Horoscopul zilei de 21 martie 2021. Venus activează zodia Berbec

Horoscopul zilei de 21 martie 2021. Venus activează zodia Berbec
Horoscopul zilei de 21 martie 2021. Venus activează zodia Berbec
Publicat: 21/03/2021, 08:13

Horoscopul zilei de 21 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, intră astăzi în zodia Berbec și o va traversa până pe data de 14 aprilie, alăturându-se Soarelui, care a intrat încă de ieri aici. În perioada acestui tranzit al lui Venus prin Berbec vom fi mult mai pasionali, mai îndrăzneți și mai curajoși în exprimarea sentimentelor. De asemenea, vom fi mai dornici de iubire, mai direcți în a cuceri pe cine ne place, mai ales că tendința este de a flirta și a ne juca cât mai mult.

Totodată, cu Venus în Berbec vom da dovadă de ai multă încredere în noi înșine, vom fi mai interesați de modul în care arătăm și ne vom da mai multă valoare. Din punct de vedere financiar, acest tranzit ne va susține energetic să câștigăm mai mult, dar ne va stimula și la cheltuieli, mai ales pe activități distractive.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 martie 2021

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile și în perioada următoare vei fi mult mai determinat să cucerești, dacă ești singur, sau să-ți reîmprospătezi viața de cuplu. Este o perioadă bună să te dedici activităților în doi alături de partener și să alungați monotonia.

Carieră și bani

Venus te stimulează să-ți îmbunătățești veniturile mai ales dacă-ți pui în evidență talentele tale și abilitățile și ai curaj să ieși în față.

Sănătate

Cu Venus în zodia ta vei fi mai interesat de felul în care arăți și nu este exclus chiar să-ți faci o schimbare de look sau de garderobă. Oricum, te bucuri de energie cât cuprinde și asta te ajută să-ți îmbunătățești stareaa de spirit, inclusiv starea de sănătate.

Horoscop zilnic Taur – 21 martie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și nu este exclus ca în perioada următoare să reiei dialogul cu o persoană din trecut, poate chiar cu un fost partener.

Carieră și bani

Ești mai stimulat ca niciodată să faci bani, să-ți clarifici o situație financiară, să rectifici ceva din trecut sau ceva ce ai tot amânat.

Sănătate

Este o perioadă bună în care poți să te ocupi de îmbunătățirea stării de sănătate, mai ales dacă apelezi la terapii ce presupun comunicare, meditație. Acest tranzit al lui Venus te susține inclusiv să vindeci ceva din trecut, să închizi o rană.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 martie 2021

Dragoste

Venus în Berbec îți aduce ocazia să-ți crești cercul de prieteni, să cunoști persoane noi, să-ți îmbunătățești relațiile cu prietenii actuali. Cei singuri pot fi atrași și pot flirta cu cineva din anturaj.

Carieră și bani

Tot Venus în Berbec îți aduce ocazia să-ți pui la punct niște proiecte, să vezi mai clar care sunt pașii pe care trebuie să-i faci pentru a deveni palpabile planurile tale de viitor. Poți primi ajutor din partea unor persoane, unor asociați sau poate tu alegi să te asociezi cu cineva pentru a face lucrurile să meargă.

Sănătate

Acest tranzit te poate face mai atent la problemele altora și poți sări mai repede în ajutorul celor care ți-l cer.

Horoscop zilnic Rac – 21 martie 2021

Dragoste

Acest tranzit te ajută să fii mai preocupat de problemele familiei, dar și să te dedeici mai mult prietenilor și activităților cu aceștia.

Carieră și bani

Venus în Berbec activeazp sectorul carierei, acolo unde deja se află Soarele, și astfel vei avea ocazia în perioada următoare să te afirmi cu mai mult curaj, să-ți fie apreciate meritele și mai ales să-ți îmbunătățești situația profesională.

Sănătate

Luna va intra astăzi în zodia ta și ușor, ușor parcă starea ta de moleșeală, de lipsă de chef sau de agitație interioară se va mai domoli.

Horoscop zilnic Leu – 21 martie 2021

Dragoste

Venus în Berbec te susține să te întâlnești cu persoanele de la distanță, iar nativii care au astfel de relații se pot bucura de o reenergizare a acestora. Fie prin mesaje și vești bune, fie chiar prin întâlniri.

Carieră și bani

Cu Venus în Berbec îți poți îmbunătăți cunoștințele, poți aprofunda ceea ce ai învățat astfel că poți obține o diplomă, poți învăța mai ușor o limbă străină. Totodată, viziunea ta, convingerile și credințele tale capătă o nouă perspectivă, net îmbunătățită.

Sănătate

Luna va tranzita sectorul sănătății și s-ar putea să te temi mai mult pentru unele situații, fie în care te afli tu, fie cei dragi, însă nu va fi nimic grav și de îngrijorat.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 martie 2021

Dragoste

Venus în Berbec va contribui esențial la reaprinderea pasiunii în cuplu și la alungarea monotoniei. Cei singuri vor fi mai dornici de flirt și aventură.

Carieră și bani

Cu Venus alături de Soare în sectorul financiar, șansele să îmbunătățești un context ce ține de bunuri materiale este foarte mare. Poate obții niște beneficii materiale, un credit, o finanțare, poate returnezi o datorie, faci niște plăți, te ocupi de niște asigurări, taxe, impozite.

Sănătate

Dacă bvrei să te desprinzi de ceva sau cineva, dacă vrei să scapi de o dependență, de o frică, perioada aceasta în care Venus traversează zodia Berbec te poate ajuta foarte mult.

Horoscop zilnic Balanță – 21 martie 2021

Dragoste

Ai toate motivele să te bucuri de intrarea lui Venus în zodia Berbec pentru că îți activează sectorul relațiilor, acolo unde se află și Soarele. Urmează o perioadă în care șansele de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din jur cresc, în special fiind vorba de relația cu partenerul de viață. Cei singuri pot fi mai dornici de a începe noi relații.

Carieră și bani

Tot Venus în Berbec te susține și în relațiile profesionale. Poți ajunge mai ușor la înțelegeri cu colaboratorii și cu cei cu care lucrezi, poate chiar poți îmbunătăți clauzele unui contract.

Sănătate

Dorința de socializare va fi mare și cum Venus îți este guvernatoare vei reuși prin comunicare să-ți recalibrezi multe idei, să te apropii mai mult de idealurile persoanelor pe lângă care te afli și asta te va echilibra și pe tine.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 martie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și nu este exclus ca în perioada aceasta unii nativi să fie mai atrași de cineva de la locul de muncă sau să flirteze mai mult cu colegii, cu persoanele cu care petrec mai mult timp și își desfășoară anumite activități.

Carieră și bani

Cu Venus în Berbec este o perioadă bună să-ți îmbunătățești o situație profesională. Ești mai activ și poate reușești să descoperi un mod prin care-ți desfășori mai eficient sarcinile la locul de muncă, poate reușești să aduci unele îmbunătățiri programului de lucru. Unii nativi pot primi o ofertă de job.

Sănătate

Tot Venus în Berbec te va susține să-ți îmbunătățești starea de sănătate și dacă vei dori să faci schimbări ce țin de dietă, de rutină, de stil de viață, vei avea susținerea astrelor.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 martie 2021

Dragoste

Venus i se alătură Soarelui în sectorul iubirii și-ți aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Poate reușești să ajungi la aceleași viziuni și convingeri cu persoana iubită. Cei singuri flirtează mai mult și sunt șanse mari de o nouă poveste de dragoste.

Carieră și bani

Șansele ca nativii care au un hobby să-l transforme în sursă de venit sau meserie sunt foarte mari pe parcursul acestui tranzit al lui Venus în Berbec.

Sănătate

Profită de acest tranzit și fă ceea ce-ți place și ceea ce-ți bucură sufletul. Distrează-te mai mult, dă mai multă atenție hobby-urilor tale, apucă-te de sport și de activități care-ți aduc adrenalină.

Horoscop zilnic Capricorn – 21 martie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea iubirii tale și s-ar putea ca cei singuri să cunoască acum pe cineva prin intermediul familiei. Pe de altă parte, ai ocazia acum să te apropii mai mult de cei dragi, să aduci îmbunătățiri relației cu părinții.

Carieră și bani

Venus în Berbec te ajută să te ocupi cu mai mult spor de niște activități casnice, legate de locuință, așa că profită pentru moment și lasă activitățile profesionale pe loc secund dacă știi că acasă ai ceva de rezolvat. Este un tranzit favorabil celor care vor să-și ia un credit imobiliar. Azi și mâine sunt posibile tensiuni profesionale.

Sănătate

Starea emoțională, destul de încercată până acum, va începe să se mai liniștească și te vei simți mai bine în pielea ta, mai împăcat cu anumite situații din trecut.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 martie 2021

Dragoste

Cu Venus în tranzit prin sectorul comunicării ai putea spune mai direct ceea ce te apasă în relația cu familia și ai putea astfel să-ți îmbunătățești situația cu cei dragi.

Carieră și bani

Venus în Berbec te va susține în toate acțiunile care vizează comunicarea, chiar și comerțul, fie că sunt ședințe, examene, discuții cu cei din jur sau negocieri.

Sănătate

Nu este exclus ca pofta de a iei din casă, de a face plimbări mai dese și excursii să crească acum. Ai ocazia să cunoști persoane noi, să vezi locuri noi și asta te va binedispune.

Horoscop zilnic Pești – 21 martie 2021

Dragoste

Profită de tranzitul acesta pentru a-ți recâștiga stima de sine, încrederea în propria persoană, dar și pentru a lămuri situația unei aventuri, a unei relații ascunse.

Carieră și bani

Venus în Berbec îți activează sectorul financiar, acolo unde deja este și Soarele, așa că șansele tale de a-ți îmbunătăți veniturile cresc considerabil. Vor fi nativi care își vor pune în valoarea mai mult atlenetele și vor căuta să le monetizeze.

Sănătate

Luna traversează astăzi casa iubirii și a distracțiilor și vei avea mai mult chef să-ți faci micile plăceri, să te dedici unor activități care te bucură.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Tânăr din Mehedinți, găsit fără suflare în locuința în care creștea ilegal șerpi. Anchetatorii au...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
O nouă taxă obligatorie în România. Legea intră în vigoare de la 1 iulie
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic după a treia operație: ”Se află...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Tot mai multe cazuri de rujeolă în Europa