Actorul WILLIAM SHATNER spune că nu mai are mult de trăit

Actorul WILLIAM SHATNER spune că nu mai are mult de trăit
Publicat: 14/03/2023, 13:50

Legenda „Star Trek”, William Shatner, a spus că nu mai are mult de trăit, scrie nme.com. Actorul de 91 de ani și-a terminat recent noul documentar „You Can Call Me Bill”, care este descris drept „un portret intim al călătoriei personale a lui William Shatner de peste nouă decenii pe acest Pământ”.

Deși planuri mai ample de lansare nu au fost încă finalizate, filmul va fi difuzat la festivalul SXSW din acest an.

Vorbind despre decizia sa de a face, în sfârșit, documentare, William Shatner a spus: „Am refuzat o mulțime de oferte de a face documentare înainte. Dar nu mai am mult de trăit.” El a continuat: „Timpul meu este limitat, așa că acesta este un factor foarte important. Am nepoți. Acest documentar este o modalitate de a rămâne cu ei după ce mor.”

„Trist este că, cu cât o persoană înaintează în vârstă, cu atât devine mai înțeleaptă și apoi moare cu toate aceste cunoștințe.”

Vorbind despre decizia sa de a participa la o strângere de fonduri în 2015, în loc să meargă la înmormântarea lui Leonard Nimoy, Shatner a reiterat ceea ce a spus la acea vreme: „Oamenii întreabă despre o moștenire. Nu există moștenire. Statuile sunt dărâmate. Cimitirele sunt jefuite. Pietrele funerare sunt distruse”, înainte de a adăuga: „dar ceea ce dăinuie sunt faptele bune”.

„Dacă faci o faptă bună, aceasta reverberează până la sfârșitul timpului. Este chestia cu efectul fluturelui. De aceea am făcut acest film”, a continuat el.

În 2021, William Shatner a devenit cea mai în vârstă persoană care a mers vreodată în spațiu.

Shatner a zburat cu o rachetă Blue Origin, care a fost dezvoltată de fondatorul Amazon Jeff Bezos, aflat și el la bord. Călătoria a durat aproximativ 10 minute.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Antreprenorul Glen de Vries, care a zburat în spațiu alături de actorul William Shatner, a murit într-un accident aviatic

Taika Waititi este în discuții pentru a juca în propriul film „STAR WARS”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase