Rihanna şi rapperul american A$AP Rocky au devenit părinții unui băiat

Rihanna şi rapperul american A$AP Rocky au devenit părinții unui băiat
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 20/05/2022, 09:24
Actualizat: 20/05/2022, 09:26

Vedeta pop din Barbados Rihanna şi rapperul american A$AP Rocky sunt deja părinţii primului lor copil.

Bebeluşul este un băieţel şi s-a născut pe 13 mai în Los Angeles, potrivit portalului TMZ citat de EFE.

Rihanna şi A$AP Rocky şi-au făcut publică relaţia la sfârşitul anului 2020, iar în ianuarie au dezvăluit că aşteaptă primul lor copil printr-o şedinţă foto realizată la New York.

Revista People, care citează o sursă apropiată artistei, relevă că Rihanna se simte bine, că este „o mamă minunată” şi ambii artişti, în vârstă de 34 de ani, sunt foarte emoţionaţi că au devenit părinţi.

Rihanna, câştigătoare a unui premiu Grammy şi femeie de afaceri, inclusă pe lista Forbes a „multimilionarilor”, a fost văzută în ultimele luni într-o serie de ţinute foarte îndrăzneţe care îi lăsau burtica la vedere, conform Agerpres.

A$AP Rocky, al cărui nume real este Rakim Athelaston Mayers, este un artist de muzică rap care a câştigat mai multe premii BET de hip hop şi a fost nominalizat de două ori la premiile Grammy.

Rihanna a reluat relaţia cu Mayers, cu care avea o relaţie de prietenie de lungă durată, după o colaborare publicitară pentru marca sa de produse cosmetice Fenty Skin în vara anului 2020, potrivit mediilor locale

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult