Taika Waititi este în discuții pentru a juca în propriul film „STAR WARS”

Taika Waititi este în discuții pentru a juca în propriul film „STAR WARS”
Publicat: 08/03/2023, 18:40

Câștigătorul premiului Oscar pentru „Jojo Rabbit” ia în calcul posibilitatea de a juca în propria sa peliculă „Star Wars”, dar Taika Waititi deocamdată încă lucrează la scenariu. 

Revenirea francizei pe marele ecran este programată pentru 19 decembrie 2025, iar în acest moment proiectul Star Wars care se află în postura de favorit este cel la care Damon Lindelof scrie scenariul, iar Sharmeen Obaid-Chinoy va fi regizor, scrie deadline.com.

Proiectul lui Kevin Feige, la care Michael Waldron este scenarist, iar Patty Jenkins semnează regia, nu sunt abandonate; ele pur și simplu nu sunt în dezvoltare activă. Waldron este concentrat pe scrierea scenariul filmului „Avengers: Secret Wars” care va fi lansat 2026.

De asemenea, următoarea încercare a lui Rian Johnson în universul Star Wars nu este nici ea în dezvoltare activă, dar nici nu este abandonată.

Taika Waititi a regizat episodul opt din primul sezon al serialului ”The Mandalorian” și a fost, de asemenea, vocea vânătorului de recompense devenit druid de serviciu, IG-11.

Următorul film al lui Waititi, pe care l-a regizat și al cărui co-scenarist a fost, ”Next Goal Wins”, va fi lansat anul acesta pe 22 septembrie prin Searchlight, filială Walt Disney Studios.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: A fost lansat trailerul sezonului 3 „The Mandalorian”: Mando și Grogu sunt gata de noi aventuri | VIDEO

Rita Ora şi Taika Waititi vor prezenta împreună Gala MTV EMA 2022

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase