Turiști în Deltă doar cu test COVID sau dovada vaccinării. Mesajul administratorilor de pensiuni și hoteluri

Turiști în Deltă doar cu test COVID sau dovada vaccinării. Mesajul administratorilor de pensiuni și hoteluri
Turiști în Deltă doar cu test COVID sau dovada vaccinării. Mesajul administratorilor de pensiuni și hoteluri / Foto: Captură YouTube.com
Publicat: 20/04/2021, 11:14

Administratorii de hoteluri și pensiuni din Delta Dunării au anunțat că primesc turiști dacă prezintă o dovadă că sunt vaccinați sau rezultatul unui test COVID. Cei care nu s-au imunizat încă vor putea face un test gratuit, înainte de a se bucura de concediul la pensiune.

Proprietarii de pensiuni din județul Tulcea au camerele ocupate aproape în întregime.

„Avem 21 de camere și la acest moment sunt peste trei sferturi rezervate pentru perioada respectivă”, a declarat Dan Ghinea, director de hotel, pentru Digi24.ro.

Turiștii care vin în Deltă au parte de un concediu de neuitat, care poate fi presărat, pe lângă mesele îmbelșugate cu pește, cu ture de caiac-canoe, hidrobiciclete, rute de cicloturism, o vizită la caii de la Letea, pădurea Caraorman și alte atracții.

Anastasiu: „Arătați-ne o dovadă”

„Dacă sunteți vaccinați, minunat, arătați-ne o dovadă.

Dacă aveți anticorpi, minunat, arătați-ne o dovadă.

Dacă nu, avem aici teste rapide, neinvazive și îi rugăm pe toți să se testeze, dacă se poate înainte, dacă nu, la sosire, în așa fel încât să știm că toți care sunt aici sunt în zona de siguranță”, a precizat antreprenorul Dragoș Anastasiu, care a fost invitat recent și la GÂNDUL LIVE.

De Paște și 1 Mai, în Delta Dunării, pentru trei zile de cazare, cu mic dejun, cină și masă festivă incluse, prețurile încep de la 800 de lei de persoană și pot urca până la câteva mii de lei.

Restricțiile de weekend, ridicate în Constanța. Programul sărbătorilor de Paște și 1 Mai

Constanța scapă de restricțiile de weekend. Locuitorii orașului de la malul Mării Negre primesc o veste bună înainte de sărbătorile de Paște și 1 Mai. Începând cu această săptămână, autoritățile locale au decis să ridice restricţiile de weekend, care erau în vigoare în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase