Horoscopul zilei de 20 martie 2021. Soarele activează zodia Berbec

Horoscopul zilei de 20 martie 2021. Soarele activează zodia Berbec
Horoscopul realizat de astrologul Mădălina Manole vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate
Publicat: 19/03/2021, 18:54
Actualizat: 19/03/2021, 18:59

Horoscopul zilei de 20 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Pe 20 martie are loc echinocțiul de primăvară și, implicit, intrarea Soarelui în zodia Berbec, moment ce deschide noul an astrologic. Este un tranzit care va dura până pe data de 19 aprilie 2021 și care va veni cu o serie de beneficii.

Ne recăpătăm energia, puterea și voința și vom da dovadă de mai multă ambiție, curaj, dar și optimism în acțiunile noastre.

Cei născuți sau care au ascendentul în zodii de Foc (Berbec, Leu și Săgetător) și de Aer (Gemeni, Balanță și Vărsător), se vor bucura cel mai mult de beneficiile acestui tranzit.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 20 martie 2021

Dragoste

Soarele este guvernatorul iubirii tale și faptul că va intra în zodia ta îți deschide noi oportunități în plan sentimental. Te face mai dornic de iubire și simți să readuci pasiunea în viața ta.

Carieră și bani

Vei fi mult mai determinat să-ți atingi obiectivele, să te afirmi, să te apuci de treabă și să ieși în față să spui lucrurilor pe nume.

Sănătate

Soarele îți aduce o mare doză de energie și vitalitate și te susține să-ți recapeți optimismul și entuziasmul. Vei observa că starea de spirit, dar și starea de sănătate se vor îmbunătăți.

Horoscop zilnic Taur – 20 martie 2021

Dragoste

Este psoibil ca în următorea perioadă să fii mai întors către trecut, să ți se elucideze unele aspecte într-o altă manieră, o ipostază pe care nu ai observat-o până acum.

Carieră și bani

Azi este posibil să faci niște plăți sau cheltuieli necesare. Tranzitul Soarelui prin Berbec te poate stimula să reiei niște situații profesionale din trecut și să le reanalizezi.

Sănătate

Soarele îți poate evidenția anumite aspecte legate de sănătate pe care le poți lua în calcul acum, mai ales dacă este vorba de stres profesional, și totodată te poate face mai dornic să petreci timp cu tine, să te odihnești și să te retragi din tumultul cotidian.

Horoscop zilnic Gemeni – 20 martie 2021

Dragoste

Soarele în Berbec îți activează sectorul prietenilor și te face mult mai sociabil, mai dornic să ieși în lume și mult mai deschis legării noilor prietenii.

Carieră și bani

Tot Soarele în Berbec te stimulează să-ți analizezi niște planuri de viitor, să-ți reconfigurezi niște proiecte, te determină să te ocupi mai mult de ceea ce-ți dorești să faci, de aspirațiile tale.

Sănătate

Luna îți tranzitează și astăzi zodia și te face mai comunicativ, dornic de exprimare, mai stăpân pe ideile și emoțiile tale.

Horoscop zilnic Rac – 20 martie 2021

Dragoste

În perioada tranzitului Soarelui prin Berbec s-ar putea să ai mai multă nevoie de sprijinul partenerului și să te bazezi pe ceilalți pentru a-ți atinge niște scopuri.

Carieră și bani

Soarele în Berbec îți activează sectorul carierei și te stimulează în atingerea obiectivelor profesionale, te face mai dornic de afirmare și de ieșit în evidență.

Sănătate

Astăzi simți să stai mai mult cu tine și cu gândurile tale, să te retragi dina gitație și să te odihnești, să te relaxezi cu activități care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Leu – 20 martie 2021

Dragoste

Poți profita de acest tranzit pentru a intra în contact cu persoane de altă cultură și religie, de altă naționalitate, cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Va fi un tranzit benefic celor care au relații la distanță sau celor care au principii de viață diferite de cele ale partenerului și trebuie să-și facă ordine în credințe și convingeri.

Carieră și bani

Soarele în Berbec te stimulează să înveți lucruri noi, să studiezi, să cauți să explorezi tainele unor domenii de interes pentru tine. Poate să apară tentația străinătății pentru mulți nativi.

Sănătate

Soarele este guvernatorul tău, iar tranzitul prin zodia Berbec îți este de bun augur. Starea de spirit, starea de sănătate se vor îmbunătăți și te vei simți ca și cum ai renăscut la viață. Crește interesul pentru călătorii.

Horoscop zilnic Fecioară – 20 martie 2021

Dragoste

Se întrevede o perioadă în care interesul tău pentru intimitate va crește. Te preocupi de confortul emoțional, financiar al cuplului și te apropii mai mult de partener.

Carieră și bani

Soarele în Berbec te determină să te preocupi de situații financiare, de contexte care țin de bunuri materiale, credite, moșteniri, litigii. Poate îți faci o asigurare, poate plătești o datorie, o taxă.

Sănătate

Este important ca în această perioadă să vezi care sunt persoanele și obiectele de care depinzi și să vezi la ce și la cine poți renunța pentru a-ți îmbunătăți viața.

Horoscop zilnic Balanță – 20 martie 2021

Dragoste

Soarele în Berbec îți activează chiar sectorul relațiilor și vei fi mult mai determinat să te ocupi de viața de cuplu, să te apropii de partener. Va fi o perioadă foarte bună și pentru cei singuri care vor atrage oameni noi în viața lor și pot începe noi relații.

Carieră și bani

Tot acest tranzit va fi de foarte bun augur pentru contractele și relațiile tale profesionale. Vei observa că începi să te înțelegi mai bine cu colaboratorii și asociații, cu cei cu care desfășori activități profesionale.

Sănătate

Azi este posibil să te simți mai fără chef și mai apatic, însă va fi vorba de o stare trecătoare.

Horoscop zilnic Scorpion – 20 martie 2021

Dragoste

Azi încearcă să petreci mai mult timp cu partenerul de viață, să vă retrageți în intimitate și să vă bucurați de momente împreună.

Carieră și bani

Soarele în Berbec îți va tranzita sectorul muncii și îți va aduce multă determinare în desfășurarea activităților de la job. Vor veni sarcini și responsabilități multe, dar vei avea energia necesară să le faci față.

Sănătate

Tot acest tranzit îți poate aduce mai multă energie în perioada următoare, însă îți poate lumina și anumite probleme de sănătate pe care ar trebui să le rezolvi. Vei fi determinat să aduci îmbunătățiri rutinei zilnice și stilului de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – 20 martie 2021

Dragoste

Soarele în Berbec îți va activa sectorul iubirii și te va face mai dornic de pasiune în cuplu, mai deschis către o nouă poveste de iubire, dacă ești singur. Sunt și nativi care în perioada următoare își vor canaliza atenția către relația cu copiii.

Carieră și bani

Acest tranzit te stimulează foarte mult să-ți descoperi noi pasiuni și hobby-uri, să te dedici cu mai mult elan și entuziasm unor activități care-ți fac plăcere.

Sănătate

Vei observa că începi să-ți recapeți nu doar optimismul și buna dispoziție, ci și dorința de socializare, cheful de a face mișcare, sport.

Horoscop zilnic Capricorn – 20 martie 2021

Dragoste

Soarele în Berbec îți canalizează mare parte din energie către familie și locuință. S-ar putea să te ocupi de amenajări și redecorări, de o mutare sau poate vei fi mai receptiv la nevoile părinților și celor dragi.

Carieră și bani

Azi te poți ocupa de acele activități amânate pentru că vei avea spor să le rezolvi, mai ales dacă pentru asta trebuie să dai câteva telefoane sau să faci câteva drumuri.

Sănătate

Luna îți tranzitează și astăzi sectorul sănătății și-ți aduce mai multă nevoie de odihnă și relaxare. Stresul de ieri se mai diminuează.

Horoscop zilnic Vărsător – 20 martie 2021

Dragoste

Te poți folosi de tranzitul Soarelui prin zodia Berbec pentru a clarifica situații ce țin de viața sentimentală sau pentru a clarifica niște aspecte în relația cu copiii. Vei fi mai declarativ cu sentimentele și trăirile tale.

Carieră și bani

Cu Soarele în Berbec vei avea parte de mai multă agitație mentală, de dialoguri multe, negocieri și deplasări. Posibil să rezolvi situații ce țin de acte acum. Te vei bucura de idei ingenioase și vei găsi soluții bune la problemele cu care te confrunți.

Sănătate

Azi nu este o zi de stat în casă. Ieși la plimbare, dedică-te unui hobby, fă mai multă mișcare. Oricum, vei vedea că Soarele te va activa în aceste direcții și te va face mai dornic de plimbări și excursii.

Horoscop zilnic Pești – 20 martie 2021

Dragoste

Starea emoțională este mai liniștită astăzi și simți mai mult nevoia de a fi alături de familie și de cei dragi.

Carieră și bani

Soarele în Berbec îți activează sectorul financiar și te stimulează să-ți crești veniturile sau, cel puțin, să-ți reorganizezi bugetul. Poți să-și descoperi niște talente noi în următoarea perioadă sau să ai mai mult curaj să le manifești pe cele de care ești deja conștient.

Sănătate

Acest tranzit solar va fi stimulativ pentru starea ta de sănătate psihică. Te poate îndemna să te debarasezi de unele idei și să fii mai optimist.

Horoscop săptămânal, 15 – 21 martie 2021. „Capricornii” devin mai comunicativi

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 15 – 21 martie 2021 poate începe sub auspicii mai liniștite, însă din weekend se va dinamiza energia astrală și noi odată cu ea.

Săptămâna 15 – 21 martie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Berbec, moment în care se petrece echinocțiul de primăvară și începe noul an din punct de vedere astrologic.

Odată cu acest ingres, care se petrece pe data de 20 martie 2021, și noi vom simți că ne recăpătăm energia și pofta de viață.

Totodată, la o zi distanță, și Venus, planeta iubirii, va activa zodia Berbec și astfel viața sentimentală va căpăta energie și dinamism.

Un alt aspect important al săptămânii este intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Pești, tranzit care va dura până pe 4 aprilie și ne va aduce o mai mare sensibilitate în raționament, mai multă imaginație, dar și confuzie și haos mental. Nu va fi cea mai bună perioadă pentru luat decizii.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
LEGEA pe care o așteptau extrem de mulți ROMÂNI. S-a decis azi, 28 martie: Așa...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?