Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Redactor:
Mădălina Manole
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021
Horoscop luna Aprilie

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare. Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii. Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Luna începe foarte promițător pentru tine. Ești plin de farmec, cucerești și magnetizezi pe cei din jur, însă nu neapărat îți dorești să începi o nouă relație. Cel mai probabil, te vei înflăcăra către finele lunii, când ai toate șansele să te îndrăgostești la prima vedere, în mod neașteptat și din cuceritor să devii cucerit. Încearcă să stabilizezi relația, să consolidezi zona de prietenie, pentru că există riscul să fie ceva trecător.

Carieră

Prima parte a lunii te susține în comunicare și în punerea în practică a ideilor. Ai planuri mărețe, însă asigură-te că nu faci promisiuni îndoielnice, de care nu te poți ține ulterior. De asemenea, ai grijă la tendința de a crede că deții adevărul absolut și de a-ți impune punctul de vedere cu vehemență. Cei care-și caută un loc de muncă, au acum șanse mai mari să-și găsească.

Bani

Te bucuri de aspecte majore în sectorul financiar și ai toate șansele să-ți îmbunătățești veniturile, însă încearcă și să pui un ban deoparte. S-ar putea ca pe cât de mult câștigi, tot pe atât de repede să cheltui.

Sănătate

Până pe 23 aprilie ai o stare de sănătate foarte bună. Energia nu-ți lipsește și ai ocazia să faci unele schimbări legate de stilul tău de viață, astfel încât să-l îmbunătățești. Ulterior, s-ar putea să te închizi mai mult în tine și să te preocupi de găsirea unui echilibru interior.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Taur

Dragoste

În prima parte a lunii ești întors mai mult spre trecut și încerci să asimilezi niște experiențe sentimentale care te-au dezamăgit. Dacă ai un partener, profită de această perioadă pentru a te apropia mai mult de acesta la nivel sufletesc. Cei singuri au toate șansele să cucerească după jumătatea lunii și să înceapă noi relații, însă tendința lor este de a se bucura mai mult de libertate. Nu este exclus ca odată cu Luna Plină din Scorpion, care se petrece pe casa relațiilor, mulți Tauri să iasă din relații toxice și cu parteneri geloși și manipulatori.

Carieră

A doua jumătate a lunii îți este favorabilă pentru a te afirma, pentru a face lucrurile să funcționeze în sectorul profesional și nu este exclus să vină pe neașteptate o funcție, ocazia de a obține o promovare sau de a ieși la scenă deschisă. Sunt susținuți nativii care lucrează pe cont propriu pentru că au libertatea de a face totul după bunul lor plac și sunt mult mai motivați.

Bani

Marte continuă să tranziteze sectorul tău financiar, așa că până pe data de 23 aprilie ai toate șansele să-ți crești veniturile, posibil chiar prin obținerea unor colaborări suplimentare.

Sănătate

Prima parte a lunii este mai puțin favorabilă pentru tine, dat fiind că vei fi interiorizat și fără prea mult chef, lăsând lucrurile să se petreacă de la sine. Dacă organismul îți dă semne, nu ezita să mergi la un control. Energia și pofta de viață revin ulterior, odată ce planetele îți activează zodia.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Prima jumătate a lunii îți este deosebit de favorabilă pentru a cunoaște persoane noi, pentru a începe o nouă poveste de iubire sau, dacă ești parte a unui cuplu, pentru a ajunge la viziuni comune de viitor cu partenerul de viață. Relațiile la distanță se apropie, însă ulterior s-ar putea să treci într-o pasă în care să fii mai axat pe trecut sau pur și simplu să-ți dorești să te retragi în liniște.

Carieră

Și din punct de vedere profesional, tot prima parte a lunii îți este favorabilă, mai ales dacă ai de demarat un proiect sau îți este favorabilă pentru a-ți pune în practică niște planuri de viitor pe care ai. Posibil să te asociezi cu noi persoane și să dezvoltați lucruri în comun.

Bani

Din data de 23 aprilie, Marte îți va activa sectorul financiar și vei avea șanse mult mai mari să-ți crești veniturile. Vei fi foarte determinat să faci asta, dar evită speculațiile financiare și metodele care promit câștiguri rapide.

Sănătate

În prima parte a lunii nu ai de ce să te îngrijorezi cu privire la starea ta de sănătate, însă ulterior va trebui să dai dovadă de mai multă responsabilitate și să nu ignori mesajele organismului. Poți merge să-ți faci un set de analize și să aduci îmbunătățiri stării generale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Rac

Dragoste

Profită de tranzitele dina  doua jumătate a lunii aprilie pentru a ieși mai mult în lume și a cunoaște persoane noi. Este o perioadă în care cercul de prieteni se poate îmbogăți și nu este exclus să-ți găsești și jumătatea printre cei din anturaj. În plus, Marte, planeta care-ți guvernează iubirea, va intra în zodia ta și va aduce mai multă pasiune în viața ta sentimentală, mai multă dorință de flirt și de a cuceri.

Carieră

Luna aprilie începe promițător pentru tine. Cu planetele în tranzit prin sectorul carierei ai toate șansele de afirmare, de a te face remarcat într-un context profesional și chiar de a obține o funcție, o avansare. Mulți nativi își ating acum obiectile profesionale avute.

Bani

Din punct de vedere financiar este foarte probabil ca oportunitățile profesionale să aducă și o creștere a veniturilor, însă s-ar putea să apară o serie de cheltuieli neașteptate, de aceea ar fi bine să dai dovadă de responsabilitate în modul de administrare a finanțelor.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, chiar dacă este posibil să fii mai agitat, mai neliniștit. Oricum, când Marte va intra în zodia ta, vei schimba registrul complet pentru că vei avea parte de multă energie, forță și vitalitate, dar și mai mult chef de distracție.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Leu

Dragoste

Luna aceasta te poți concentra pentru a alunga rutina instalată în cuplu și pentru a te poziționa pe aceeași treaptă a principiilor de viață cu partenerul de cuplu. Cei songuri nu sunt prea dornici de o nouă relație, însă s-ar putea ca la finele lunii să aibă parte de o întâlnire care să le schimbe radical percepția și să se îndrăgostească pe loc.

Carieră

A doua jumătate a lunii îți este extrem de favorabilă din punct de vedere profesional. Ai toate șansele să te afirmi, să avansezi sau să pornești pe o nouă direcție în carieră. Ambițiile tale sunt foarte mari, iar curajul nu-ți lipsește. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acum te poți angaja.

Bani

Este foarte probabil ca oportunitățile profesionale să-ți aducă și ocazia de a-ți crește veniturile. Unii nativi pot avea parte de un câștig neașteptat, poate de o mărire de salariu neprevăzută.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună în mare parte din luna aprilie, însă va trebui să ai mai mută grijă pentru că începând cu 23 aprilie contextul se schimbă și te poți simți mai obosit, mai agitat și mai stresat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Luna aprilie pare foarte îndrăzneață pentru tine. Dacă ai o relație, ai tendința de a dezgropa trecutul și de a căuta să elucidezi niște mistere. Totodată, se activează teme ce țin de fidelitate, viață intimă și bani. Cei singuri vor da frâu liber mai ușor unei pasiuni fără să aibă așteptări prea mari de la aceasta.

Carieră

Marte te va susține până pe 23 aprilie să te afirmi profesional, oferindu-ți tot curajul necesar, dar și toată determinarea de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Ulteriori, tot Marte te va susține să dai viață unor proiecte sau să intri în noi asocieri care te pun în lumină. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja luna aceasta, mai ales în a doua jumătate.

Bani

Dacă pentru proiectele tale ai nevoie de o sponsorizare sau finanțare, s-ar putea să o primești. De asemenea, și aprobarea pentru un credit poate veni acum. Unii nativi pot primi un bonus, o primă de merit.

Sănătate

Dacă ai ceva de vindecat din trecut, o traumă emoțională, o frică care te stăpânește sau dacă îți dorești să scapi de vicii și dependențe, ține cont că prima parte a lunii îți este benefică în acest sens.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Te bucuri de o lună favorabilă vieții sentimentale din toate punctele de vedere. Comunicarea cu partenerul de viață este bine aspectată și ai ocazia să lămurești neînțelegeri, să te împaci, dacă ești despărțit, dar mai ales să ajungi la viziuni comune de viitor. Pasiunea se reaprinde în cuplu. Cei singuri pot întâlni acum pe cineva care să le trezească cu adevărat interesul și într-un mod neașteptat. Poate fi vorba chiar și de dragoste la prima vedere.

Carieră

Se întrevăd ocazii de a intra în noi colaborări, de a te asocia cu persoane importante și de a semna noi contracte. Este o perioadă bună să avansezi la locul de muncă sau chiar să-ți schimbi direcția profesională, maia les că vei avea parte de tot curajul pe care Marte ți-l aduce începând cu 23 aprilie, atunci când îți activează sectorul carierei.

Bani

Și din punct de vedere financar vin vești bune. Sunt posibile creșteri salariale sau obținerea unor venituri suplimentare din colaborări și noi parteneriate.

Sănătate

Este o lună bună din punct de vedere al sănătății, dar și al stării de spirit. Poți începe activități noi, te poți dedica mai mult pasiunilor și hobby-urilor tale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

A doua jumătate a lunii aprilie îți este favorabilă în dragoste. Vei reuși să te înțelegi mai bine cu partenerul de viață, să clarificați neînțelegerile apărute și să vă apropiați mai mult. Vă puteți surprinde reciproc prin fel și fel de activități în doi, iar cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de iubire. Sunt nativi care se pot muta cu parteenrul de viață în această perioadă.

Carieră

Dcaă vrei să te angajezi sau să-ți schimbi locul de muncă, ai toate șansele în prima jumătate a lunii aprilie. Tranzitele momentului te încurajează să te afirmi mai mult la locul de muncă, să te pui în valoare și astfel să obții o promovare sau, cel puțin, niște beneficii suplimentare.

Bani

Poți începe să pui bani deoparte sau poate să-ți returnezi niște datorii luna aceasta. Este oricum o perioadă în care veniturile tale sunt constante și stabile și nu ai de ce să te temi, însă nu face cheltuieli exagerate. Tendința există.

Sănătate

Dcaă vrei să aduci îmbunătățiri stilului de viață, să-ți schimbi rutina zilnică, programul sau să începi noi activități care au legătură cu starea de spirit, prima parte a lunii îți este favorabilă acestor demersuri.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Se anunță o lună incendiară în viața ta sentimentală, dat fiind că planetele îți tranzitează sectorul iubirii. Ai șanse mari să începi o nouă relație, să te bucuri de iubire și de distracții alături de persoana iubită, iar în cupluri pasiunea se reaprinde. Unii nativi pot avea parte de discuții legate de mărirea familiei.

Carieră

Partea a doua a lunii te avantajează mult din punct de vedere profesional. Vei fi mai activ la locul de muncă, vei avea randament mai mare și eficiență crescută astfel că poți să te pui mai bine în evidență. Ai grijă să nu devii mai conflcitual cu colegii, în schimb. Dacă vrei să te angajezi, acum este momentul.

Bani

Financiar nu ai de ce să-ți faci griji. Marte va intra pe 23 aprilie în sectorul banilor pe care-i deții cu alții, deci nu banii obținuți din salariu, și te poate stimula să obții un credit, o finanțare, să te preocupi de o moștenire, un litigiu sau poate doar să obții niște beneficii materiale.

Sănătate

Ai foarte multă energie, mai ales la început de lună, și ai face bine să te apuci de sport sau să o canalizezi în scopuri constructive, totodată, dozând-o corespunzător pentru a nu te suprasolicita.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Tranzitele planetare îți vor activa sectorul iubirii din a doua jumătate a lunii așa că ai toate șansele să te îndrăgostești, chiar și pe nepusă masă, și să începi o nouă relație. În cuplu este o perioadă favorabilă pentru a te apropia de partener, iar din 23 aprilie te poți bucura și de mai multă energie în cuplu, deoarece Marte îți activează sectorul relațiilor.

Carieră

Cu Marte în tranzit prin sectorul muncii, mare parte a lunii aprilie ai energie și determinare să-ți duci obisctivele profesionale la capăt. Ești motivat și vei reuși să obții ceea ce-ți dorești. Nativii care caută să se angajeze, acum își pot găsi un loc de muncă. Mulți nativi își folosesc talentele și abilitățile pentru a se pune într-o lumină bună, iar șansele de avansare nu lipsesc.

Bani

Luna aceasta, cu precădere la finalul său, îți poate aduce câștiguri neașteptate, beneficii materiale surprinzătoare, însă ai grijă să nu cheltui banii mai repede decât îi obții.

Sănătate

Tranzitele planetelor din prima parte a lunii te pot face mai introspect, mai atent la partea emoțională, mai dornic de a te liniști și de a petrece timp cu tine. Nu este vorba de anxietate, ci de nevoia de echilibru interior.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Mare parte din luna aprilie, Marte tranzitează sectorul iubirii tale așa că pofta de flirt, de distracție și aventură este la cote înalte, însă și dorința de a începe o nouă relație. Șansele sunt mari, mai ales că ești susținut în comunicare și poți ajunge mai ușor la inima persoanei care-ți place. Și în cuplu dialogul este cheia unei uniuni solide, deci profită și discută despre tot ce simți că trebuie analizat și clarificat.

Carieră

Dacă ai de susținut examene, teste, ședințe, interviuri pentru angajare sau discursuri publice, contextul astrologic al lunii te susține puternic în aceaste direcții și vei face față cu brio, ba mai mult vei obține totul în favoarea ta. Începând cu 23 aprilie, Marte va activa sectorul muncii și-ți va aduce ocazia de a te afirma. Vei fi mult mai eficient și mai hotărât să-ți atingi scopurile. Tot acum se pot angaja și cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Bani

Aspectele din sectorul comunicării te susțin puternic și în negocieri, maia les în prima parte a lunii. Profită și discută termenii unui contract și nu te grăbi să accepți orice ofertă vine fără a o analiza pe toate părțile.

Sănătate

Agitația și streul din prima parte a lunii te pot face mai irascibil, însă abia când Marte va intra în Rac și va activa casa sănătății tale vei începe să te preocupi cu adevărat de starea ta de sănătate. Nu sunt aspecte de speriat, însă nu este exclus să fii mai hotărât să-ți schimbi stilul de viață și rutina zilnică.

Horoscop lunar – horoscopul lunii aprilie 2021, zodia Pești

Dragoste

Luna aceasta nu aduce mari schimbări dacă ești singur, cel puâin nu până pe 23 aprilie. Ulterior, cu Marte în tranzit prin sectorul iubirii cresc mult șansele de a începe o nouă relație, de a cuceri pe cine îți dorești, de a da curs unor aventuri. Dacă ai o relație de lungă durată s-ar putea să cadă accentul pe discuții financiare, legate de viața intimă și fidelitate. Te poți întreba dacă partenerul te apreciază cu adevărat sau nu.

Carieră

Dacă vrei să-ți îmbunătățești situația la locul de muncă, să renegociezi niște aspecte și să obții mai multe beneficii, luna aprilie va fi de partea ta. De asemenea, sunt favorizați și nativii care-și doresc să se angajeze. Finele lunii te susțin în interviuri, discursuri, examene și poți avea parte de surprize care sosec pe calea comunicării.

Bani

În prima parte a lunii, tranzitele planetare activează sectorul tău financiar și cresc șansele de a câștiga mai mulți bani și de a-ți îmbunătăți veniturile. Posibil să obții noi contracte de colaborare care să-ți aducă beneficii materiale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă dacă ceva te neliniștește, în a doua jumătate a lunii poți găsi răspunsurile. Tot acum, vindecarea prin comunicare te poate ajuta, fie că apelezi la un psiholog, la un duhovnic la meditație.

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte...
Cum o alintă Răzvan Simion pe noua lui iubită! Așa îi zicea și Lidiei Buble
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Motivul pentru care Sorana Cîrstea nu își expune public relația cu Ion Țiriac Jr. A...
SCHIMBARE RADICALĂ! Ce urmează să se întâmple cu VREMEA în următoarele zile întrece orice imaginaţie
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Ce se întâmplă în organism dacă dormi cu televizorul pornit. Concluzia oamenilor de știință
Cum o alintă Răzvan Simion pe noua lui iubită! Așa îi zicea și Lidiei Buble
Considerată INOCENTĂ ca o fecioară, dar amanta celui mai PUTERNIC om, a făcut ceva TERIBIL...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
Ai acceptat deja noile reguli de utilizare impuse de WhatsApp? Compania anunţă care sunt funcțiile...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Vestea ȘOC a dimineții în România: A MURIT... Un talent uriaș! Rămas bun!
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Unul dintre cele mari secrete ale McDonald's s-a aflat. Cum au reuşit doi tineri să...
Inchide