Iubirea nu ține cont de vârstă. El are 24 de ani, ea 77, dar sunt căsătoriți de șase ani: „Sexul este încă uimitor”

Publicat: 22/05/2022, 12:31
Actualizat: 22/05/2022, 15:23

Amelda și Gary Hardwick s-au căsătorit în 2015, la două săptămâni după ce s-au cunoscut la înmormântarea fiului ei, Robert. La acea vreme, Gary avea 17 ani și se despărțise recent de o femeie de 77 de ani, iar Almeda avea 71 de ani. Acum cei doi sărbătoresc șase ani de când sunt împreună.

În ciuda cârcotașilor și a problemelor pe care le-au întâmpinat de când sunt împreună, inclusiv atacul de cord al Ameldei, cuplul este mai puternic ca niciodată și recunoaște că „sexul este încă grozav”.

Almeda și Gary s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii pe care a organizat-o cu doar 200 de dolari, în șase zile.

După căsătorie, cuplul s-a mutat în casa lui Almeda cu unul dintre nepoții ei, care este cu trei ani mai în vârstă decât soțul ei.

„Nu căutam un bărbat tânăr, dar Gary a venit și am știut imediat că el este cel potrivit”, a povestit Amelda, pentru The Sun.

„Ea este într-adevăr femeia visurilor mele”

Cei doi își sărbătoresc acum a șasea aniversare împreună și nu regretă niciun moment că s-au căsătorit.

Cuplul, care a făcut sex pentru prima dată în noaptea nunții, s-au descris unul pe celălalt drept „iubiți minunați”.

„A fost minunat, dincolo de visele mele cele mai sălbatice”, a dezvăluit anterior Gary într-un interviu acordat pentru Fabulous Digital.

„Ea este într-adevăr femeia visurilor mele și partea fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună”, a adăugat el.

Amelda și-a amintit că i-a spus, chiar atunci când s-au cunoscut: „Uite, eu am 71 de ani și tu ai 17. Sunt prea bătrână pentru tine?”. În replică, el i-a strâns mâna, a zâmbit și a răspuns: „Vârsta este doar un număr.”

Sursa foto: Instagram

„M-a făcut să mă simt din nou ca o adolescentă”

Apoi, Gary a surprins-o cu trandafiri roșii și un cadou de ziua ei, care fusese cu doar câteva zile înainte – o brățară. Apoi, s-au sărutat pentru prima dată, pe o bancă, sub lumina clarului de lună.

„M-a făcut să mă simt din nou ca o adolescentă”, a zâmbit Almeda.

De atunci, au început să se vadă în fiecare seară și au primit binecuvântarea celor mai mulți prieteni și membri ai familiei, inclusiv a mamei lui Gary, Tammy, care pe atunci avea 48 de ani, și a bunicii lui, Carolyn, care la acel moment avea 71 de ani.

Acum, la aniversarea celor șase de căsătorie, Gary a distribuit un videoclip pe contul lor TikTok. El a adăugat și un comentariu la clipul transmis pe rețeaua de socializare: „Alți ani minunați care vor urma”.

„Gary este sufletul meu pereche”

„Almeda este atât de tânără la suflet încât vârsta nu ne deranjează niciodată, nu ne gândim niciodată la asta. Știu doar că Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunilor în ziua în care a intrat în viața mea”, a spus Gary.

Almeda a povestit cum a fost căsătorită înainte, timp de 43 de ani, dar  recunoaște că Gary este „sufletul ei pereche”.

„Am fost căsătorită timp de 43 de ani și nu a fost nicio poveste de dragoste. [Relația mea actuală] este un vârtej”, a mai spus ea.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult