• Publicat:
  • Actualizat:
Auto

Noile LOGAN 2, SANDERO 2 și SANDERO STEPWAY lansate la Salonul Auto Paris 2012. Cât vor costa cele trei autoturisme DACIA

Noua DACIA LOGAN și noua DACIA SANDERO se lansează joi, la SALONUL AUTO PARIS 2012. Prezentarea DACIA, în care vor fi dezvăluite noile modele LOGAN și SANDERO, începe la ora 13 și este transmisă LIVE TEXT de gândul. Noul LOGAN și noul SANDERO de la DACIA se vor numi simplu: LOGAN 2 și SANDERO 2.

Dacia a prezentat joi, la Salonul Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway, care aduc numeroase îmbunătățiri la capitolul design și echipare față de variantele anterioare, Sandero fiind disponibil în România începând de luni, la prețuri pornind de la 6.990 euro (TVA inclusă).

Dacia a prezentat joi, în prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway, care se alătură Lodgy și Duster pentru a împrospăta gama de autoturisme oferite de marca românească.

Noile Sandero și Sandero Stepway vor putea fi comandate în România începând de la 1 octombrie, la prețuri pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusă, potrivit unui comunicat transmis joi de Dacia.

Logan va putea fi comandat în România începând de la sfârșitul acestui an, la un preț încă necunoscut. Reprezentanții Dacia au precizat pentru MEDIAFAX că prețul noului Logan nu a fost comunicat.

În Franța, prețul noului Logan pleacă de la 7.700 euro, în timp ce Sandero și Sandero Stepway sunt disponibile pe piața franceză de la 7.900 euro, respectiv 10.590 euro, potrivit directorului operațional executiv al Renault, Carlos Tavares, care a prezentat noutățile Dacia.

„Noua generație Logan și Sandero păstrează genele care au asigurat succesul mărcii, aducând îmbunătățiri față de generația anterioară. Cea mai vizibilă caracteristică este o nouă identitate de design. Designul exterior a rămas robust, dar a devenit mai modern și mai elegant, inspirând totodată o percepție mai ridicată a calității”, a declarat Tavares.

Prezentarea DACIA a avut loc la ora 13 și a fost transmisă în format  LIVE TEXT de gândul.

DACIA LOGAN 2, DACIA SANDERO 2 și DACIA SANDERO STEPWAY 2, noi motorizări prezentate la Salonul Auto de la Paris

Exclusiv  DACIA lansează noul LOGAN și noul SANDERO la Salonul Auto Paris 2012 – EXCLUSIV ProMotor


UPDATE 13:14: LOGAN 2 va putea fi achiziționat cu sume începând de la 7.700 de euro.

Prețul noului model SANDERO va fi de cel puțin 7.900 de euro, iar noul STEPWAY va putea fi achiziționat cu sume începând de la 10.500 de euro.


UPDATE 13:12: Noile modele Dacia consumă mai puțin, iar emisiile lor de dioxid de carbon sunt mai scăzute, sub 100 g/km.


UPDATE 13:10: Așa arată noul model Logan prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris. El este „mai robust”, după cum a explicat Tavares.


UPDATE 13:08: Carlos Tavares, reprezentantul grupului Renault care prezintă noile modele Dacia în cadrul Salonului Auto de la Paris, susține că noua generație de autoturisme Logan și Sandero a păstrat „genele care au făcut-o de succes”.


UPTATE 13:05: „Pentru prețul pe care îl plătesc, clienții primesc nici mai mult nici mai puțin decât ce au nevoie”, explică reprezentantul Renault care prezintă noile modele Dacia.


UPDATE 13:03: Primul automobil prezentat a fost noul Logan 2.


UPDATE 13:00: A început prezentarea noilor modele Dacia.


Noul LOGAN și noul SANDERO de la DACIA se vor numi simplu: LOGAN 2 și SANDERO 2.

Primele imagini cu modelele Logan 2 și Sandero 2 necamuflate au apărut luni în publicația franceză L’Automobile Magazine, principala noutate, pe lângă design, fiind o nouă motorizare economică, propulsorul turbo pe benzină de 0,9 litri și 90 cai-putere.

Noul Logan vine cu design mult schimbat, preluând elemente de la Duster și Lodgy, notează publicația franceză. În interior, noul Logan propune o planșă de bord restilizată, care poate acomoda opțiunea Media Nav prezentă pe modelul Lodgy, un sistem multimedia cu touchscreen de 7 inci care poate controla funcții precum navigarea, radioul, muzica și apelurile telefonice hands-free.

Noul Sandero caută să „seducă” clienții, notează publicația franceză, cu un design nou și un interior mai atrăgător. Cu o lungime de 4 metri, automobilul vine cu o grilă frontală mărită, „un look mai hotărât” și stopuri care amintesc de Volkswagen Polo. La interior, prioritatea a rămas simplitatea, însă anumite inserții de aluminiu caută să reducă din „atmosfera de austeritate”.

Citește mai jos mai multe despre DACIA LOGAN 2 și DACIA SANDERO 2:

DACIA LOGAN 2 și DACIA SANDERO 2, prezente la Salonul Auto de la Paris din 29 septembrie

Primele imagini cu noua Dacia Logan – iată cum arată OFICIAL noul Logan 2

Primele poze cu Dacia Sandero – așa arată noul Sandero 2

Primele imagini cu NOUA DACIA LOGAN și NOUA DACIA SANDERO – GALERIE FOTO

Salonul Auto de la Paris. Dacia lansează noile modele. Corespondență VIDEO Gândul LIVE

Gândul LIVE – Cum arată noile modele Dacia – IMAGINI EXCLUSIVE

Inchide