Horoscop săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021. Balanțele trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021. Balanțele trebuie să aibă grijă la bani
Horoscopul săptămânii 26 aprilie - 2 mai. Sursa foto: Pixabay
Publicat: 26/04/2021, 14:59

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 aprilie -2 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021 poate aduce o dorință mai mare de schimbare în viața noastră, dar și o conectare profundă la spiritualitate și credință.

Săptămâna 26 aprilie -2 mai 2021 debutează cu o Lună Plină în zodia Scorpion, eveniment astrologic menit să ne susțină să eliminăm din viața noastră tot ce este toxic, de la lucruri și obiceiuri și până la oameni.

Săptămâna Mare este o perioadă impactantă din punct de vedere spiritual grație aspectelor pe care le face Mercur, planeta comunicării, cu Neptun, planeta viselor, și cu Pluto, planeta transformărilor. Acum mai mult ca oricând putem folosi rugăciunea pentru a ne apropia de Divinitate, putem ierta mai ușor și ne putem apropia de sufletele celor dragi.

Soarele va face o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului, în zodia Taur, aspect care ne insuflă dorință de schimbare și inovație în viața noastră. Pe de altă parte, chiar în ziua de Paște, Venus, planeta iubirii, va face o conjuncție cu Luna Neagră din Taur, aspect care ne aduce multă pasiune, mister și erotism, dar și un apetit culinar mai mre, de aceea este de preferat să nu facem excese.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Soarele, guvernatorul iubirii tale, este conjunct cu Uranus, aspect care și pe tine te va determina să cauți ceva nou, inedit în plan sentimental, indiferent că ai o relație sau ești singur. Vei observa că ești aras de persoane care te pun în valoare și te apreciază pentru calitățile tale. Luna Plină din Scorpion poate aduce încheierea unei relații de co-dependență, a unei relații toxice sau secrete, extraconjugale.

Carieră și Bani

Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta continuă să fie aspecte care denotă o tendință de a cheltui excesiv, fie pentru a-ți satisface plăcerile, fie cheltuieli de nevoie. Este nevoie de cumpătare, maia les dacă situația conturilor nu este una prea plăcută. O serie de frici financiare se pot activa acum și te pot stimula să faci anumite schimbări.

Sănătate

Folosește-te de energia acestei săptămâni, dar și de energia Lunii Pline pentru a elimina din viața ta acele obiceiuri nocive, viciile, dependențele și orice alt aspect care te trage în jos. Este o săptămână în care iertarea te va ajuta să-ți înalți sufletul și este vorba atât de iertarea altora, cât și de iertarea propriei tale persoane. Roagă-te mai mult și meditează, lasă spiritualitatea să-și facă loc în viața ta.

Horoscop săptămânal Taur: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Luna Plină se produce în sectorul relațiilor tale și poate fi un moment în care poți decide să închei o relație toxică, o relație de care ai tot tras de ceva vreme. În cuplurile în care lucrurile funcționează, se poate trece la un lat nivel, iar dacă ești singur poți da dovadă de un farmec aparte care va aduce persoane în jurul tău și dacă-ți dorești să cucerești pe cineva, poți avea succes.

Carieră și Bani

Este o perioadă bună să pui punct acelor colaborări și contracte care te epuizează, îți consumă rezervele și nu-ți aduc nimic bun. Ține cont că ești suținut în comunicare și dai dovadă de o putere de convingere mare, de creativitate și imaginație, iar dacă-ți vei asculta intuiția, nu ai cum să dai greș.

Sănătate

Soarele din zodia ta este în conjuncție cu Uranus, iar acest aspect vine cu o dorință mare de a-ți revoluționa viața, de a face o schimbare importantă. Totodată, faptul că își pasă mai mult de tine te va ajuta să-ți găsești mai ușor echilibrul emoțional, confortul fizic și psihic.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Încearcă să lași trecutul în spate. Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, face o conjuncție cu Luna Neagră și s-ar putea să fii din nou inspitit de trecut, de un fost partener. Ia în calcul că acest context îți aduce și puterea de a trece peste, așa că profită. Evită bârfele, secretele și anturajele care sunt dubioase.

Carieră și Bani

Din punct de vedere financiar și profesional este nevoie să faci unele schimbări pentru ca lucrurile să funcționeze așa cum ți-ai dori. Luna Plină poate încheia o etapă profesională care nu te avantaja prea mult, dar poate aduce și niște roade în cazul în care te-ai zbătut până acum pentru un loc mai bun la job.

Sănătate

Ai parte de multe apsecte în sectorul sănătății și s-ar putea să te simți mai obosit ca de obicei, fără vlagă și chiar anxios, cu o mare nevoie de a te interioriza. Profită că este Săptămâna Patimilor și întoarce-te la credință și spiritualitate. Rugăciunile tale sunt mai ușor auzite. Iartă-i pe cei care ți-au greșit și încearcă să te vindeci. Luna Plină îți cere schimbări majore legate de stil de viață și rutină.

Horoscop săptămânal Rac: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Luna Plină se produce în sectorul iubirii tale și poate aduce ocazia culegerii unor roade în viața sentimentală, dar și ocazia de a pune punct unei relații incipiente care nu funcționează. Este o perioadă în care dorința de a te reconecta cu prietenii este mare și poți intra în noi anturaje, mai ales cu care să împarți convingeri religioase și spirituale. Poți fi chiar atras de persoane din grupul de prieteni.

Carieră și Bani

Profesional, simți o dorință mai mare de a veni cu ceva nou în zona proiectelor tale, de a ieși din anonimat și poți avea idei curajoase și îndrăznețe. Ai planuri mari de viitor, iar temerile sunt normale. În negocieri și în dialogurile cu ceilalți ai mare putere de convingere și poți obține ceea ce-ți dorești mai ușor.

Sănătate

Încearcă să nu exagerezi cu distracțiile și canalizează-ți atenția asupra hobby-urilor tale pe care le poți duce la alt nivel. Timpul liber este important acum pentru tine și nu ar strica să-ți iei o minivacanță.

Horoscop săptămânal Leu: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Luna Plină poate aduce tensiuni în familie, dar și cu partenerul de viață de aceea este important să fii deschis în comunicare și să spui exact ceea ce te deranjează. Mai multă grijă la gelozii, infidelități și relații ascunse pentru că pot ieși secrete la suprafață.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta vei simți din plin dorința unei schimbări profesionale, dorința de a veni cu ceva nou, inedit, poate chiar, în unele cazuri, dorința de a-ți schimba direcția în carieră. Este o perioadă destul de provocatoare și te poți aștepta la tensiuni cu superiorii. Totodată, vei ști să-și ceri drepturile și nu te vei sfii să spui ceea ce vrei, chiar dacă totul poate izvorî dintr-o teamă a ta. Atenție mai mult la imagine, la funcție și la modul de impunere a autorității.

Sănătate

Este o perioadă care poate aduce unele apăsări sufletești, unele stări emoționale tensionate care, cel mai probabil, pot avea legătură cu trecutul tău, cu ceva ce ai trăit în copilărie. Pentru cei singuri poate fi nevoia acută de familie, de tradiții și de întoarcere la rădăcini.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Este o săptămâna foarte bună pentru reconectare la partener, pentru a discuta despre ceea ce vă leagă, despre principii și convingeri, despre viitorul vostru. În cuplurile unde au existat tensiuni, acestea se pot dizolva și nativii se pot împăca cu partenerul de viață.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta încearcă să-ți iei o pauză de la tumultul cotidian și să cauți ceea ce te definește cu adevărat din punct de vedere profesional. Caută să studiezi ceva nou, să revoluționezi ceva ce ai învățat, să explorezi noi domenii. Este o perioadă în care poți face progrese prin studiu și cunoaștere.

Sănătate

Nu doar faptul că este Săptămâna Mare, ci și contextul astrologic te susține să te întorci la credință și divinitate. Este o perioadă în care poți purta dialoguri mai neobișnuite, în care poți avea revelații și conștientizări, iar credința, rugăciunea te pot ajuta în evoluția personală.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Nevoia de a te simți iubit și apreciat este foarte mare în această perioadă. Este posibil ca o serie de frici legate de singurătate să se activeze, o teamă de a pierde pe cineva drag, însă fă tot posibilul pentru a te reconecta la spiritualitate pentru că legătura cu sferele superioare este puternică acum și te poate ajuta să depășești orice nemulțumire sufletească. Atenție la tendința de infidelitate. În cuplu se poate reaprinde pasiunea.

Carieră și Bani

Luna Plină se petrece în sectorul tău financiar și poate aduce încheierea unei etape, pierderea unei surse de venit, mai ales dacă nu te onora, dar și culegerea roadelor unor proiecte. Ai mai multă grijă cum administrezi banii pe care îi deții la comun cu alții pentru că poți cheltui nu doar banii tăi, ci și pe ai altota. Nu te bucura la câștiguri rapide, nu te grăbi să faci investiții majore și asigură-te că ești la zi cu creditele, datoriile. Sunt nativi care acum vor fi determinați să obțină niște drepturi financiare care li se cuvin.

Sănătate

Profită de contextul acestei perioade să elimini din viața ta acele obiceiuri toxice, dependențe și frici care te țin pe loc în evoluție. Dorința de schimbare este mare, însă întocmai temerile tale și obsesiilente pot ține pe loc.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta pot apărea tensiuni în cuplu și dorința de libertate a partenerului te poate deranja, însă totodată poți deveni imun și indiferent cu multă ușurință și asta pentru că începi să te preocupi de tine mai mult. Nu este exclus ca tu să fii cel care vrea spațiu și reformă în viața de cuplu. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru pasiune și erotism în cuplu.

Carieră și Bani

Dai dovadă de multă voință, autoritate și capacitatea de a te impune în fața celorlalți. Dacă vezi că lucrurile nu merg din punctde vedere profesional, se pare că nici nu-ți dorești să lupți mai mult, ci pur și simplu te retragi subtil. Este o perioadă favorabilă negocierilor, colaborărilor și poți purta discuții despre noi contracte.

Sănătate

Luna Plină se petrece în zodia ta și o poți resimți cu mai multă intensitate decât ceilalți, astfel că odihna nu ți-ar strica deloc. Totodată, nevoia de schimbare și de reîmprospătare a vieții personale crește. Fă ceea ce-ți dorești cu adevărat să faci și bucură-te mai mult de viață.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

S-ar putea să apară tensiuni și în familie, discuții care, de altfel, pot fi legate de faptul că muncești prea mult și nu le acorzi atenția cuvenită celor dragi. Fă față acestor reproșuri cu îngăduință.

Carieră și Bani

La locul de muncă este o săptămână care aduce multe provocări, dar și dorință de schimbare din partea ta. Vrei să reușești să-ți folosești energia constrcutiv și este posibil să discuți cu ceilalți pentru a vă eficientiza activitatea. Conflictele cu colegii sunt posibile și pregătește-te să faci față stresului profesional.

Sănătate

Luna Plină îți poate accentua niște vulnerabilități și poate fi un moment în care să te simți mult mai obosit decât de obicei. Încearcă nu doar să dormi mai mult, ci să și faci schimbări în rutina zilnică, în programul de lucru și în stilul de viață. Atenție mai multă la alimentație.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Se anunță o perioadă intensă pentru tine în viața sentimentală. Poți simți dorința de a schimba ceva, de a veni cu ceva nou, poți fi mai erotic și mai pasional ca niciodată. Tentația aventurii este mare acum și nu este exclus să te atragă cineva din cercul de prieteni. Ești mai exresiv cu sentimnetele tale și faci declrații de dragoste.

Carieră și Bani

Se întrevede o săptămână în care creativitatea și simțul artistic sunt la cote înalte, așa că folosește-ți imaginația și inspirația de acum pentru a creea. Pe de altă parte, poți culege roadele profesionale ale unui proiect.

Sănătate

Dorința de a avea timp liber și de a te bucura de pasiunile și hobby-urile tale este mare și s-ar putea să profiți din plin de venirea Sărbătorilor pentru a te bucura mai mult de ceea ce-ți place. Dacă ai copii, joacă-te cu aceștia, dar chiar și dacă nu ești părinte, profită și distrează-te mai mult.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Dacă nu vei depune eforturi să păstrezi un echilibru între carieră și familie, săptămâna acaesta te poți aștepta la reproșuri din partea celor dragi. Conflictele pot izbucni chiar și din nimicuri, dar pe un fond deja tensionat. Evită să-ți impui autoritatea cu orice preț și fii mai îngăduitor și iertător cu cei apropiați.

Carieră și Bani

Luna pLină se petrece în sectorul carierei și poate fi un moment resimți cu multă intensitate, mai ales de nativii care au funcții și responsabilități majore sau de nativii care nu sunt mulțumiți de condiția lor, pentru că acum pot avea conflicte cu superiorii majore. Poate fi un moment de conștientizare, în care unii Vărsători decid să pornească pe o altă direcție profesională.

Sănătate

Starea emoțională o resimți la un nivel foarte mare, intens. Este posibil să te gândești mai mult la trecut, la copilărie, la rădăcini și să-ți dorești o reconectare cu locurile copilăriei tale.

Horoscop săptămânal Pești: 26 aprilie -2 mai 2021

Dragoste

Te poți folosi de contextul acestei săptămâni pentru a clarifica tot ceea ce nu funcționează în relațiile cu cei apropiați. Poți avea conștientizări importante și poți simți nevoia să-ți schimbi niște tipare de gândire. Ai grijă în schimb la cum comunici pentru că s-ar putea să fii mult prea direct și să-i șochezi pe cei din jur. Totodată, atenție la tendința de a manipula prin cuvinte.

Carieră și Bani

Este o săptămână favorabilă negocierilor și activităților care țin de marketing și comerț. Poți să te remarci printr-un dialog sau prin ideile care-ți trec prin minte. Ține cont că odată cu ideile se nasc și fricile, dar le poți anihila cu ajutorul raționamentului practic. Luna Plină susține nativii care trebuie să obțină o diplomă, un certificat, un atestat.

Sănătate

Iată că Săptămâna Mare pentru tine este o perioadă a marilor conștientizări și revelații care vor contribui foarte mult la schimbarea unor tipare de gândire. Ai grijă la tendința de a te învinovăți pentru trecutul tău. Ține cont că ce a fost nu mai poate fi schimbat, dar poți îmbunătăți ce va fi. Rezervă-ți timp pentru plimbări, excursii și vizite la cei dragi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum a justificat o mamă faptul că și-a tatuat copiii minori în mod repetat?