Magda Bistriceanu, despre ”prioritățile” mai marilor țării: ”Cîțu poza pescăruși, Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf”  

Magda Bistriceanu, despre ”prioritățile” mai marilor țării: ”Cîțu poza pescăruși, Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf”   
Magda Bistriceanu și ”prioritățile” mai marilor țării
Publicat: 20/09/2021, 12:18
Actualizat: 20/09/2021, 13:14

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus – tulpină veche sau agresiva tulpină DELTA – se află pe un trend crescător care îi alarmează pe medici, paturile din secțiile de Terapie Intensivă fiind din ce în ce mai puține. 

Amintind că rata de pozitivare este îngrijorătoare, crescând la 10,7%, analistul politic Magda Bistriceanu abordează ”preocupările” de moment ale celor doi oameni politici – premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis – care se află, așa cum se mai spune, în fruntea țării.

”Într-un weekend în care rata de pozitivare a testelor efectuate la nivel național a crescut la 10,7%, mai marii țării au avut alte preocupări.

Duminică dimineată, Cîțu poza pescăruși în Vama Veche, pentru a răspunde provocărilor lui Ciolacu, Grindeanu și Simion de acum o lună: «A fost foarte bine, e OK». Sau «Uite, Ciolacule, ce curajos sunt!». Superman pe plaja goala din Vama Veche, cam asta îl arde acum pe premierul României”, a scris Magda Bistriceanu în mediul online.

Magda Bistriceanu: ”Vai de noi!”

Dacă premierul Cîțu a fotografiat pescăruși la Vama Veche, rupându-se de atmosfera tensionată din București și relaxându-se pentru a căpăta energie suplimentară în perspectiva congresului PNL care va avea loc pe 25 septembrie, președintele Klaus Iohannis le recomandă românilor să joace golf.

Totul este ”OK”, concluzionează Magda Bistriceanu, iar sintagma ”Vai de noi!” este potrivită în context și pune punct final postării de pe pagina de socializare a analistului politic.

”În acest timp, în care «totul e OK», Klaus Iohannis îi indeamnă pe români sa joace golf: «Golful se poate practica la orice vârsta și încurajez pe cât mai mulți sa descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții». Vai de noi!”, a încheiat Magda Bistriceanu postarea sa din mediul online.

Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult