Schema de tratament cu care Flavia Groșan a vindecat 1.000 de pacienți cu COVID. “Claritromicina este vedeta, iar regele și regina sunt…”

Publicat: 19 03. 2021, 07:23
Actualizat: 19 03. 2021, 07:24
Schema de tratament cu care Flavia Groșan a vindecat 1.000 de pacienți cu COVID. “Claritromicina este vedeta, iar regele și regina sunt…”

Flavia Groșan, medicul pneumolog din Oradea care a vindecat 1.000 de pacienți cu COVID cu propria metodă, a dezvăluit o parte din schema de tratament, grație căreia cei infectați au scăpat în doar zece zile de virus.

Flavia Groșan susține că pacienții ei infectați cu COVID nu au avut nevoie de nicio zi de spitalizare, fiind tratați doar cu medicamente pentru pneumonie, precum Claritromicina, Ventolin-ul și Flixotide.

În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. Sunt mii și mii de pacienți pe care i-am tratat. Știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă. Claritromicina este vedeta, dar nu poate singură, are nevoie de adjuvant. Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Unde este nevoie, un pic de hidrocortizon. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator să limitez răspândirea Covid-ului. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta”, a declarat pneumologul Flavia Groșan, la Antena 3.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat, după afirmațiile făcute de Flavia Groșan. “Am invitat-o la Comisia de Etică, neagă protocoalele de tratament COVID”

Altfel, Colegiul Medicilor din Bihor s-a autosesizat după ce Flavia Groșan a recunoscut că a ignorat schemele de tratament din spitale și că a folosit propria metodă bazată pe medicamentele ieftine.

Doamna doctor a făcut afirmaţii care au adus grave prejudicii corpului medical prin sugestia că medicii specialişti infecţionişti şi ATI ar face rău pacienţilor, dar şi prin faptul că neagă protocoalele de tratament Covid practicate în spitale. Am invitat-o la Comisia de Etică, să îşi justifice afirmaţiile. Am sunat-o azi şi părea chiar bucuroasă”, a declarat dr. Carmen Pantiş, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor.