Sorin Chiriță, fost city manager al Capitalei. „Nicușor Dan trebuie să-și dea demisia. 36 de ore i-au trebuit să afle despre femeia ucisă de câini pe Lacul Morii” | VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 24/01/2023, 13:05
Actualizat: 24/01/2023, 13:37

Sorin Chiriță, administrator public al Capitalei în perioada 2016 – 2020, este de părere că Nicușor Dan ar trebui să-și dea demisia „de urgență” după tragedia care a avut loc sâmbătă pe Lacul Morii, acolo unde o femeie a murit sfâșiată de câini.

Potrivit lui Sorin Chiriță, Primăria Generală, în frunte cu Nicușor Dan, ar fi principalul vinovat pentru tragedia de pe Lacul Morii, acolo unde Ana Oros a murit sfâșiată de câini.

„Prima măsură pe care trebuie să o ia Nicușor Dan este să-și dea demisia. Incompetența primarului general și a administratorului public Diana Pungă, care are în coordonare, cum am avut și eu, serviciile publice cu acest serviciu public de protecție a animalelor. Trebuie să-și dea demisia de urgență. Am sesizat în ultimii doi ani de zile pericolul la care supune bucureștenii proasta administrare a lui Nicșuor Dan”, a declarat Sorin Chiriță în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București” de luni seară.

Întreaga emisiune poate fi vizionată AICI:

Potrivit lui Sorin Chiriță, primarul general a reacționat la 36 de ore după tragedia de pe Lacul Morii.

„Nu s-au luat măsuri cu privire la igienizarea acestui teren, dar și sancționarea proprietarilor”

„Dacă se întâmpla o situație (în administrația 2016 – 2020 – n.r.), nu exista o situație să dormi în papuci. 36 de ore i-au trebuit lui Nicușor Dan să afle despre această tragedie, care spune că o să trimită propriul lui corp de control, care să stabilească cine este vinovat. Îi transmit eu cine sunt vinovații. Nicușor Dan este vinovat, Diana Pungă este vinovată, și vinovat moral este primarul Sectorului 6, dar și Poliția Locală de Sector că nu au luat măsuri ca administratori. Nu s-au luat măsuri cu privire la igienizarea acestui teren, și sancționarea proprietarilor”, a mai precizat Sorin Chiriță în cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase