O cerșetoare a câștigat 1,2 milioane euro la Loto. Primul lucru pe care și l-a cumpărat

O cerșetoare a câștigat 1,2 milioane euro la Loto. Primul lucru pe care și l-a cumpărat
Sursa foto: Pixabay (ilustrativ)
Publicat: 11/08/2022, 13:27
Actualizat: 11/08/2022, 13:28

O cerșetoare din Spania a câștigat un premiu uriaș la loterie, care a scos-o definitiv din sărăcie. Femeia s-a trezit, peste noapte, cu 1,2 milioane euro în cont!

O cerșetoare din Alicante, Spania a câștigat un premiu uriaș la loterie. Femeia a prins jackpot-ul de 1,27 de milioane de euro.

Aceasta cumpăra bilete la loterie în fiecare zi, din banii strânși de la trecători. Norocoasa câștigătoare și-a cumpărat o pereche de pantofi ieftini, din premiul uriaș.

Potrivit proprietarei agenției Loto, Marie-Angeles Torregros, când a aflat că a câștigat, femeia i-a spus pur și simplu: „Mi-ați făcut viața mult mai ușoară!”

Marie-Angeles Torregrosa povestește că toți angajații erau bucuroși că un client de al lor a câștigat marele premiu, dar nu știau exact despre cine este vorba.

După ce a câștigat premiul generos, femeia i-a răsplătit pe cei care au ajutat-o de-a lungul timpului, scrie antena3.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult