Un bărbat, care susține că e „călător în timp” și vine din anul 2906, face un anunț apocaliptic: Ce se va întâmpla pe 30 octombrie 2022

Un bărbat, care susține că e „călător în timp” și vine din anul 2906, face un anunț apocaliptic: Ce se va întâmpla pe 30 octombrie 2022
Un bărbat, care susține că e „călător în timp” și vine din anul 2906, face un anunț apocaliptic: Ce se va întâmpla pe 30 octombrie 2022
Publicat: 28/09/2022, 15:57
Actualizat: 28/09/2022, 15:58

Un bărbat care pretinde că este un „călător în timp” a transmis un avertisment legat de cinci evenimente majore despre care spune că vor avea loc de acum și până la începutul anului 2023. Printre aceste evenimente, se numără și o „epurare” la nivel mondial.

În videoclipul postat de „Timevoyaging” pe Tik Tok, care a avut peste 10.200 de aprecieri, autoproclamatul călător în timp a scris: „ATENȚIE! Da, sunt un adevărat călător în timp, amintiți-vă de aceste cinci date care urmează.

  • 3 octombrie 2022: Un grup de 5 adolescenți descoperă un ou de T-Rex și un dispozitiv către alte universuri
  • 30 octombrie 2022: Un OZN foarte mare va ateriza lângă Zona 51. În el se va afla o specie extraterestră.
  • 20 noiembrie 2022: „Dragonii” sunt descoperiți în munții din Mexic.
  • 10 decembrie 2022: Biden este revocat din funcție din cauza unor probleme de sănătate, Kamala Harris preia funcția.
  • 1 ianuarie 2023: Illinois adoptă prima lege care va duce la epurarea globală”.
Un bărbat, care susține că e
Un bărbat, care susține că e „călător în timp” și vine din anul 2906, face un anunț apocaliptic: Ce se va întâmpla pe 30 octombrie 2022

Afirmațiile au împărțit oamenii în două tabere

Utilizatorii TikTok s-au împărțit în două tabere, în ceea ce privește veridicitatea afirmațiilor.

Un utilizator a scris: „Sunt dragonii periculoși?”

Un altul a adăugat: „1 ianuarie!?!? Asta e ziua mea!!!”

Un al treilea a spus: „Măcar fă-le credibile”.

Dar alții au luat de bune afirmațiile Tik-Tok-erului, susținând că Illinois „a anunțat deja epurarea” – deși acest lucru nu este adevărat.

Așa-numita „lege de epurare” este de fapt „Legea SAFE-T” care va intra în vigoare în stat de la 1 ianuarie 2023. Este vorba despre faptul că în cazul a 12 infracțiuni presupușii infractori nu vor fi încarcerați înainte de proces.

Ce spune că se va întâmpla în februarie 2023

Într-un alt clip postat pe Twitter, ”Timevoyaging” susține că opt persoane vor fi selectate la întâmplare pentru a merge în anul 2906, astfel încât să poată fi martori la daunele pe care oamenii le-au cauzat Pământului.

Utilizatorul TikTok pretinde că este un „călător în timp” și suține că s-a întors în 2022 pentru a duce opt persoane alese aleatoriu în anul 2906, în încercarea de a salva lumea.

Acesta a postat frecvent o listă cu dezastrele naturale catastrofale cu care oamenii din întreaga lume se vor confrunta, asta până în 2024 dacă criza climatică nu este evitată.

Acum, utilizatorul susține că are planuri de a duce câțiva oameni în viitori pentru a vedea „haosul și ravagiul” la care oamenii au contribuit, în speranța că, atunci când se vor întoarce la timpul lor, vor putea preveni acest lucru.

Internauții nu știu ce să mai creadă

În videoclipul care a câștigat peste 4.000 de aprecieri, utilizatorul TikTok a scris: „OPRIȚI SCROLLUL. Da, sunt un călător în timp real. Voi duce în curând 8 persoane în viitor. În mai puțin de 6 luni, 8 oameni pe care îi aleg la întâmplare vor merge în anul 2906. Vor ajunge să vadă haosul și ravagiul pe care omenirea le-a provocat și preveni lucrui,acestea când se vor întoarce.”

„Acest lucru nu va dovedi doar că sunt un călător în timp, dar îți va oferi șansa de a vedea viitorul.”, a mai scris acesta.

În comentarii, telespectatorii păreau că nu știu ce să mai creadă. Unii se întrebau dacă chiar este adevărat ce spune, iar alții cereau dovezi mai concrete în legătura cu persoana lui.

Un utilizator a scris: „Poți, te rog, să mă iei, am vrut mereu să merg?!”

„Mi-ar plăcea. Cred că ar fi interesant și informativ, dar aș vrea să revin la această dată.”, a mai scris cineva.

„Dacă ești adevărat, atunci ce se va întâmpla pe 31 octombrie 2022”, a fost comentariul altui internaut.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase