Magda Bistriceanu, după ce Florin Cîțu a spus că nu demisionează: ”E în filmul vieții lui…”

Magda Bistriceanu, după ce Florin Cîțu a spus că nu demisionează: ”E în filmul vieții lui...”
Magda Bistriceanu
Publicat: 15/09/2021, 18:04

Criza politică, departe de a fi încheiată, menține o tensiune ridicată pe scena politică, iar una dintre întrebările puse în spațiul public este cea referitoare la o eventuală demisie a premierului Florin Cîțu. 

Florin Cîțu a precizat că PNL nu-și va arunca în aer propriul guvern, așa cum a făcut PSD, însă – totodată – a precizat că nu dorește să arunce țara în aer” și nu poate lăsa România, în iarnă, fără guvern.

”Lumea trebuie să ştie că atunci când pleacă premierul, pleacă guvernul. O demisie a premierului înseamnă că eu sunt de acord să arunc ţara în aer, să fiu eu cel iresponsabil”, a spus Florin Cîțu.

Magda Bistriceanu: ”Cu acest Guvern, sau fără, e cam același lucru…”

Comentând pe marginea acestei declarații făcute de premierul României, analistul politic Magda Bistriceanu a concluzionat, ironic, că Florin Cîțu se află ”în filmul vieții lui”.

În același timp, Magda Bistriceanu consideră și că România se află, oricum, într-o situație foarte complicată, iar ”mai rău de atât nu se poate”, Guvernul Cîțu strălucind, practic, prin absență.

”Cîțu, întrebat daca va demisiona pentru a pune capăt crizei politice: «Niciodată. Eu nu sunt un om iresponsabil, să las România în iarnă fără guvern» Așa ceva?!? Mai rău de atât nu se poate și ăsta e în filmul vieții lui. Cu acest Guvern, sau fără, e cam același lucru…”, a scris Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare.

Cu numai câteva zile în urmă, Magda Bistriceanu i-a transmis premierul Florin Cîțu că ”a încurcat țigările”, după ce acesta a declarat că ia în calcul susținerea PSD pentru un guvern minoritar.