vă recomandăm și: Horoscop săptămâna 20 – 26 iunie 2022. Racii își recapătă vitalitatea

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Creierul uman, mai mare la generațiile tinere. Riscurile de demență scad considerabil
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului