Horoscopul zilei de 27 aprilie 2021. Luna Plină în „Scorpion”

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2021. Luna Plină în „Scorpion”
Foto: Pixabay
Publicat: 27/04/2021, 09:05
Actualizat: 27/04/2021, 09:08

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Scorpion, un eveniment major și impactant care aduce ocazia culegerii roadelor a ceea ce am sădit în luna noiembrie a anului trecut. Această lunație evidențiază dezechilibrele noastre emoționale și sentimentale, fricile, angoasele, dependențele și obsesiile, dar mai ales temerile financiare.

Frica de a pierde ceva sau pe cineva se activează acum. În plus, Luna Plină ne arată vulnerabilitățile noastre, problemele de sănătate pe care le avem și pe care trebuie să le vindecăm și ne cere schimbări legate de stilul de viață și de rutina zilnică.

Pe de altă parte, Luna Plină din Scorpion, care se mai numește și Super Luna Roz, poate încheia acele relații bazate pe interes, acele relații de dependență, în care există gelozii, posesivități, manipulare. Este posibil ca acum să descoperim secrete, infidelități și înșelăciuni ale partenerilor de afaceri, colaboratorilor, ale celor cu care lucrăm.

Impactul acestei lunații se va resimți jumătate de an de acum înainte și cel mai mult va fi resimțit de cei care sunt născuți în jurul datei de 27, indiferent de lună. Va amprenta puternic zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și pe cei care au ascendentul aici sau au alte planete personale importante în astrograma natală în aceste semne zodiacale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 aprilie 2021

Dragoste

Este foarte probabil ca odată cu această Lună Plină din Scorpion să afli niște secrete în cuplu, să ai parte de tensiuni cu partenerul de viață din cauza banilor sau chiar din cauza unei situații ce ține de intimitate. Posibil ca unii nativi să pună punct unor relații extraconjugale sau secrete.

Carieră și bani

Este poibil să ți se activeze niște frici financiare, dar și să ai parte de niște surprize neașteptate ce vizează acest sector. Unii nativi pot culege roadele unor investiții făcute în toamnă, roadele unor economii, sau pot intra în posesia unei sume de bani, a unei moșteniri, a unui bun material.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă faptul că unele fricvi și angoase se activează acum, legate de pierderea a ceva sau a cuiva, te pot stresa emoțional. Te poți folosi de acest context pentru a renunța la unele vicii și dependențe.

Horoscop zilnic Taur – 27 aprilie 2021

Dragoste

Lună Plină din Scorpion se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, prin urmare poate aduce tensiuni în cuplu și chiar încheierea acelor relații bazate pe interese financiare, a acelor relații în care libertatea ta și independența sunt îngrădite. Relațiile toxice, cu parteneri geloși, manipulatori, posesivi și agresivi se pot încheia acum. Posibil să afli secrete legatec de partenerul de viață.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional, pot apărea tensiuni cu superiorii și colaboratorii și poți depista niște dedesupturi ale unor contracte. Pe de altă parte, poți culege roadele financiare și nu numai, ale unor contracte și acțiuni demarate în toamna acestui an.

Sănătate

Încearcă să diminuezi nivelul de stres profesional și să nu lași fricile să te acapareze. Poți face unele schimbări legate de stil de viață, mai ales te poți odihni mai mult, pentru a nu agrava simptome ale unor afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 aprilie 2021

Dragoste

În cuplu pot apărea unele tensiuni din cauza unor cheltuieli sau ca urmare a viziunilor diferite pe care le aveți asupra viitor, a principiilor și convingerilor de viață diametral opuse.

Carieră și bani

Lună Plină din Scorpion are impact asupra activității tale profesionale și este posibil fie să închei un proiect profesional, fie să culegi roadele unui proiect, unor activități începute în toamna anului trecut.

Sănătate

S-ar putea să te confrunți cu unele probleme de sănătate ca urmare a stresului profesional, a oboselii. Profită de contextul lunației pentru a-ți schimba stilul de viață și pentru a te odihni mai mult. Terapiile alternative și de relaxare te pot ajuta acum.

Horoscop zilnic Rac – 27 aprilie 2021

Dragoste

Lună Plină din Scorpion se petrece în sectorul iubirii tale și poate reprezenta apogeul unei relații începute în toamna anului trecut. Poți face un pas la un nivel superior sau poți încheia povestea dacă nu te mai reprezintă. În schimb, în cuplu pot apărea discuții despre copii și prieteni și ar fi de preferat să păstrezi un echilibru între timpul alocat partenerului de viață și timpul alocat anturajului.

Carieră și bani

Poți culege roadele unor proiecte creative, artistice, roadele faptului că ți-ai folosit talentele. Ține cont că acum pot veni surprize din partea unor asociați, prieteni, care se oferă să te ajute.

Sănătate

Cum Luna este guvernatoarea ta, este foarte probabil să resimți intens acest moment de Super Lună Roz și să ai insomnii sau să fii mai agitat. Nu exagera cu distracțiile cu prietenii.

Horoscop zilnic Leu – 27 aprilie 2021

Dragoste

Lună Plină din Scorpion poate aduce tensiuni în relațiile de familie, dar și cu partenerul de viață. Sunt cazuri în careb nativii decid să se mute de acasă sau să facă niște schimbări importante legate de locuință.

Carieră și bani

Pot apărea tensiuni cu superiorii și nici surprizele legate de carieră, de funcția ta nu vor lipsi, așa că ai mai multă grijă la imaginea ta. Nu crede chiar toate propunerile celor cu care colaborezi.

Sănătate

Este posibil ca acaeastă lunație să-ți atingă o coardă sensibilă și să-ți activeze niște amintiri legatede copilărie, niște frici adânc înrădăcinate, așa cum este frica de a pierde pe cineva drag. Posibil ca și trauma de abandon să fie una din temele lunației care acum se cere vindecată.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să primești vești, chiar și de peste hotare, care să te ia prin surprindere. Atenție la tensiunile cu rudele apropiate, cu vecinii și colegii de muncă. Sentimental, este momentul să accepți și alte principii de viață decât pe ale tale, să asculți și ceea ce au ceilalți de zis și să-ți schimbi niște tiparede gândire, niște idei și atitudini.

Carieră și bani

Odată cu această Lună Plină din Scorpion poți culege roadele unor proiecte ce țin de comunicare, PR/Marketing, comerț, jurnalism, mai ales dacă ai demarat acțiuni care vizează aceste domenii în toamna anului trecut.

Sănătate

Zilele acestea ai mai multă grijă la deplasări. Nu te grăbi, respectă regulile și asigură-te că ai toate actele la tine.

Horoscop zilnic Balanță – 27 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea să afli niște secrete ale partenerului de viață sau să ai parte de unele tensiuni financiare în cuplu care să te determine să schimbi niștereguli legate de administrarea banilor la comun. Viața intimă este un alt subiect fierbinte al perioadei. Evită relațiile extraconjugale și ascunse.

Carieră și bani

Lună Plină din Scorpion se petrece în sectorul banilor și îți aduce ocazia culegerii unor roade financiare, în special roade care provin din acțiuni, proiecte demarate în toamna anului trecut sau care provin din exploatarea talentelor tale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai mai multă grijă la fricile care ți se activează acum, la dependențele și viciile care pot escalada.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 aprilie 2021

Dragoste

Lună Plină se petrece în zodia ta și este un moment care poate aduce încheierea unei etape legate de viața ta personală, dar și a unei relații de cuplu ca urmare a unei decizii surprinzătoare pe care o ia partenerul. Este posibil ca posesivitatea și gelozia să aducă o privare de libertate și, astfel și o ruptură. Pede altă parte, s-ar putea să ai tensiuni cu familia din cauza partenerului de viață.

Carieră și bani

Tot Lună Plină este responsabilă cu multe dedesupturi pe care le poți afla acum legate de colaboratori, parteneri de afaceri. Posibil să afli că ai fost înșelat, păcălit cu un contract, maia les dacă este legatde un credit sau bun imobiliar.

Sănătate

Preocupă-te de înfățișarea ta, de imaginea ta acum și mai puțin de ceea ce zic ceilalți și de satisfacerea pretențiilor lor. Posibil să fii mai agitat, mai irascibil, insomniatic, dat fiind că lunația se petrece în zodia ta.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 aprilie 2021

Dragoste

Lunația poate aduce încheierea unui context ce ține de trecut, depășirea unor frici și anxietăți. Posibil ca unii nativi să culeagă rodele propriilor lor secrete, minciuni și înșelăciuni, roadele unor decizii luate în toamna acestui an sau roadele unor emoții schimbătoare.

Carieră și bani

S-ar putea să ai parte de surprize care vin de la locul de muncă, dialoguri tensionate și enervante cu colegii și este foarte probabil ca un context profesional să te destabilizeze acum.

Sănătate

Lună Plină din Scorpion îți poate evidenția niște probleme de sănătate, însă ține cont că acestea au legătură cu stilul de viață dezechilibrat. S-ar putea să te confrunți cu insomnii și să fie nevoie să-ți schimbi rutina zilnică pentru a te simți mai bine. Nativii cu afecțiuni cronice trebuie să fie și mai atenți.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 aprilie 2021

Dragoste

Lună Plină din Scorpion impactează sectorul prietenilor și nu este exclus ca unii nativi să transforme o relație de prietenie într-una de iubiresau invers. Poți primi unele beneficii din partea anturajului, a unui grup din care faci parte.

Carieră și bani

Tot Lună Plină din Scorpion poate aduce ocazia culegerii unor roade ale unor proiecte demarate în toamna anului trecut. Poate fi vorba și de planuri pe care nativii și le-au făcut și care acum, deși nu se bucură de suport financiar, se bucură de suport moral. Pot primi o ofertă tentantă care să le dea frâu liber creativității.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă poți resimți atmosfera generală ca fiind apăsătoare, mohorâtă, mai ales că tu ai o poftă aparte de distracție.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 aprilie 2021

Dragoste

Este foarte probabil ca pe fondul acestei lunații să apară tensiuni majore cu familia și să ți se reproșeze lipsa de implicare în activitățile casnice. Sunt nativi care pot decide să-și schimbe domiciliul ca urmare a schimbărilor profesionale, dar și nativi care se preocupă de renovarea casei.

Carieră și bani

Lună Plină din Scorpion se petrece în sectorul carierei și-ți poate aduce tensiuni cu superiorii, momente încordate legate de funcția ta și de imaginea ta, însă și ocazia culegerii unor roade profesionale ale unor strategii începute în toamnă. Sunt nativi care primesc o funcție și nativi care decid să-și schimbe direcția profesională.

Sănătate

Starea emoțională este destul de apăsătoare, mai ales că te poți confrunta cu amintiri bruște din trecut, și stresul profesional te acaparează. Pentru a depăși cu bine perioada este important să găsești un echilibru între familie și carieră.

Horoscop zilnic Pești – 27 aprilie 2021

Dragoste

Lună Plină din Scorpion are un context karmic pentru tine și poate să-ți evidențieze niște provocări ce țin de trecut, de repetarea unor tipare. Este posibil să culegi roadele unor principii, convingeri după care te-ai ghidat sau nu te-ai ghidat în toamnă. Ceea ce trebuie să faci tu acum este să-ți schimbi niște tipare de gândire, niște idei și atitudini și să-ți ajustezi niște filozofii de viață. Relațiile la distanță pot trece într-o nouă etapă sau se pot încheia.

Carieră și bani

Poți fi martorul unor mesaje, informații și dialoguri care te iau prin surprindere. Sunt nativi care în preajma acestei lunații pot obține o diplomă sau se pot folosi de un atestat pe care-l au sau pot decide că trebuie să mai învețe ceva pentru a face un pas în evoluția profesională.

Sănătate

S-ar putea să iasă la suprafață niște secrete, niște dedesupturi și tot acest context să te irite și să te agite. Ai mai multă grijă la deplasări, la călătorii și la starea ta de sănătate, mai ales dacă te confrunți cu afecțiuni cronice .

Horoscop săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021. Balanțele trebuie să aibă grijă la bani

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 aprilie -2 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021 poate aduce o dorință mai mare de schimbare în viața noastră, dar și o conectare profundă la spiritualitate și credință.

Săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021 debutează cu o Lună Plină în zodia Scorpion, eveniment astrologic menit să ne susțină să eliminăm din viața noastră tot ce este toxic, de la lucruri și obiceiuri și până la oameni.

Săptămâna Mare este o perioadă impactantă din punct de vedere spiritual grație aspectelor pe care le face Mercur, planeta comunicării, cu Neptun, planeta viselor, și cu Pluto, planeta transformărilor. Acum mai mult ca oricând putem folosi rugăciunea pentru a ne apropia de Divinitate, putem ierta mai ușor și ne putem apropia de sufletele celor dragi.

Soarele va face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, în zodia Taur, aspect care ne insuflă dorință de schimbare și inovație în viața noastră. Pe de altă parte, chiar în ziua de Paște, Venus, planeta iubirii, va face o conjuncție cu Luna Neagră din Taur, aspect care ne aduce multă pasiune, mister și erotism, dar și un apetit culinar mai mare, de aceea este de preferat să nu facem excese.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare.

Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii.

Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping