Horoscop săptămâna 20 – 26 iunie 2022. Racii își recapătă vitalitatea

Horoscop săptămâna 20 - 26 iunie 2022. Racii își recapătă vitalitatea
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 19/06/2022, 09:29
Actualizat: 19/06/2022, 09:34

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 iunie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 20 – 26 iunie 2022 ne îndreaptă atenția către interior, către casă și familie.

În săptămâna 20 – 26 iunie 2022 două planete își vor schimba semnul și, implicit, și energia. Este vorba de Soare, care va intra pe 21 iunie în zodia Rac, marcând astfel solstițiul de vară, și de Venus, care la două zile distanță, va intra în zodia Gemeni.

Energia Soarelui din Rac ne va face mai sensibili și mai înclinați către dobândirea stabilității și siguranței emoționale până pe data de 22 iulie, iar energia venusiană din Gemeni ne va stimula la flirt, ieșiri în natură și socializare. Venus va tranzita semnul jucăuș al Gemenilor până pe data de 18 iulie, perioadă în care vom observa că suntem atrași de persoane sapiosexuale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 iunie 2022

Săptămâna aceasta îți vei canaliza mare parte din energie către casă și familie. Poți dori să petreci mai mult timp cu cei dragi, să le faci o vizită părinților sau te vei ocupa de activități ce țin strict de locuință. Poți să-ți reorganizezi casa, garderoba, iar în unele cazuri, poate fi vorba și de o mutare. Pe de altă parte, ești foarte bine susținut în comunicare și negocieri și mult mai dornic de întâlniri cu prietenii.

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 iunie 2022

Săptămâna aceasta ai toate șansele să faci niște negocieri avantajoase, mai ales că astrele te susțin în comunicare. Totodată, și Venus, guvernatoarea ta, îți va activa sectorul financiar și te poate ajuta să-ți îmbunătățești veniturile. Poți primi o ofertă de muncă mai bine plătită, o creștere salarială sau poți avea idei bune despre cum să devii mai productiv profesional.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 iunie 2022

Venus va intra în zodia ta și va începe o perioadă în care te vei bucura de un sex-appeal ridicat și de mai multă încredere în tine. Te vei face plăcut în comunicare, vei cuceri cu ușurință pe cine îți dorești și vei avea susținere negocieri. Totodată, începe o perioadă bună să te preocupi de felul în care arăți, chiar să-ți schimbi look-ul. Soarele îți va lumina sectorul financiar și s-ar putea să-ți aducă deopotrivă cheltuieli și câștiguri.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 iunie 2022

Soarele intră în zodia ta și îți aduce foarte multă energie, vitalitate și ocazia de a-ți îmbunătăți starea de sănătate. Vei observa că ai determinare să-ți atingi obiectivele și ești mult mai dornic sa te pui în evidență. Pe de altă parte, evită să te gândești prea mult la trecut. Nu este exclus ca un fost partener să te caute sau să ai ocazia să te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 iunie 2022

Tranzitul lui Venus prin Gemeni îți este pe plac, dat fiind că te scoate din casă și te stimulează să te întâlnești cu prietenii și să participi la diverse evenimente. Poți aduce îmbunătățiri proiectelor în care ești implicat și îți poți face niște planuri de viitor mult mai optimiste. Soarele, guvernatorul tău, îți poate lumina anumite probleme din trecut, poate chiar frici sau probleme de sănătate, mai vechi sau cronice.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 iunie 2022

Pentru tine începe o perioadă în care mare parte din energie o vei canaliza către zona profesională. Pe de o parte, poți învăța ceva nou, poți participa la niște seminarii, iar pe de altă parte, poți avea idei bune pentru a-ți atinge niște obiective. Te poți implica în proiecte de grup, poți cunoaște oameni noi care să te inspire, iar Venus îți poate aduce beneficii în carieră.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 iunie 2022

Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în zodia Gemeni te face dornic să explorezi, să cunoști lucruri noi, să studiezi sau să pleci într-o călătorie. Nu este exclus ca o persoana de altă cultură și naționalitate să te atragă. Dacă ai o relație la distanță, aceasta se poate îmbunătăți. Cu Soarele în Rac, energia ta se va canaliza către sectorul profesional, unde îți vei dori să strălucești.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 iunie 2022

Săptămâna aceasta te simți atras ca un magnet de ideea de vacanță și călătorie, așa că poți căuta oferte și îți poți cumpăra bilete pentru perioada ce va urma. Venus, guvernatoarea relațiilor tale, se mută într-un sector al intimității și te susține să reaprinzi pasiunea în cuplu. Pe de altă parte, este un tranzit financiar în timpul căruia poți pune la punct niște situații ce vizează bunuri materiale, credite, partaje.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 iunie 2022

Venus va intra în sectorul relațiilor tale și te va susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață și să ajungeți mai ușor la un echilibru. Pasiunea în cuplu va fi la cote înalte. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru negocieri și noi contracte. Dacă ești singur, mai degrabă ești atras de aventuri sentimentale decât de o relație de lungă durată. Oricum, ai grijă la tendința de infidelitate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 iunie 2022

Soarele îți luminează sectorul relațiilor și poți vedea mai clar o situație cu care te confrunți în viața de cuplu. Este o perioadă bună să te apropii de partener și să petreceți mai mult timp împreună. Totodată, mare parte din energia ta se va canaliza către obținerea unui contract sau unei colaborări. În acest sens te susține și Venus în tranzit prin zodia Gemeni, prin idei de eficientizare a muncii de zi cu zi. În plus, starea de sănătate se va îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 iunie 2022

Tranzitul Soarelui îți aduce multă energie în desfășurarea activităților zilnice. La locul de muncă vei avea mai mult spor, iar starea generală va fi una mai bună. Dacă te-ai confruntat cu o problemă de sănătate, acum ai șanse mari să o rezolvi. Venus îți tranzitează sectorul iubirii și te face dornic de flirt, de aventuri sentimentale și distracții.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 iunie 2022

Soarele îți activează sectorul afectiv și vei observa că ai o mai mare poftă de viață și mai multă energie pentru a te distra. Ești mai dornic de flirt și aventură, te poți îndrăgosti, iar în cuplu nu este exclus să apară un copil. Pe de altă parte, astrele îți creează un context astrologic favorabil pentru a-ți îmbunătăți comunicarea cu familia. Unii nativi se pot ocupa de redecorarea locuinței.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...