Dezvăluire șoc în presa rusă independentă: Fiica lui Putin are un copil cu Zelenski, fost director al Baletului de Stat Bavarez

Dezvăluire șoc în presa rusă independentă: Fiica lui Putin are un copil cu Zelenski, fost director al Baletului de Stat Bavarez
Sursa: Profimedia
Publicat: 19/05/2022, 20:27

Potrivit unei anchete realizată de jurnaliștii de la IStories, fiica mai mică a lui Vladimir Putin, Katerina Tihonova, ar avea o relație de ani buni cu un fost balerin, Igor Zelenski. Mai mult, cei doi ar avea și un copil. În pofida similarității numelui, acesta nu are nicio legătură cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. 

Fostul balerin are 52 de ani și a fost directorul Baletului de Stat Bavarez. Se pare că cei doi au o fiică născută în anul 2017. Igor Zelenski a fost numit în funcția de director al Baletului de Stat Bavarez, iar din 2016 locuiește în Germania. Potrivit  anchetei jurnaliștilor ruși de investigație   IStories, Katerina Tihonova a zburat la Munchen de peste 50 de ori în ultimii doi ani. Se pare că aceasta își dorea să se mute acolo în anul 2019.

Din investigația citată de dailymail.co.uk rezultă că Tikhonova și Zelenski au o fiică în vârstă de 5 ani, Igorevna. Cei doi nu au dorit niciodată ca relația lor să devină publică, dar se pare că Vladimir Putin îl apreciază pe iubitul fiicei sale. Din anul 2018, acesta este membru al Consiliului de Supraveghere al Fundației Patrimoniului Cultural Național, un proiect inițiat chiar de președintele Rusiei.

Igor Zelenski în vârstă de 52 de ani a dansat pe cele mai mari scene din Europa. În anul 2006, acesta a devenit directorul Teatrului Academic de Operă și Balet de la Novosibirsk, iar cinci ani mai târziu a fost numit la conducerea Teatrului Muzical Moscova Stanislavsky și Nemirovich-Danchenko.

Sursa: https://www.mariinsky-theatre.com/company/ballet/dancer/zelensky/

Zelenski avea contract cu Baletului de Stat Bavarez până în 2025, dar luna trecută a decis să renunțe la funcția sa invocând motive familiale. Jurnaliștii care au efectuat ancheta specifică faptul că fostul balerin nu este rudă cu Volodimir Zelenski, chiar dacă poartă același nume de familie.

 „Conducerea unei trupe de balet necesită concentrare și eficiență absolută. În prezent însă, chestiunile personale, de familie necesită toată atenția și timpul meu, ceea ce este incompatibil cu activitățile mele de regizor de balet la München… Acum familia mea are nevoie de sprijinul meu”, ar fi declarat balerinul.

Aparent, Zelenski a fost concediat din cauza refuzului său de a condamna public Rusia pentru agresiunea sa militară împotriva Ucrainei.

Cu ce se ocupă fiica cea mică a lui Vladimir Putin

Oficial, Putin are două fiice. Maria și Katerina Tihonova, din căsătoria cu Ludmila Putina, fostă stewardesă. Cei doi au divorțat în 2013.

Katerina s-a născut la Dresda, în 1986, pe vremea când Vladimir Putin lucra ca spion în Germania. Aceasta a studiat la universitățile din Moscova și St. Petersburg și are un master în matematică și fizică. Fiica lui Putin s-a măritat în 2013 cu Kirill Șamalov, fiul mai mic al lui Nikolai Șamalov (co-proprietar al Băncii Rusiei), un apropiat al președintelui rus. Katerina și Kirill au divorțat în 2018, dar motivul nu a fost făcut public. În anul 2015 averea fiicei lui Putin și a soțului ei era estimată la peste 2 miliarde de dolari, plus o vilă la Biarritz. Aceasta fost confiscată pe 14 martie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Imagini cutremurătoare cu Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce...
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu cea mai bogată fată din ring! A pozat în trecut...
VIDEO Momentul în care autocarul cu zeci de oameni cade de pe podul din Veneția...
Femeia care a crezut că e gravidă! Medicii, șocați de ce au descoperit la ecografie
Plăţile cash vor fi plafonate la 2.500 de lei. 80% dintre tranzacţiile din România sunt...
Tabelul prețurilor RCA în 2023. Care e cea mai ieftină asigurare pentru mașină
Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illes, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să...
O nouă materie în școlile din România? Anunț important pentru elevi
Trecătorii au scos telefonul și au început să filmeze! Trei tinere din Iași nu au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Această pensionară de 71 de ani s-a măritat cu un puști de doar 17 ani....
Cum nășteau femeile din Germania anilor 1900! Metoda FĂRĂ DURERE și fără...
Gabriela Firea l-a părăsit: Bea foarte mult și mă bătea
DJ Lalla, jefuită după ce a murit. Ce spune acum hoțul
Care e secretul genelor impresionante ale Corneliei Dansatoarea. Cum reușește să le facă atât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mami, în patul meu doarme un BAU-BAU! Mama: Fiule, ai 40 de...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...