O femeie pozitivă cu coronavirus din India, despre care se credea că este moartă, s-a trezit cu câteva momente înainte de a fi incinerată

O femeie pozitivă cu coronavirus din India, despre care se credea că este moartă, s-a trezit cu câteva momente înainte de a fi incinerată
Publicat: 21/05/2021, 12:37
Actualizat: 21/05/2021, 15:55

India este una dintre cele mai afectate țări din lume de al doilea val al coronavirusului. Pe fondul acestei situații, un incident bizar a avut loc în Maharashtra, unde o femeie în vârstă, diagnosticată cu COVID, și-a revenit în fire cu câteva minute înainte de a fi incinerată. Incidentul i-a șocat pe cei prezenți la eveniment, mai ales că toți credeau că femeia era moartă. 

Familia femeii, în vârstă de 76 de ani, se pregătea pentru ultimele sale rituri când a început brusc să plângă și a deschis ochii. Femeia a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 cu câteva zile în urmă.

Într-un incident bizar, o femeie în vârstă de 76 de ani despre care se credea moartă a prins viață cu câteva momente înainte ca ea să fie incinerată, în timp ce membrii familiei sale se pregăteau pentru ultimele sale rituri, în satul Mudhale din Baramati, relatează India Today.

Femeia, identificată ca Shakuntala Gaikwad, a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 în urmă cu câteva zile. A fost izolată acasă, dar starea ei s-a deteriorat din cauza bătrâneții, după care familia a decis să o mute la un spital din Baramati.

Pe 10 mai, femeia a fost dusă la Baramati într-un vehicul privat. Familia a încercat să-i asigure un pat de spital în Baramati, dar nu a reușit. În timp ce așteptau în mașină, femeia a căzut inconștientă. Familia a presupus că femeia a murit. De asemenea, și-au informat rudele despre ultimele rituri.

Familia a dus-o înapoi acasă și a început să se pregătească pentru incinerare

Deodată, femeia a început să plângă și apoi a deschis ochii

Șocată, familia ei a dus-o la spital.

Polițistul Santosh Gaikwad a confirmat că incidentul a avut loc în satul Mudhale din Baramati.

Între timp, femeia a fost internată la Spitalul Jubileu de Argint din Baramati pentru tratament suplimentar, a declarat dr. Sadanand Kale, fondatorul Spitalului Jubileu de Argint.

Citește și: India evacuează 135.000 de oameni, în timp ce ciclonul Tauktae, cel mai puternic din ultimele două decenii, urmează să lovească în această seară