Avertisment înfiorător făcut de un „călător în timp” din anul 2906. Ce susține că se va întâmpla pe 14 noiembrie 2022

Avertisment înfiorător făcut de un călător în timp din anul 2906. Ce susține că se va întâmpla pe 14 noiembrie 2022
Publicat: 25/08/2022, 10:54
Actualizat: 25/08/2022, 15:23

Un utilizator TikTok avertizează omenirea cu privire la anumite evenimente care urmează să aibă loc în perioada următoare. Acesta și-a îngrijorat urmăritorii din nou. Tiktoker-ul susține că el călătorește în timp, din anul 2906 și prevestește anumite evenimente care vor avea loc în viitor.

Utilizatorul platformei TikTok, susține că vine din anul 2906, ca atare, este un călător în timp și oferă oamenilor informații uluitoare.

Printre mai multe prevestiții ale persoanei din spatele contului de tik tok, ”@timevoyaging”, se numără și evenimente care includ extratereștrii care vizează Pământul sau o altă lume găsită ascunsă în interiorul lumii noastre.

”Călătorul în timp” mai avertizează omenirea cu privire la diferite evenimente halucinante care vor avea loc în perioada următoare.

De data aceasta, ”profetul” de pe internet, avertizează cu privire la data de 14 noiembrie, atunci când 10 persoane vor primi puteri supranaturale de la un val de energie extrem de rar care vine din Soare.

Urmăritorii călătorului în timp, suspecți în legătură cu previziunile acestuia

Persoanele care îl urmăresc pe profetul de pe TikTok, nu știu dacă să creadă ce spune ”@timevoyaging”, mai ales, că unele dintre previziuni sunt cât se poate de aberante.

„Și eu sunt călător în timp.. mâine iar va răsări soarele.”

„Un călător în timp real ar fi mai atent să nu perturbe cronologia.”

„Predicția pentru 8 august nu s-a întâmplat niciodată.”, au fost unele dintre comentariile internauților.

Sursă – Captură Foto – TikTok
De asemenea, el mai spune că pe data de 8 octombrie, un obiect ciudat va ateriza lângă Area51, iar în acel obiect se vor afla extratereștii, iar pe 1 noiembrie vor circula dosare care evidențiază existența extratereștilor pe pământ de mult timp.
Creatorul de conținut care se presupune că vine din viitor, are peste 76.000 de urmăritori și postează în mod regulat videoclipuri care avertizează planeta despre evenimentele apocaliptice care vor urma.

Una dintre previziunile de pe internet este: „8 octombrie 2022: Un porc zombi scapă dintr-un laborator, ceea ce duce la infectarea a 60% din toți porcii din lume

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase