Irina Tănase, reacție după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine” – VIDEO

Publicat: 15/07/2021, 15:11
Actualizat: 15/07/2021, 18:13
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a transmis, imediat după ce a aflat că fostul lider PSD va fi eliberat din închisoare, că este foarte fericită și va pleca spre Penitenciarul Rahova pentru ”a-și aduce bărbatul acasă”.
Irina Tănase spune că a plâns când a aflat de decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea.

„Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, a spus Irina Tănase, la Antena 3.

Ulterior, iubita lui Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova și a declarat că așteaptă să plece acasă împreună cu fostul lider PSD, după ce acesta va ieși.

„S-a bucurat foarte tare, i-am zis că vin să îl aștept, a zis să nu vin că sunt niște proceduri birocratice și nu știe cât durează, dar eu am venit. Judecătorii de la Giurgiu sunt niște judecători curajoși, din punctul meu de vedere, pentru că au dat această decizie”, a spus Irina Tănase.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a postat un mesaj, pe Instagram, în care își exprimă fericirea, după ce Tribunalul Giurgiu a decis eliberarea fostului lider PSD: „Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”, scrie Irina Tănase. Aceasta a postat pe Instagram un citat din opera „Oscar și Tanti Roz” a lui Eric Emmanuel Schmitt.

„Pentru prima dată. Conteplam lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne-Doamne, c-ai făcut asta pentru mine”, potrivit Instagram.

Codrin Ștefănescu a postat, pe contul său de Facebook, vestea că Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare. „E liber”, spune fostul deputat.

„Irina o să meargă la penitenciar în câteva ore. Cu foarte multă speranță. Există în România magistrați care respectă legea și magistrați curajoși care nu cedează la presiuni. (…) El este așteptat de foarte mulți prieteni, de familie”, a declarat Codrin Ștefănescu la Antena3.

Ce va face Liviu Dragnea după eliberare

 Irina Tănase a spus că Liviu Dragnea se va întâlni cu copiii săi și cu prietenii foarte apropiați.
„Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiați. Mai departe, nu știm (…) S-a bucurat foarte tare, i-am spus că vin să-l aștept”.
Întrebată de jurnaliști unde va lucra Dragnea și ce va face, profesional, după ce va ieși din închisoare, Irina Tănase a răspuns: „Întrebați-l pe el. (…) Eu pot să vă spun despre mine. Vreau să îmi dezvolt biroul de mediator pe care îl am. Sunt studentă la Drept si vreau să fiu avocat”.

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea iese din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu a admis, joi, 15 iulie, cererea acestuia de eliberare condiționată, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Curtea de Apel Bucureşti a dezbătut, în iunie, cererea depusă de Liviu Dragnea, prin care fostul lider PSD solicita strămutarea dosarului privind liberarea să condiţionată de la Tribunalul Bucureşti la un alt tribunal din ţară.

Cererea de liberare condiționată a fost respinsă pe 27 aprilie

Pe 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5 a respins, ca neîntemeiată, cererea de liberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea, care execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea a făcut contestație, dar și aceasta a fost respinsă, de Tribunalul București, pe 27 mai.

Liviu Dragnea a fost sancţionat după apariţia interviului dat prin Skype fostei sale consiliere şi a rămas  la acel moment fără drept de muncă. Deoarece zilele de  de muncă sunt considerate zile executate câştigate, fostul lider PSD a pierdut, din cauza sancţiunii, şansa de a ieşi ceva mai repede din penitenciar.

Ce dosare mai are fostul lider al PSD

Direcția Națională Anticorupție a anunțat pe 14 ianuarie 2021 începerea urmăririi penale a fostului lider PSD Liviu Dragnea, pentru trafic de influență și folosirea influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite, în dosarul vizitei pe care a făcut-o în Statele Unite în 2017, la ceremoniile de instalare a lui Donald Trump la casa Albă. În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat la penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare. În același dosar este urmărit penal și consulul general al României la Bonn, Gheorghe Dimitrescu, fost consilier al lui Florin Iordache.
Pe 26 iunie 2020, DNA a anunțat punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva fostului lider al PSD Liviu Dragnea, în dosarul Tel Drum, pentru constituire a unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul, instigare la infracțiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false. Prejudiciul creat bugetului de stat în acest dosar este estimat de procurori la peste 31,34 milioane de lei

Pe 17 mai 2021, DNA a anunțat trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea în dosarul vizitei în SUA.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Temperaturile ridicate cresc prețul mâncării, constată un studiu