Magda Bistriceanu, după ce Diana Șoșoacă a declarat că a refuzat funcția de premier: ”Și când te gândești ca femeia asta bântuie liberă prin lume”

Magda Bistriceanu, după ce Diana Șoșoacă a declarat că a refuzat funcția de premier: ”Și când te gândești ca femeia asta bântuie liberă prin lume”
Magda Bistriceanu
Publicat: 10/09/2021, 17:32
Actualizat: 14/09/2021, 12:29

Senatoarea Diana Șoșoacă a dezvăluit că i s-a propus să devină premier al României, însă a refuzat pentru a nu cădea ”pradă”.

Mai mult, Diana Șoșoacă a mai spus și că a mai refuzat o propunerea ”grea”, aceea de a prelua portofoliul Ministerului Justiției. În urma acestei declarații, analistul politic Magda Bistriceanu scrie, pe pagina sa de socializare, că Diana Șoșoacă ”umblă liberă prin lume” și este foarte probabil să îi fi fost oferită și funcția de președinte al Statelor Unite, însă a refuzat-o și pe aceasta.

”Șoșoaca: «Mi s-a făcut oferta sa fiu prim-ministru. Am refuzat. Cei de sus mi-au făcut-o. Am refuzat sa fiu și ministru al Justiției».

Și când te gândești ca femeia asta bântuie liberă prin lume. Cred că și funcția de președinte SUA i s-a oferit, dar a refuzat. Halatul, cat e halatul?!”, a notat analistul politic Magda Bistriceanu în mediul online.

Diana Șoșoacă: ”Domnul Cîţu a copiat ceva din planul meu”

Senatoarea Diana Șoșoacă nu a dorit să menționeze numele celor care i-au făcut aceste propuneri, însă este convinsă că a fost abordată tocmai pentru a fi determinată, prin preluarea unei funcții importante, să ”tacă”.

În același timp, Șoșoacă a transmis și că premierul Florin Cîțu a ”copiat ceva” din planul întocmit de ea.

”Nu am căzut ca ceilalţi pradă ofertelor care mi s-au făcut. Da, mi s-a făcut oferta inclusiv să fiu prim-ministru. Ca să ştiţi, doar să tac. Nu contează (n.red. – cine a făcut propunerea), de către cei de sus. Mi s-a făcut ofertă de ministru al Justiţiei, am refuzat. (…) Domnul Cîţu a copiat ceva din planul meu. Am făcut un articol în care am scris cam ce ar trebui să facă cineva dacă vrea o schimbare. Am spus: demisia lui Iohannis”, a declarat Diana Şoşoacă, citată de Aktual 24.