Rareș Bogdan, după cozile apărute la unele benzinării din România de teama creșterii prețurilor: „Nu intrați în panică!”

Rareș Bogdan, după cozile apărute la unele benzinării din România de teama creșterii prețurilor: „Nu intrați în panică!”
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al partidului / Sursă FOTO: Alexandru Dobre - Mediafax Foto
Publicat: 09/03/2022, 21:19
Actualizat: 09/03/2022, 22:53

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacționat pe Facebook, miercuri seară, după ce prețul la carburanți a crescut în mai multe stații din țară. Mai mult, în anumite benzinării, au fost afișate prețuri de până la 11 lei pe litru, iar șoferii au intrat în panică și au format cozi enorme, ca să alimenteze. În acest context, politicianul îi îndeamnă pe români să fie responsabili și să nu intre în panică, precizând că toate prețurile care „sar de 6 lei” sunt „mari”.

„Nu intrați în panică! Deși prețurile la carburanți sunt inacceptabil de mari la tot ce depășește 6 lei, ce s-a întâmplat la câteva stații Mol din Bihor și un mic operator privat reprezintă cazuri izolate. Nu este o realitate generală care să vă facă să intrați în panică! Situația de la granița de Vest a României, nici acolo peste tot, este generată de raționalizarea consumului în Ungaria, unde stațiile de benzină nu mai stau deschise decât 4 ore pe zi. Prețurile sunt, 7.60, 7.80, respectiv 7.99 la unele stații (…), NU au sărit de 8 lei, nicidecum nu au ajuns la 11 lei, respectiv la 11.20 decât în câteva stații din rețeaua Mol din Bihor si la un operator privat mic, cu doar 2 stații aflate pe graniță”, a transmis el, pe rețeaua de socializare.

Europarlamentarul PNL le dă asigurări românilor că prețul la carburant nu va înregistra o astfel de creștere, iar acestea au fost doar situații izolate.

„Vă rog din suflet, fiți responsabili, nu intrați în panică! Aveți încredere! România este protejată și sigură. Nu întrați în jocul celor care doresc destabilizarea României”, și-a încheiat postarea politicianul PNL.

Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase