Therme București a lansat Relaxing Friday, weekendul cu cele mai mari reduceri din an

Therme București a lansat Relaxing Friday, weekendul cu cele mai mari reduceri din an
Publicat: 13/11/2021, 10:14

Therme București lansează cele mai mari reduceri din an de Relaxing Friday. Reducerile de până la 30% vizează biletele de acces achiziționate ONLINE în perioada 12-14 noiembrie.

Campania de Relaxing Friday, disponibilă în perioada 12 -14 noiembrie, se adresează tuturor vizitatorilor Therme care sunt gata să experimenteze o nouă călătorie senzorială cu peste 40 de terapii de wellness în fiecare zi, în cadrul unor oferte avantajoase:30% reducere la biletele de acces in perioada 15 noiembrie -15 decembrie 2021, achiziționate ONLINE în perioada campaniei; 20% reducere la biletele de acces în perioada16 decembrie – 28 februarie 2022. În plus, cei ce vizitează centrul de wellness în perioada campaniei pot achiziționa vouchere cadou OneDayHolidaycu 25% reducere, valabile oricand in perioada 15 noiembrie 2021 – 28 februarie 2022, direct de la casele de acces.

De exemplu, în loc de 152 RON cât costă în mod obișnuit un bilet de o zi ( OneDayHoliday), pentru data de 25 noiembrie 2021si pentru 1 adult si 1 copil mai mare de 3 ani ( Smart Pass 1+1) clienții vor plăti în perioada Relaxing Friday cu 45,6 lei mai puțin, adica 106,4 lei.

Pentru acces Elysium, zona cu cele 6 spectaculoase saune tematice, cabinete de masaj si tratamente faciale pentru femei dar si pentru barbati, in ziua de 30 noiembrie 2021 ( de Sf. Andrei),un cuplu de 2 adultiva platiacum 138,6 RON fata de 198 RON (-59,4 RON).

Pentru cei care vor sa bifeze mai multe rezolutii de pe lista noului an chiar din prima zi si planuiescastfel sa petreaca1 ianuarie 2022 la Therme, costul unui bilet de acces in zona The Palm, 4,5 ore (achizitionat online in perioada 12-14 noiembrie) va fi de 75,4 RON/persoana fata de 94 RON.

Peste 40 de activități și terapii de wellness, zilnic, incluse în tariful de acces

Campania Relaxing Friday este mai mult decât o ofertă avantajoasă financiar. Este o oportunitate unică de a descoperi și a experimenta, alături de cei dragi,  o nouă colecție de activități si terapii pentru simțuri, care promite să îi poarte pe vizitatorii Therme prin cele mai îndepărtate ținuturi și cele mai exotice destinații. Fiecare saună spune o poveste, iar fiecare ritual este o călătorie senzorială cu beneficii pentru starea de bine.

Din 1 noiembrie 2021, Therme a lansat și noul program de activități și terapii, incluse în tariful de acces, cu peste 40 de terapii de wellness și activități zilnice. Cele mai cunoscute sunt ritualurile Aufguss din saune, care le oferă participanților numeroase beneficii pentru minte și trup, precum regăsirea echilibrului, reducerea nivelului de stres, detensionare musculară și relaxare. La acestea se adaugă activitățile din piscinele cu minerale, Aqua Gym în piscina principală, sesiunile de peeling și scrub din saunele umede, etc. Toate terapiile de wellness și activitățile de recreere se regăsesc pe therme.ro.

Cel mai mare ecosistem de sănătate și wellbeing din Europa

La Therme, cel mai avansat tehnologic centru de wellness din Europa, spațiul interior este ventilat și purificat prin centrale de ventilare ultraperformante cu volume mari și filtre HEPA (similare cu cele folosite în zonele medicale). Pentru aportul de aer proaspăt interior, Therme folosește sisteme de ventilare naturală (cum este acoperișul mobil), dar și centralele de mare capacitate care asigură un aport de aer de 4 de ori volum/spațiu pe oră, înscriindu-se în ceea ce ASHRAE (standardul internațional al The American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers) numește -un spațiu puternic ventilat.

Palmierii și vegetația naturală asigură oxigenarea suplimentară – asemeni unui spațiu exterior- astfel încât, toți vizitatorii să se bucure în perfectă siguranță de beneficiile celui mai mare ecosistem de sănătate și wellbeing din Europa.

Despre Therme București 

Therme București este cel mai mare complex de wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafață totală indoor de peste 34000 mp și o capacitate totala de 4.000 de persoane. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante vii și dispune de cea mai mare plantație de palmieri din Europa, cu peste 1.400 de exemplare. Proiectul excelează prin magnitudine, unicitate și o serie de puncte forte: este cel mai mare centru de recreere și wellness din Europa, cu servicii și ambianță de lux la prețuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, al sănătatii și al relaxarii din lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase